Черноморец играят класа над ПСВ.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук? 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Абе топка е така да се каже. Първия мач Лудогореца ги би там с 2:0 но след три дни ПСВ отнесе Аякс с 4 гола . Тъй че има тактика и стратегия.Преди мача Лудогорец игра ганкиното във Варна и отнесе три гола от моряците. Това беше да бъде заблуден РСВ ,както и стана . Абе за футбола се иска и акъл и стратегия и жадни за футбол футболисти .
Коментар
-
Вече не искам да играем с Берое. Голям зор. Аз съм на мнение, че Берое ни изпоти повече от ПСВ и Динамо. Но пък слаби в нападение....А за на Оги поста: идиоти във форрумите бол. Лошото е че повечето пишат грамотно...Омразата е голяма работа. Другото няма значение.Кърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.
Коментар
-
yonkok написа:Вече не искам да играем с Берое. Голям зор. Аз съм на мнение, че Берое ни изпоти повече от ПСВ и Динамо. Но пък слаби в нападение....А за на Оги поста: идиоти във форрумите бол. Лошото е че повечето пишат грамотно...Омразата е голяма работа. Другото няма значение.
Коментар
-
VIT написа:yonkok написа:Вече не искам да играем с Берое. Голям зор. Аз съм на мнение, че Берое ни изпоти повече от ПСВ и Динамо. Но пък слаби в нападение....А за на Оги поста: идиоти във форрумите бол. Лошото е че повечето пишат грамотно...Омразата е голяма работа. Другото няма значение.
Коментар
-
Що ли ми се струва ,че ако Лудогорец напролет отпадне от първия отбор с който се падне ,ще го налегне оная криза която налегна и Левски след похода в Европа. Играчите му вече няма да играят с такава стръв, ще се изпокарат по между си и всичко хубаво ще отиде на заден план. Дано не съм пророк ама на там отиват нещата .
Коментар
-
Е не трябва да се гледа така черногледо.На мен ми харесва стръвта и играта на Лудогорец и трябва да им се радваме и възхищаваме на игрите и победите.Имат си стратегия и политика в клуба и ще има успехи занапред сигурен съм.Евалата!FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Нямам нищо против което написа . И аз виждам с каква лекота играят. Обаче врял и кипял в тоя буламач наречен футбол винаги след първия неуспех всичко отива по дяволите .Така стана с ЦСКА с Левски с Литекс та едва ли и Лудогорец ще направи изключение.Помните ли какво изломоти Домусчиев след двете загуби от Базел???Край , спирам издръжката на първия отбор . Сега пее друга песен , но до кога .
Коментар
-
коцев написа:Нямам нищо против което написа . И аз виждам с каква лекота играят. Обаче врял и кипял в тоя буламач наречен футбол винаги след първия неуспех всичко отива по дяволите .Така стана с ЦСКА с Левски с Литекс та едва ли и Лудогорец ще направи изключение.Помните ли какво изломоти Домусчиев след двете загуби от Базел???Край , спирам издръжката на първия отбор . Сега пее друга песен , но до кога .Кърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.
Коментар
-
За мен треньора си е гола вода . Хубавото му е че се показва като тих и скромен и не подскача като Николай Митов . Просто сега Лудогорец разполага с добри играчи и те вършат цялата работа а не треньора. Така беше и с Левски когато треньор им беше Мъри . От както ги напусна Мъри в нито един отбор не постигна нищо . Нито с Литекс , нито с националния ,нито в Кипър . И сега с Ботев си е същата гола вода .
Коментар
-
коцев написа:За мен треньора си е гола вода . Хубавото му е че се показва като тих и скромен и не подскача като Николай Митов . Просто сега Лудогорец разполага с добри играчи и те вършат цялата работа а не треньора. Така беше и с Левски когато треньор им беше Мъри . От както ги напусна Мъри в нито един отбор не постигна нищо . Нито с Литекс , нито с националния ,нито в Кипър . И сега с Ботев си е същата гола вода .VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар