Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук? 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Делянчо Пеевски щеше да оправи работата ,ама не му дадоха възможност.
    Фиат Панда 1.2 2006година
    Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

VIT написа:
      Петев едва ли е преживявал такова публично унижениеи и пак се натиска да остава в Левски!!!Това не мога да го разбера ,що за човек трябва да си.
      Това, което му се случи вчера на Петев, беше отвратително, унизително, гадно. Обаче аз не мога да разбера, Петев няма ли достойнство? Как така ще позволи на някакви лумпени в тийнейджърска възраст да му свалят фланелката?! И то без бой, навел глава като на заколение. Ами бий се, бе - това е позор за цял живот, при това документиран от камерите на националните телевизии! Този човек се оказа мекотело. Същото важи и за Наско Сираков, когото винаги съм уважавал като футболист, а след това и като ръководител. И той иначе го раздава голямата работа, но вчера си трайкаше и се правеше, че не вижда какво става. И трябваше след това Илиана Раева да "дере гърло" през Фейсбук и да пише тиради.
      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

А дали и Сираков не направи тази постановка с цел да запази сърбина ?? И аз останах учуден ,че стоя и гледа как събличат треньора без да вземе нещата в свои ръце.

Коментар

snake написа:
          VIT написа:
          Петев едва ли е преживявал такова публично унижениеи и пак се натиска да остава в Левски!!!Това не мога да го разбера ,що за човек трябва да си.
          Това, което му се случи вчера на Петев, беше отвратително, унизително, гадно. Обаче аз не мога да разбера, Петев няма ли достойнство? Как така ще позволи на някакви лумпени в тийнейджърска възраст да му свалят фланелката?! И то без бой, навел глава като на заколение. Ами бий се, бе - това е позор за цял живот, при това документиран от камерите на националните телевизии! Този човек се оказа мекотело. Същото важи и за Наско Сираков, когото винаги съм уважавал като футболист, а след това и като ръководител. И той иначе го раздава голямата работа, но вчера си трайкаше и се правеше, че не вижда какво става. И трябваше след това Илиана Раева да "дере гърло" през Фейсбук и да пише тиради.
          И аз вчера това си мислех. Петев - като насран, Сираков - като насран. Е добре де, при толкова камери дето викаш, ще се бия докато мърдам. Много велик Сираков иначе, а вчера се изхлузи без да погледне назад...Трима келеша ги изплашиха...
          The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

style34 написа:
            Трима келеша ги изплашиха...
            Не сме само трима. Не забравяйте, това е "отбора на народа". Наско го знае много добре. Аз на Герена не съм ходил от мача със Славия. И не съм само аз. Без верни фенове закъде е всеки клуб?Но, в общи линии сте прави, де. Футбола е битка, като в живота. За да се изправиш, да се бориш, да победиш, си трябват т.шаци! В момента виждам мекотели. И..., тя рибата мирише от към главата. Оня, мустакатия. 41 милиона!!! Да бе, да. И къде ги наля? В собствения си джоб? И дали той е реалният собствиник?Хубаво. Нека видим следващия мач. То ще си покаже. Кой има топки и кой се крие. Дали ще има пукнати глави, или 3 гола разлика...?
            Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
            Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
            Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

lhristov написа:
              style34 написа:
              Трима келеша ги изплашиха...
              Не сме само трима.
              Не виждам как един интелигентен човек, за какъвто несъмнено Ви смятам, може да се отъждестви с онези трите дрогирани неща, с тениски Левски!
              I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Аз не мога да рзбера феновете, заклетите фенове на българските клубове. Те ще умрат едва ли не за нещо, което смятат за кауза. Но слепи ли са? Не осъзнават ли, че и футболисти и собственици и въобще никой не дава 5 пари за каузата??? Футболистите играят за пари и само за пари. Не го интересува за кой ще играе. Айде може и да има някакви изключения.Собствениците изпират некви милиони, играят черно тото, продават мачове, всеки знае, че цялото първенство е режисирано и пак има фенове на този фарс.
                The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

style34 написа:
                  Аз не мога да рзбера феновете, заклетите фенове на българските клубове. Те ще умрат едва ли за нещо, което смятат за кауза. Но слепи ли са? Не осъзнават ли, че и футболисти и собственици и въобще никой не дава 5 пари за каузата??? Футболистите играят за пари и само за пари. Не го интересува за кой ще играе. Айде може и да има някакви изключения.Собствениците изпират некви милиони, играят черно тото, продават мачове, всеки знае, че цялото първенство е режисирано и пак има фенове на този фарс.
                  Ей това винаги ми е било чудно и на мен.
                  Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                  ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Е вие па кво казахте... Все едно да не обичам България, понеже я управляват некадърници и мошеници ли?

