Мерси приятелю. Да ние загубихме. Гледах мача и ясно се видя че в тоя мач Литекс нямаше никакъв късмет.Елементарни голове допусна и в същото време удари две греди.Ако имаше късмет с гредите то от днеска Левски щеше да има друг треньор.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук? 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Аз мисля,че интригата около това кой ще е шампион отпадна.Лудогорец няма кой да ги детронира,ако успеят догодина да влязат и в ШЛ близките 3-5 год ще са хегемон в България.Интрига в А група в момента има единствено кой ще влезе в първата седмица,като там са замесени няколко отбора,3-те отпадащи са ясни ,да не кажа и четирите.
Коментар
-
VIT написа:Аз мисля,че интригата около това кой ще е шампион отпадна.Лудогорец няма кой да ги детронира,ако успеят догодина да влязат и в ШЛ близките 3-5 год ще са хегемон в България.Интрига в А група в момента има единствено кой ще влезе в първата седмица,като там са замесени няколко отбора,3-те отпадащи са ясни ,да не кажа и четирите.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
VIT написа:Аз мисля,че интригата около това кой ще е шампион отпадна.Лудогорец няма кой да ги детронира,ако успеят догодина да влязат и в ШЛ близките 3-5 год ще са хегемон в България.Интрига в А група в момента има единствено кой ще влезе в първата седмица,като там са замесени няколко отбора,3-те отпадащи са ясни ,да не кажа и четирите.
Коментар
-
VIT написа:Аз мисля,че интригата около това кой ще е шампион отпадна.Лудогорец няма кой да ги детронира,ако успеят догодина да влязат и в ШЛ близките 3-5 год ще са хегемон в България.Интрига в А група в момента има единствено кой ще влезе в първата седмица,като там са замесени няколко отбора,3-те отпадащи са ясни ,да не кажа и четирите.Кърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.
Коментар
-
на Лудогорец!Само така!Искам като побарат Левски и ЦСКА да им вкарат по 10 гола да им го турим и на грандовете да им го турим!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
yonkok написа:Този път ги смачкахме!
Коментар
-
коцев написа:Холандците бяха замръзнали в тоя студ.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Дано този човек да не е избрал да стане лекарДр.Коцев, има ли смисъл да ви казвам, че студа си е студ и за едните и за другите..
Коментар
-
коцев написа:Все пак те ще се класират напред ,защото имат мач с прекия си конкурент за второто място на собствен терен.И равен мач им стига. :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар