Делянчо Пеевски щеше да оправи работата ,ама не му дадоха възможност.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук? 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
VIT написа:Петев едва ли е преживявал такова публично унижениеи и пак се натиска да остава в Левски!!!Това не мога да го разбера ,що за човек трябва да си.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:VIT написа:Петев едва ли е преживявал такова публично унижениеи и пак се натиска да остава в Левски!!!Това не мога да го разбера ,що за човек трябва да си.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:Трима келеша ги изплашиха...Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
lhristov написа:style34 написа:Трима келеша ги изплашиха...I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
Аз не мога да рзбера феновете, заклетите фенове на българските клубове. Те ще умрат едва ли не за нещо, което смятат за кауза. Но слепи ли са? Не осъзнават ли, че и футболисти и собственици и въобще никой не дава 5 пари за каузата??? Футболистите играят за пари и само за пари. Не го интересува за кой ще играе. Айде може и да има някакви изключения.Собствениците изпират некви милиони, играят черно тото, продават мачове, всеки знае, че цялото първенство е режисирано и пак има фенове на този фарс.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:Аз не мога да рзбера феновете, заклетите фенове на българските клубове. Те ще умрат едва ли за нещо, което смятат за кауза. Но слепи ли са? Не осъзнават ли, че и футболисти и собственици и въобще никой не дава 5 пари за каузата??? Футболистите играят за пари и само за пари. Не го интересува за кой ще играе. Айде може и да има някакви изключения.Собствениците изпират некви милиони, играят черно тото, продават мачове, всеки знае, че цялото първенство е режисирано и пак има фенове на този фарс.
Коментар
-
ogi28b написа:Е вие па кво казахте... Все едно да не обичам България, понеже я управляват некадърници и мошеници ли?The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Така де, ама за ИСТИНСКИТЕ левскари и цесекари - е същото. Под истински визирам тези, които всеки ден и на всеки мач са с отбора. Тези, които се бият в гърдите, че са от ЦСКА или Левски, но никога не са стъпвали на мач, или стъпват само на последния мач, когато отборът е шампион - това не са истински. Говоря ти за хора, които живеят на две крачки от стадиона. Има много по-"големи" левскари и цесекари от тях, но те са далеч и нямат физическа възможност да са винаги с отбора. Това да си от ЦСКА или Левски е част от теб. Това имам предвид. Ако ще и във Ве група да са - ние сме с тях, това е положението. Както се пее в една популярна песен: Даже и накрай светаи в сърцето на врага...Затова няма какво да се учудвате, че има фенове, все още. Винаги ще има, защото любовта към отборите е над черното тото
Коментар
-
Е добре, разбирам. Но преди имаше футбол, традиции. Кви са тия фенове 97-ми набор, не знам. А онези фенове, дето чупят стадиона и автобуси след това не са за коментиране.Онази вечер гледам през терасата четирима 14-15 годишни, с бутилки в ръце, вървят, крещят и застават пред колите. Е кви са тия?The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
По онова време и феновете бяха истински фенове и керемидите бяха истински керемиди. Сега ако го направят докато се усетят ще са на партера. А иначе ситуацията в ЦСКА и Левски е доста идиотска и направо смешна за страничните наблюдатели като мен. Както навремето не пропусках мач на Нафтата , отведнъж спрях да ходя след една симулирана загуба от Левски. И оттогава на съм ходил на футболен мач. Няма и да отида ! Жена ми иска да водя хлапето ама аз категорично отказах. За какво да ходи ? Единия мач ще бият , на другият ще им наредят да паднат ...Общо взето българският футбол отдавна стана като българската политика. Едни и същи муцуни се въртят , сменят цвета , но първо мислят за себе си а за отбора ако остане ред.Brava 1.6 ELX
Коментар
-
Цитат от фейсбук "Очаква се в Левски да има нова практика. Когато Тодор Батков реши да сменя треньора, той трябва писмено да уведоми феновете. Лошото е, че те не са малко и ако не се допита до всички, някой може да се почувства обиден. След това феновете ще върнат кореспонденцията със своето мнение по въпроса и евентуално имена на треньори, които биха приели, но само при едно условие - те да не носят екипа на отбора, докато не запишат 3 поредни победи. Статистици изчислиха, че в близките 15 години и 3 месеца едва ли ще видим треньор на Левски с екип на отбора." :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар