Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук? 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Слушай, dikanio, не се шегувай с Левски в тая тема, че ще ти спукам предна дясна гума като дойдеш на срещата! В раздела за вицове - може. Там може да пишеш каквото си искаш.Всъщност, аз не съм толкова върл фен на Левски. Просто обичам да гледам футбол на живо, а Герена ми е близо и ходя там на мачове.Иначе съм от Враца, от Ботев. Отдавна, отдавна, като малък татко ме водеше на стадиона, после като малко по-голям дори тренирах две години, но това беше несериозна работа. Като малко по-голям вече ходех редовно във сектор Б и виках. Ма много. Тогава, знаете как се променят гласовете на момчетата в един период от живата им и беше много странно. След мач няколко дни не можех да говоря. Но това мина. Сега живея до Герена и ходя там на мачове, както казах. Сядам винаги в сектор В и дори имам познати вече по трибуните. За треньорската смяна: Разбира се, нищо не оправдава тези лумпени така да постъпят с човека. Беше грозно и нецивилизовано! Петев имам предвид.Но ние, нека кажа така, повечето от феновете на Левски харесвахме сърбина. Ще кажете, какво толкова постигна - еми нещо. Да, така е, но някак си се харесваше. Това не е само мое мнение. И трябваше да му се даде повече шанс. Най-вече срещу "розовите", пък и реванш срещу Ботев и Лудогарец. Имаше нещо харизматично около този човек. Но, нейсе... Оня мустакатия взе решение, махна го. Зад гърба му. Затова и феновете скочиха. Затова и написах, че сме повече от трима. Феновете на Левски са сила, да го знаете. Както и феновете на розовия отбор, а и на Тракия. Признавам това.
    Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
    Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
    Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

Гоуеми са! Бежанците чули, че това бил отбора на народите и сега всички са от Левски.

Коментар

След събличането на Петев, на "Герена" най-накрая феновете видяха гол през новия сезон.
        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Сякаш преживях полуфинала срещу Италия повторно.Германец да свири толкова позорно....Ще премълча клетвите.

Коментар

Положението е "духаме супата". п.п. Какво му беше на съдията!? Аз гледах само второто полувреме - съвсем нормално си свири човека.
            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
              Положението е "духаме супата". п.п. Какво му беше на съдията!? Аз гледах само второто полувреме - съвсем нормално си свири човека.
              Като изключим многото спестени картони на ония мишки преди да забие незаслужения първи червен за нас....мда, напълно резонно задаваш въпроса.

Коментар

Още преди месец ви казах, че шансовете ни за класиране са илюзорни. Само на мускули и ентусиазъм не става, липсва класа. И Любо няма абсолютно никаква вина за това. Нямаме първенство, а националите ни, които играят в чужбина, не играят редовно (Манолев, Миланов, Тонев). Имаме сериозен проблем и с вратарския пост. Е как да стане чудото? Жалко, голямо преживяване щеше да е да сме на световното.
                Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

И късмет нямахме, и съдията педе.ас - ужасна комбинация.
                  Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                  ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

къв късмет, бе?! тия и с 10 души щяхме да ги смачкаме. съдията *** и толкоз!!!
                    браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Карабинерите клекнаха на Дания.Май чичовото ще се окаже прав???

Коментар

а, то е ясно кого бутат. след втория червен взехме да смятаме дали можем на на***м датчаните, като пуснем на чехите. ама много ни дойде вдъхновението... тъпото е, че чехите са ми по-противни от датчаните. ама то сигурно е така, просто щото не познавам ни един от последните...
                        браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Всъщност, въпреки загубата от Армения и равния между Дания и Италия, продължаваме да сме на второ място в групата. Но не знам дали все още има теоретичен шанс, ако останем втори и след последните мачове, да не сме с най-слаби показатели.
                          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
                            Всъщност, въпреки загубата от Армения и равния между Дания и Италия, продължаваме да сме на второ място в групата. Но не знам дали все още има теоретичен шанс, ако останем втори и след последните мачове, да не сме с най-слаби показатели.
                            http://gong.bg/view_article.php?article_id=377901

Коментар

Нали знаете регламента? Вземат ни точките срещу Малта, оставаме със 7 и започваме да се сравняваме с другите втори отбори. В момента в група D Турция и Румъния са с по 10. Трябва и двата отбора да загубят като домакини съответно от Холандия и от Естония, и след това, ако случайно сме били Чехия, се гледа голова разлика, по която всъщност имаме добри шансове, при споменатото евентуално развитие на мачовете. Във всички останали групи отборите на второ място са далеч напред.Единствено Армения имат добър шанс, от нашата група, защото само те са загубили от Малта като домакин, което значи, че от твхния актив биха били отнети само 3 точки, а на всички други - по 6 (България, Чехия, Дания). За Чехия нещата са ясни отдавна - ако останат втори - ще са най-слабият втори, Дания имат подобни на нашите шансове, с равни точки сме, но по голова разлика са доста зле. Трябва да бият поне със 7-8 гола разлика Малта.Армения, ако останат втори, което може да стане единствено след победа над домакина Италия, ще имат 12 точки и трябва да се надяват на това Турция и Румъния да не победят, а да завършат наравно или да загубят мачовете си.Колкото до мача - редно е да свалим очилата и да признаем, че съдийството беше абсолютно перфектно! Крайно време е футболерите да се научат, че в Европа ги няма Пастата, Чики-рикито и другите, наречени съдии в А група и се свири както трябва и такива нарушения не се подминават. Напълно заслужени картони, осбено първият. А вторият може и да беше леееееко изсилен, ама като имаш един жълт картон - защо играеш така? Очевадно, че не беше игра за топката, а за нарушение. Всеки уважаващ себе си съдия би показал жълт картон.Ред.: Загледах и статията в Гонг, вярно че и словенците "играят". Не им обърнах внимание, защото не видях, че имат шанс за второ място с един хикс.

Коментар

Оги не мога да се съглася с теб.Съдийството беше тенденциозно.Вярно картоните са си картони,но първия жълт беше силно пресилен.Освен това през първото полувреме съдията пропусна да нашари арменците с картони, за непрестанното ритане на нашите футболисти.Освен това има един стоп кадър на който се вижда как спъват Гъргоров в наказателното поле-естествено без последствия.Това трудно се преглъща.

Коментар

Working...
                                X