Коментар

ogi28b написа:
                      Е вие па кво казахте... Все едно да не обичам България, понеже я управляват некадърници и мошеници ли?
                      Ми не знам, но България ти е дом, близки, природа, красиви места. По-различно е. Макар че, ако питаш мен, въпреки че съм изпитвал носталгия, с мен ли са близките ми мога и бих си живял далеч по-приятно в чужбина, без да се обръщам.По-приятно е сутрин да виждаш усмихнати лица, непознати да ти казват "Добро утро" и да я няма тая злоба, която цари тук. Природа си има не само тук, разликата е, че тук я съсипват с невероятни темпове.Ама айде, че къде отидохме....

Коментар

Така де, ама за ИСТИНСКИТЕ левскари и цесекари - е същото. Под истински визирам тези, които всеки ден и на всеки мач са с отбора. Тези, които се бият в гърдите, че са от ЦСКА или Левски, но никога не са стъпвали на мач, или стъпват само на последния мач, когато отборът е шампион - това не са истински. Говоря ти за хора, които живеят на две крачки от стадиона. Има много по-"големи" левскари и цесекари от тях, но те са далеч и нямат физическа възможност да са винаги с отбора. Това да си от ЦСКА или Левски е част от теб. Това имам предвид. Ако ще и във Ве група да са - ние сме с тях, това е положението. Както се пее в една популярна песен: Даже и накрай светаи в сърцето на врага...Затова няма какво да се учудвате, че има фенове, все още. Винаги ще има, защото любовта към отборите е над черното тото

Коментар

Е добре, разбирам. Но преди имаше футбол, традиции. Кви са тия фенове 97-ми набор, не знам. А онези фенове, дето чупят стадиона и автобуси след това не са за коментиране.Онази вечер гледам през терасата четирима 14-15 годишни, с бутилки в ръце, вървят, крещят и застават пред колите. Е кви са тия?

Коментар

Истинските фенове на футбола са тия от тая снимка, която не знам за кой път вече я помествам .Няма милиция ,няма полиция , няма агитки . Има само публика жадна да гледа футбол и футболисти играещи за почти без пари. :D

Коментар

коцев написа:
                              Истинските фенове на футбола са тия от тая снимка, която не знам за кой път вече я помествам .Няма милиция ,няма полиция , няма агитки . Има само публика жадна да гледа футбол и футболисти играещи за почти без пари. :D
                              По онова време и феновете бяха истински фенове и керемидите бяха истински керемиди. Сега ако го направят докато се усетят ще са на партера. А иначе ситуацията в ЦСКА и Левски е доста идиотска и направо смешна за страничните наблюдатели като мен. Както навремето не пропусках мач на Нафтата , отведнъж спрях да ходя след една симулирана загуба от Левски. И оттогава на съм ходил на футболен мач. Няма и да отида ! Жена ми иска да водя хлапето ама аз категорично отказах. За какво да ходи ? Единия мач ще бият , на другият ще им наредят да паднат ...Общо взето българският футбол отдавна стана като българската политика. Едни и същи муцуни се въртят , сменят цвета , но първо мислят за себе си а за отбора ако остане ред.
                              Brava 1.6 ELX

Коментар

Цитат от фейсбук "Очаква се в Левски да има нова практика. Когато Тодор Батков реши да сменя треньора, той трябва писмено да уведоми феновете. Лошото е, че те не са малко и ако не се допита до всички, някой може да се почувства обиден. След това феновете ще върнат кореспонденцията със своето мнение по въпроса и евентуално имена на треньори, които биха приели, но само при едно условие - те да не носят екипа на отбора, докато не запишат 3 поредни победи. Статистици изчислиха, че в близките 15 години и 3 месеца едва ли ще видим треньор на Левски с екип на отбора." :D
                                Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                                ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Working...
                                X