Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук? 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Момчета. Отдавна футболът е бизнес, а още повече, когато става въпрос за Европейски или световни форуми.Когато една държава, като Бразилия очаква печалби и туристически бум догодина от домакинството си Мундиала, когато"стъклените" чичковци от ФИФА ще чакат възвръщаемост в пъти повече на "вложенията" си за провеждането на този форум там, нали не се надявате да бъдем допуснати ей така с лека ръка в Бразилия. Та ние сме държавенце, с 6 000 000 население, при товабедно и не достатъчно платежоспособно за такива воаяжи. Включването в играта на отбори от третия футболен свят, като Ангола, Тринидат и Тобаго, Сенегал и Хаити имат съвсем друго логично обяснение. Там се разиграват едни пари, като...нашите Европейски фондове. Дай за да ти дам. Ние сме отдавна прочетена книга, която бе"изтървана" нелепо (за тях) и щастливо (за нас) през ноември 93’ за да ни се случи по - късно онова ЧУДО през лето Господно на 1994г. От тогава нито ТЕ биха "сгрешили" отново, нито пък НИЕ ще бъдем оставени да изживеем същото. КОМЕРСИАЛИЗАЦИЯТА така се е настанила във футболът световен, че надали първенства, като тези в Испания 82’, Мексико 86’, Италия 90’, САЩ 94’ ( тях помня ) нявга ще се повторят. Началото на края дойде във Франция 98’ и те така до ден днешен...И дали по съвпадение или не - всичко се свързва със замазаната от комерс муцуна набившето "куче" на Жоао Хавеланж и настоящ "разпределител" на футболни блага Сеп Блатер.
    A17DTС/S
    Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

ntodorov написа:
      Момчета. Отдавна футболът е бизнес, а още повече, когато става въпрос за Европейски или световни форуми.Когато една държава, като Бразилия очаква печалби и туристически бум догодина от домакинството си Мундиала, когато"стъклените" чичковци от ФИФА ще чакат възвръщаемост в пъти повече на "вложенията" си за провеждането на този форум там, нали не се надявате да бъдем допуснати ей така с лека ръка в Бразилия. Та ние сме държавенце, с 6 000 000 население, при товабедно и не достатъчно платежоспособно за такива воаяжи. Включването в играта на отбори от третия футболен свят, като Ангола, Тринидат и Тобаго, Сенегал и Хаити имат съвсем друго логично обяснение. Там се разиграват едни пари, като...нашите Европейски фондове. Дай за да ти дам. Ние сме отдавна прочетена книга, която бе"изтървана" нелепо (за тях) и щастливо (за нас) през ноември 93’ за да ни се случи по - късно онова ЧУДО през лето Господно на 1994г. От тогава нито ТЕ биха "сгрешили" отново, нито пък НИЕ ще бъдем оставени да изживеем същото. КОМЕРСИАЛИЗАЦИЯТА така се е настанила във футболът световен, че надали първенства, като тези в Испания 82’, Мексико 86’, Италия 90’, САЩ 94’ ( тях помня ) нявга ще се повторят. Началото на края дойде във Франция 98’ и те така до ден днешен...И дали по съвпадение или не - всичко се свързва със замазаната от комерс муцуна набившето "куче" на Жоао Хавеланж и настоящ "разпределител" на футболни блага Сеп Блатер.
      Аз пък виждам пръст на извънземните тук.Снощи май си имал силна вечер,изпъстрена със фантастични неща.Не мислиш ли че ако бяхме силни ни Блатер ни млатер щяха да ни спрат,ай стига със тази конспирация.

Коментар

Момчета , толкова си можем и никой не ни спъва . Ние сами се спъваме.Аз не знам какво повече искаме от нашите футболисти при условие че завършат втори в групата изпреварвайки Дания ,Чехия и Армения. Ясно беше че Италия ще е първа . Второ място показва, че все пак сме конкурентни и на Дания и на Чехия които имат много по големи успехи .Ако се бяхме класирали за Бразилия веднага щяхме да имаме претенции да победим в групата в която се паднем и да продължим до финала . Същото се получи и с волейболистите. Вместо да им се поклоним за четвъртото място ,то ги нападнахме, че не станаха Европейски Шампиони. Забравяме, че отстранихме Полша ,Германия все силни отбори .
        Фиат Панда 1.2 2006година
        Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

nai7 написа:
          ntodorov написа:
          Аз пък виждам пръст на извънземните тук.Снощи май си имал силна вечер,изпъстрена със фантастични неща.Не мислиш ли че ако бяхме силни ни Блатер ни млатер щяха да ни спрат,ай стига със тази конспирация.
          Колега. Каквото съм мислил съм го написал ? Изразявам свое мнение. Изрази и ти своето, но без да изпадаш в съждения за моите силни вечери и "фантастични" неща. Тези неща не ги споделям тук и ни най-малко пък с теб.
          A17DTС/S

