Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук? 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Черноморец играят класа над ПСВ.
    Благодаря ти колега. ПС: Искрено се надявам да визираш Бургаския Черноморец. :P
    A17DTС/S
    Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Абе топка е така да се каже. Първия мач Лудогореца ги би там с 2:0 но след три дни ПСВ отнесе Аякс с 4 гола . Тъй че има тактика и стратегия.Преди мача Лудогорец игра ганкиното във Варна и отнесе три гола от моряците. Това беше да бъде заблуден РСВ ,както и стана . Абе за футбола се иска и акъл и стратегия и жадни за футбол футболисти .
      Фиат Панда 1.2 2006година
      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Като потвърждение на моите думи идва и удавянето на Левски във Варна. Сто години я ритат тая пущина и пак не можаха да разберат как се играе с нея.Не става само с ядене а си иска акъл...

Коментар

Вече не искам да играем с Берое. Голям зор. Аз съм на мнение, че Берое ни изпоти повече от ПСВ и Динамо. Но пък слаби в нападение....А за на Оги поста: идиоти във форрумите бол. Лошото е че повечето пишат грамотно...Омразата е голяма работа. Другото няма значение.
          Кърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.

Коментар

yonkok написа:
            Вече не искам да играем с Берое. Голям зор. Аз съм на мнение, че Берое ни изпоти повече от ПСВ и Динамо. Но пък слаби в нападение....А за на Оги поста: идиоти във форрумите бол. Лошото е че повечето пишат грамотно...Омразата е голяма работа. Другото няма значение.
            Вие точно щото не искате да играете с Берое,легнахте на Черно море,че там кировите пачки вървят добре.Ако... те са в 7та сигурни 6 т. после.

Коментар

Аз не съм фен на коснпирациите. От Черно море имаме загуба и в Разград. Но да видим- ако вярно вземем от от Черно море може и да има нещо.

Коментар

VIT написа:
                yonkok написа:
                Вие точно щото не искате да играете с Берое,легнахте на Черно море,че там кировите пачки вървят добре.Ако... те са в 7та сигурни 6 т. после.
                Българите сме най-мнителните животни на планетата ей , голяма параноя ни гони навсякъде.Във всяко нещо намираме логика, навсякъде мислят как да ни прецакат Черно Море просто си ни надхитри в онзи мач, а и Гонзо има голяма заслуга с борбения си дух.Сигурен съм, че догодина и други БГ отбори ще последват примера на Лудогорец и ще се представят добре в Европа.Българския футбол най-после е във възход

Коментар

Що ли ми се струва ,че ако Лудогорец напролет отпадне от първия отбор с който се падне ,ще го налегне оная криза която налегна и Левски след похода в Европа. Играчите му вече няма да играят с такава стръв, ще се изпокарат по между си и всичко хубаво ще отиде на заден план. Дано не съм пророк ама на там отиват нещата .

Коментар

Е не трябва да се гледа така черногледо.На мен ми харесва стръвта и играта на Лудогорец и трябва да им се радваме и възхищаваме на игрите и победите.Имат си стратегия и политика в клуба и ще има успехи занапред сигурен съм.Евалата!
                    FIAT BRAVO 1.6
                    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Нямам нищо против което написа . И аз виждам с каква лекота играят. Обаче врял и кипял в тоя буламач наречен футбол винаги след първия неуспех всичко отива по дяволите .Така стана с ЦСКА с Левски с Литекс та едва ли и Лудогорец ще направи изключение.Помните ли какво изломоти Домусчиев след двете загуби от Базел???Край , спирам издръжката на първия отбор . Сега пее друга песен , но до кога .

Коментар

коцев написа:
                        Нямам нищо против което написа . И аз виждам с каква лекота играят. Обаче врял и кипял в тоя буламач наречен футбол винаги след първия неуспех всичко отива по дяволите .Така стана с ЦСКА с Левски с Литекс та едва ли и Лудогорец ще направи изключение.Помните ли какво изломоти Домусчиев след двете загуби от Базел???Край , спирам издръжката на първия отбор . Сега пее друга песен , но до кога .
                        Домусчиев е емоционален. И понякога говори недостойни за уважение неща. Като грозните нападки срещу С.Младенов, че не е дал Българска армия за тренировки??!!. Но всеки човек има право на слабости. Не вярвам да ги налегне депресията ако отпаднат напролет. Готви се отбор за ШЛ. А и треньора не драматизира излишно като загуби.Хубаво или лошо натиск от феновете няма, няма и историческа обремененост. Това е един футболен проект и то доста успешен засега.

Коментар

За мен треньора си е гола вода . Хубавото му е че се показва като тих и скромен и не подскача като Николай Митов . Просто сега Лудогорец разполага с добри играчи и те вършат цялата работа а не треньора. Така беше и с Левски когато треньор им беше Мъри . От както ги напусна Мъри в нито един отбор не постигна нищо . Нито с Литекс , нито с националния ,нито в Кипър . И сега с Ботев си е същата гола вода .

Коментар

Аз не мога да преценя. Но е факт, че сме по-остри и по-директни. Не само голямото цъкане.

Коментар

коцев написа:
                              За мен треньора си е гола вода . Хубавото му е че се показва като тих и скромен и не подскача като Николай Митов . Просто сега Лудогорец разполага с добри играчи и те вършат цялата работа а не треньора. Така беше и с Левски когато треньор им беше Мъри . От както ги напусна Мъри в нито един отбор не постигна нищо . Нито с Литекс , нито с националния ,нито в Кипър . И сега с Ботев си е същата гола вода .
                              Нема, нема па като се изцепиш...
                              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Оти бре Кирчо? :D Напролет ще видим кой ще излезне прав.

Коментар

Working...
                                X