Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук? 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

http://www.sportal.bg/news.php?news=454840 А после ми кажете, че Гошо Вратаря продавал мачове :D
    Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Хайде през февруари 2014 да се радваме пакСега идва ЦСКА
      Кърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.

Коментар

Би било добре зелените да не се възнесат като сините, защото и снощи видяхме огромни дупки в защитата и само липсата на умения лиши гостите от победа, при това с разлика. Така беше и първия мач, така беше и в няколко мача от вътрешното първенство. А това е доста лошо.

Коментар

Левски май имат комплекс наречен-БЕРОЕ!Наздраве !

Коментар

Прав си, Оги, имаше какво да се желае срещу Одеса не само в защита. Но срещу ЦСКА днес показахме класа и бяхме със сигурност по-добрия отбор. Врявам че няма да се самозабравят. Ако го сторят - идва Черно море и Литекс и ще се преземят.

Коментар

Е, то не е трудно да покажеш класа срещу отбор, който няма никаква идея за играта и за това как създаде положения за гол. Първия гол не го видях добре, но при втория - все едно бяха събрани децата от зад блока да играят в защита. Много пъти видях футболисти на гостите оставени съвсем сами около нак. поле. ЦСКА си е супер зле в защита и само това, че останалите отбори са футболни неграмотници и са трагично слаби - им помага в момента да са на трето място. В момента единствените два отбора, които имат нещо общо с играта, са първите два, но на местно ниво. С по-сериозни отбори е пълна скръб. Хубаво е че си направиха победи и точки в Лигата, та догодина да са по-напред, евентуално. Всички останали са един дол дренки, с малки изключения. Ето виж Ботев - уж големите претенции, а взеха та паднаха от най-измислените отбори напоследък. Тия Локо Пд - същата работа - като искат - играят, а като не искат - разхождат фланелките. Тия с юбилея са от зле - по-зле, ама и те бият когато не искат, а когато искат - падат с разлика. Наш’те, червените калинки - взеха 5-6 поредни победи и се помислиха за голяма работа, ама добре, че ги приземиха овреме. Въобще - положението е "олеле". Не ми се занимава в момента, но би ми било много интересно да разбера какво ще е класирането на първите седем отбора, ако се вземат предвид само мачовете помежду им. Утре ако не ме мързи - ще нахвърлям една таблица. Валентин Илиев пък казал "Лудогорец не са нищо повече от нас!" - чакай бе, момче, кой беше ти? Я не се излагай! Радвай се, че не те пребиха с 5 гола разлика днес. Току-що научавам от спортните новини, че К. Домусчиев ще помага за ДЮШ на ЦСКА. Къде са хората като него? Кога ще им светне лампата, че там е бъдещето, както за клубните отбори, така и за националния? Браво, ако е истина и се осъществи.Ред.: Поиграх си малко, то не са много мачове. Така изглежда класирането, ако се вземат първите 7 отбора и се броят само точките в мачовете помежду им:Отбор - точки - победи - равни - загуби - брой мачовеБотев 15, 4- 3- 1= 8Лудогорец 13, 4- 1- 2= 7Литекс 11, 3- 2- 2= 7Черно Море 11, 3- 2- 2= 7ЦСКА 9, 2- 3- 4= 9Левски 8, 2- 2- 4= 8Локо Пд 7, 2- 1- 5= 8

Коментар

Берое има 12 т, при това изчисление!С/у Ботев-3тЛудогорец-0тЛитекс - 0т.Черно море-1тЦска-1т.Левски-4т.Локо пД-3т.Берое 12-3-3-4-10Шансовете са ни доста добри,поне за сега!

Коментар

Тцтцтц, Оги, и Барселона да бием пак ще ни критикувашВсе пак това е отбор на около 3 години. Да надиграваме всеки път - трудна работа. Но за мен има нещо важно, което се подминава. А група е по-конкурентна и това неминуемо ще вдигне нивото й.От първите 7 плюс Берое всеки може да бие всеки. Това са цели 8 отбора! Кога е било това? Предишни години: Левски, ЦСКА, Литекс, чат-пат някой друг. Другото важно е продължаващата вече поне 5г криза в Левски и ЦСКА. Единия съблича треньори (голям срам), другия не знае дали ще има пари да облече треньора си. И пак ЦСКА поне се опитва да играе и има отлични резултати за отбор без ясно финансово бъдеще. Друг в въпроса за Стойчо, дето искат да му викат Тройчо А за Левски направо не ми се говори. Но въпреки всичко са фактори в първенството.

Коментар

Аз пък си мисля ,че има някаква договорка в тоя мач. Както каза Домузчиев след мача е щял да се радва който и от двата отбора да е бил победил защото и двата са му на сърцето . Та сега ЦСКА не се напъна защото знае че няма отбор за Шампион и дава леко мача на Лудогорец.После може пък Лудогорец да полегне като види че се откъснал доста напред. Гледах мача и не видях никаква стръв в червените футболисти . Нямаха и два паса свързани помежду си .И накрая и двата отбора бяха в еднакво настроение.
                    Фиат Панда 1.2 2006година
                    Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Мача уговорен? Без коментар.

Коментар

Не казвам за уговорен мач. Понякога без уговорка и двата отбора играят все едно са се договорили.
                        Фиат Панда 1.2 2006година
                        Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Не съм фен на конспирациите, но Домусчиев си е "червен" фен. Така че всичко е възможно.

Коментар

Eо, Кирето инвестира некоя кинта и промени изцяло облика на БГ първенството.ЦСКА и Левски ще трябва да се продадат на някой китаец ако искат да си върнат добрия имидж :D .Тези които в момента управляват столичните тимове са некадърници.Сега съм във Ванкувър и само като кажа че съм българин, всички започват да хвалят Бербатов Лудогорец Шампион!!!

Коментар

raoccars написа:
                              Eо, Кирето инвестира некоя кинта и промени изцяло облика на БГ първенството.ЦСКА и Левски ще трябва да се продадат на някой китаец ако искат да си върнат добрия имидж :D .Тези които в момента управляват столичните тимове са некадърници.Сега съм във Ванкувър и само като кажа че съм българин, всички започват да хвалят Бербатов Лудогорец Шампион!!!
                              :D

Коментар

Коцев, ЕРД-Литекс 4:1Черно тото?

Коментар

Working...
                                X