Коментар

ntodorov написа:
            nai7 написа:
            ntodorov написа:
            Колега. Каквото съм мислил съм го написал ? Изразявам свое мнение. Изрази и ти своето, но без да изпадаш в съждения за моите силни вечери и "фантастични" неща. Тези неща не ги споделям тук и ни най-малко пък с теб.
            Аз също съм изразил мнението си,и ни най-малко ме интересува да ги споделяш точно с мен.Ама пък със тази конспирация,айде стига моля.Голям човек си,футболен при това и да твърдиш такива неща. Другаря Коцев го е казал точно и ясно.

Коментар

Момчета , толкова си можем и никой не ни спъва . Ние сами се спъваме.Аз не знам какво повече искаме от нашите футболисти при условие че завършат втори в групата изпреварвайки Дания ,Чехия и Армения. Ясно беше че Италия ще е първа .
              Не е сигурно, че ще завършим втори...Явно не съм бил разбран в горния си поуст. Ако за загубата ни от Армения вина има някой то това сме си ние. Имам претенции обаче към първия жълт картон на Дяков и неотсъдените много такива за арменците. В момент на игрови стимул да съдереш от отбора двама полеви играчи си е поднос на тепсия от всейде. Или да задам въпросът така. Мислите ли, че Англия, Германия, Франция, Италия или някой друг по-значим отбор би бил оставен в такова положение при подобно развитие на мача. Та ние и с 10 човека ги надиграхме и то далеч по-убедително от тогава, когато бяхме в числено равенство. С 9 човека вече не беше двубой. Да определим нашия отбор, като слаб в такъв момент е нелепо. На, каква база да сме категорични...Въпреки всичко - нашите играчи трябваше да се съобразят с тези презумпции, които и самите те изразиха много преди този мач да се беше изиграл.Както и да е. Аз обаче съм горд с този отбор.
              A17DTС/S

Коментар

Голям човек си,футболен при това и да твърдиш такива неща.
                Е тъй де. За това ги твърдя... :P ПС: Както и да е - хубаво е да мислим различно. Иначе светът отдавна да е станал сив и бял.
                A17DTС/S

Коментар

ntodorov написа:
                  Голям човек си,футболен при това и да твърдиш такива неща.
                  Е тъй де. За това ги твърдя... :P ПС: Както и да е - хубаво е да мислим различно. Иначе светът отдавна да е станал сив и бял.
                  Бързо се разбираме ние с теб. :D

Коментар

Игра на Дарик радио - кой футболист е отбелязал единствения гол за България в последните 4 мача с Чехия?О: Милен Петков, 2004, Чехия 3 - 1 България. Обадих се около 6-7 мин. след началото на играта и взех, че спечелих билет за утрешния мач!

Коментар

Честито!Ма това си го знаеш, или пита бързо Чичко Гугъл?И нека да бием. За престиж и самочувствие!
                      Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
                      Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
                      Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

Естествено, че проверих. Учудващо за мен е това, че мина доста време от задаване на въпроса и въобще не съм бързал да търся. Самата игра е "Най-бързият печели", т. е. не се тегли жребий между позналите, а първите 4-ма с верен отговор печелят. Аз бях втори. Даже трудно намерих и статистика от самия мач. Ама викам - я да звънна ей така, да пробвам.

Коментар

Гледам кадри от "Васил Левски" и си мисля, че националният отбор вече е победил - още преди началото на мача и независимо от това, дали ще спечели мача днес и дали ще се класира за финалите на световното...Защо ли - ами защото Националният стадион е пълен /или поне почти пълен/, а това е най-важното! И момчетата го постигнаха с играта си досега. Евалла на Любо Пенев - според мен той е най-важната причина за това!
                          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

На полувремето може да се каже, че чехите ни изпускат...
                            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Не е нормално да трябва да победиш с 3:0, а да имаш 2 голови удара към противниковата врата. Много, много, много слаб футбол от отбор без качествена защита,безидейна полузащита и никакво нападение. С фалшиви 9-ки тая работа не става.П.П.: В съшото време Швеция и Германия играят невероятен футбол. В 75мин резултата е 3:5. От 2:0 стана 2:4, после 3:4 и сега 3:5 - невероятен футбол с много голове.
                              Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Невероятно тото. А нашите доказаха, че не заслужават да играят там, за където се бореха.

Коментар

Working...
                                X