Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук? 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мерси приятелю. Да ние загубихме. Гледах мача и ясно се видя че в тоя мач Литекс нямаше никакъв късмет.Елементарни голове допусна и в същото време удари две греди.Ако имаше късмет с гредите то от днеска Левски щеше да има друг треньор.
    Фиат Панда 1.2 2006година
    Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Аз мисля,че интригата около това кой ще е шампион отпадна.Лудогорец няма кой да ги детронира,ако успеят догодина да влязат и в ШЛ близките 3-5 год ще са хегемон в България.Интрига в А група в момента има единствено кой ще влезе в първата седмица,като там са замесени няколко отбора,3-те отпадащи са ясни ,да не кажа и четирите.

Коментар

VIT написа:
        Аз мисля,че интригата около това кой ще е шампион отпадна.Лудогорец няма кой да ги детронира,ако успеят догодина да влязат и в ШЛ близките 3-5 год ще са хегемон в България.Интрига в А група в момента има единствено кой ще влезе в първата седмица,като там са замесени няколко отбора,3-те отпадащи са ясни ,да не кажа и четирите.
        С четвъртия - нищо не е ясно. Пред него има две дилеми - или да изчезне от футболната карта или...да се превърне в новия футболно- финансов благодат. Петрол и чичо Кирчо Илюмжинов ще решат. Отборът ни е задлъжнял към...една от фирмите на Събев ( все още акционер в Петрол и респективно в Черноморец ) и, ако в изкупуването на акциите му ( това иска новия притежател на 53 % от тях )влизат "конкретиките" от тези задлъжнялости не виждам, какво би попречило на Черноморец още след Нова година да включи на висока предавка. Със сигурност ще стане интересно през втория дял на шампионата. До тогава не бива да сме сигурни за нищо и кой, кого.ПС: Иначе за мен/нас е по-добре сега да изпаднем, да се оздравим, да си вземем стадион Черноморец при евентуално перспективни и благополучни резултати от одита и до година - начисто, с чиста съвест, на собствения ни стадион. Събев превърна стадион Лазур в "манеж". Изгони единия бургаски отбор от там, на път е да изгони и другия, а в родното ни държавенце може да се създаде нов абсурден прецедент, където едни да строят нови стадиони, а друг/и да събаря/т модерен такъв.
        A17DTС/S
        Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

VIT написа:
          Така си мислиш ти , ама другаря Баткоф е на друго мнение. http://www.donbalon.eu/news206328.html

Коментар

VIT написа:
            Със сърце - съгласен съмНо като помисля - има още доста вода да изтече. Още има мачове с Ботев, Литекс, Левски и това кораво Берое.Изненадан бях от Локо Пд, гледах мача на стадиона. Играха много плахо. Могат доста повече.
            Кърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.

Коментар

ПСВ - големия гранд , в който даже нямало място за нашия Манолев.Да идва следвщия :D - Милан, Реал, МЮ

Коментар

Този път ги смачкахме!
                Кърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.

Коментар

Холандците бяха замръзнали в тоя студ.

Коментар

на Лудогорец!Само така!Искам като побарат Левски и ЦСКА да им вкарат по 10 гола да им го турим и на грандовете да им го турим!
                    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Колко му е! И без това т.нар. грандове от 20 години ги занимават с политика вместо с футбол. Ха дано още бизнесмени да тръгнат по пътя на Ганчев и Домусчиев.
                      браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Валери Божинов каза
                        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

yonkok написа:
                          Този път ги смачкахме!
                          Предвид предишните ми мнения в темата, свързани с Лудогорец, май остава да кажа "Коет’ си е - си е!" Късмет-некъсмет - фактите са факти - Лудогорец категорично спечели групата си.На вашето внимание - един силно проницателен коментар, копиран от един спортен сайт, който впечатлява освен с дълбоката мисъл, заложена в него, така и с невероятното преплитане на неизвестни до този момент думи в езика ни, за да се получи това спиращо дъха ни творение:Големите чурбари ам ваще евро изцепки данеги казваме . Хахаа аиде по една фафличка Мура и на левскари хуя , давие слатко . Слет комонизма кви оспехи имате бе серльовци долни , никви издънки на комонизма сте вие . Виждасе квисте големи курви . Вече няма кои дави дава най добрите играчи на България и ядете хуища наред Дано този човек да не е избрал да стане лекар.

Коментар

коцев написа:
                            Холандците бяха замръзнали в тоя студ.
                            Др.Коцев, има ли смисъл да ви казвам, че студа си е студ и за едните и за другите... Ами да потичат и да се сгреят!!! Лично аз им свалям шапка на Крейзифорест!!! Още като биха ПСВ-то там взеха да ме кефят!
                            Fiat Punto 1.1-Синята птица
                            Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                            Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Дано този човек да не е избрал да стане лекар
                              Този човек е готов за депутат и скоро ще го видим в Парламента.
                              Др.Коцев, има ли смисъл да ви казвам, че студа си е студ и за едните и за другите..
                              Думата студ е използвана от мен като метафора. Исках да кажа че още преди мача холандците знаеха какво ги чака и бяха се гипсирали.Все пак те ще се класират напред ,защото имат мач с прекия си конкурент за второто място на собствен терен.И равен мач им стига. :D

Коментар

коцев написа:
                                Все пак те ще се класират напред ,защото имат мач с прекия си конкурент за второто място на собствен терен.И равен мач им стига. :D
                                Я мани ти тая работа, особено пък да е сигурно. Черноморец играят класа над ПСВ. Като нищо ще ги опраскат и това и заслужават. Страшно ни беше трудно срещу тях и двата мача.
                                The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
                                Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
                                Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

Коментар

Working...
                                X