са на колене,да биеш Левски безценно.Сега дават бай ти Ганьо по телевизора много смешен горкия хахахахаЦСКА,ЦСКАКой сега е номер 1
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук? 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Ей, Богу, по-слаб Левски не съм гледал, и дано не гледам! ЦСКА пък имаха убийствена ефективност в нападение за български отбор, а пасът на Гъргоров за първия гол беше изпълнение достойно за финал на шампионската лига. Нали футболът е бизнес, а в един нормален бизнес калпавите служители ги гонят след няколко големи издънки. Не знам кой е собственик на Левски, но ако бях аз, всичките футболисти бих ги уволнил дисциплинарно за некадърност и ощетяване на фирмата в големи размери. А тоя който ги е привлякъл/назначил не знам какво заслужава.
Коментар
-
Humppa
Диканио, това което си го казал важи с пълна сила и за нашият отбор. Въпреки доброто настроени от победата, не бих казал, че сме толкова силни, колкото на мен ми се иска. Сините са толкова слаби от доста време насам, просто в този мач лъсна голата истина. Но нека не се лъжем - ако сините бяха вкарали първи не съм сигурен, че щяхме да имаме психиката да обърнем. Рядко сме го правили точно във "Вечното дерби".Моля, червените фенове да не ме нападат, че омаловажавам победата. Тази победа е велика. Е вярно, не само като резултат, но и като игра. Но до тук. Нека подгледнем класирането - ЦСКА са далече от там, където на мен ми се иска да ги виждам постоянно, а именно първото място!!!Да драсна и нещо, което лично мен ме унизи, а именно факта, че повече от 5 минути едната агитка скандираше "ЦСКА е кочина", а другата агитка поздравяваше майките им... Просто ми стана обидно някакси...
Коментар
-
Четита победа на Червена България,победа постигната с добра игра,раздаване на всички футболисти и тотално надиграване на отбора на Левски.Мисля си,че дори и ги пожалихме като намалихме оборотите,но и 3-0 е достатъчна победа,а Стойчо вече наистина е Тройчо.Fiat Marea 1.8 16v HLX
Hyundai Terracan 2.9 CRDI
Коментар
-
ogi28b написа:Лошо впечатление направи публиката, която си тръгна в 80-та минута.
Коментар
-
Сравняваш български клубен футбол с английски? И в частност - Левски с кой по-точно? Всяка публика, която остави отбора си прави лошо впечатление. Ако нещо такова се случва в Англия - значи ли, че е хубаво и правилно, само защото се случва в Англия? В момента в Разград играят Лудогорец и Литекс. Минутата е 87, а никой не си е тръгнал. До преди малко беше 1:4 дори.Интересно ми е защо при 2:4 Литекс не искат да вкарат 5-и гол. Положенията които изпускат са характерни за върховни футболни некадърници, а не изглежда да са такива с оглед на другите им отигравания.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар