avvasilev написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук? 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Когато се гледа много оптимистично, не се виждат някои слабости и това може да изиграе лоша шега. Затова ще кажа нещо песимистично, пък те току-виж ме опровергали. Мачът с ПСВ беше подарък, домакините играха с "интересен" състав, а 3 дни по-късно пребиха Аякс с 4:0. Единият гол беше общо взето късметлийски и след добро стечение на обстоятелствата, а не беше плод на някаква супер идейна и добра атака. В мача с Динамо първият и третият гол също бяха подобни, но в крайна сметка - футболът е игра на голове и се гледа крайният резултат, а не кой колко греди е уцелил и колко пъти си е подал топката. То едното води до друго, по принцип. Та това ме притеснява, че след такива победи, всичко изглежда розово, едва ли не, а всъщност има още доста път да се извърви, а пътеката става все по-стръмна. Според мен Лудогорец трудно ще вземе повече от две точки в двата мача с Черноморец, а ако ПСВ не си нагласят нещата в следващите два мача с Динамо - то мачът Лудогорец - ПСВ ще е доста неприятен за разградчани. От друга страна - простата сметка показва, че победа и хикс срещу Черноморец са достатъчни за един незабравим сезон за Лудогорец. Въпреки всичко - Левски е моралният победител, защото са морални шампиони за миналата година и само липсата на късмет пред гола лиши момчетата от участие в тази най-висша фаза на турнира.
Коментар
-
Ами клубът си е собственост на Батков и той може да прави с него каквото си иска.Може още утре да си продаде играчите и да почне с юноши.Никой нищо не може да му каже. Това най после трябва да го разберат всички фенове.Бил дал до сега 41 милиона за тоя дето духа. Ами да не ги е давал и от къде пък ги и спечели толкова бързо и лесно тия 41 милиона ?
Коментар
-
Какъв акъл може да има един бивш и настоящ футболист??? Никакъв!. Преди няколко години когато Батков изгони Сираков и Стоилов от Левски помните ли каква престрелка с думи имаше между тях ? То се псуваха и обиждаха, а ето че Сираков пак се върна в Левски и от вчера пак напусна .Бе като си мъж като кажеш една дума си дръж на думата .Та и Петев къде се навира между шамарите . Ако имаш грам акъл сам прецени ,че не ти трябва на баир лозе .
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар