pankara77 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук? 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
kiro_of_the_day написа:snake написа:Големият английски бизнесмен - човекът с пурите, месията на ЦСКА Лоурънс Дейвис пристигна в България . Гледам го на снимката - вдъхва изключително доверие, облечен в жилетката на баба си и застанал зад щанда на бакалията, в която е продавач. Има само един проблем: докато е в България, кой ще го замести в магазинчето :D ?Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Тоя с пурите накрая ще се окаже актьор нает от Сашо Апашо :Dhttp://www.sportal.bg/news.php?news=448507 Първият футболен президент/шеф/собственик или какъвто там се води Лупи в ЦСКА, който да го каже. Естествено, че треньорът трябва да е най-скъпо платеният в един отбор. Няма друга сфера, в която да е възможно подчинените да получават по-голяма заплата от мениджъра си.
Коментар
-
Яяяяяя в Ботев Пловдив назначили и клоуни!http://www.youtube.com/watch?v=dyJXB...ature=youtu.be
Коментар
-
VIT написа:Яяяяяя в Ботев Пловдив назначили и клоуни!http://www.youtube.com/watch?v=dyJXB...ature=youtu.beTonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Абсолютно не. Държа на мнението си, че Душко Добродушков (Стойчо Стоев) е някакво недоразумение. Все още сте по инерция от подготовката на Петев. Стоев бере плодовете на труда му, казано поетично . А сега ще се опитам съвсем сериозно да обясня позицията си. Не съм гледал как провежда тренировки нито Петев, нито Стоев. Но просто нещата не стават така - идва треньорът-вълшебник и отборът заиграва по-добре. Няма такива филми! Петев подготви този отбор. Нормално е да има спадове - все пак живи хора са това, но не е нормално след 2 шампионски титли, купа на България и суперкупа да те изритат при първия спад в играта. А и какъв е Стоев? Нито е в първа младост, нито е постигнал нещо досега, за да си помислим, че има качества и че той е спасителят, преобразил отбора. Между другото - срещу Базел бяхте безобразни. Така че нека не правим генерални изводи от един мач. Бъдещето ще покаже дали съм бил прав. Но рядко, много рядко съм се бъркал в преценката си за даден футболист или треньор.Кърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.
Коментар
-
yonkok написа:snake написа:Абсолютно не. Държа на мнението си, че Душко Добродушков (Стойчо Стоев) е някакво недоразумение. Все още сте по инерция от подготовката на Петев. Стоев бере плодовете на труда му, казано поетично . А сега ще се опитам съвсем сериозно да обясня позицията си. Не съм гледал как провежда тренировки нито Петев, нито Стоев. Но просто нещата не стават така - идва треньорът-вълшебник и отборът заиграва по-добре. Няма такива филми! Петев подготви този отбор. Нормално е да има спадове - все пак живи хора са това, но не е нормално след 2 шампионски титли, купа на България и суперкупа да те изритат при първия спад в играта. А и какъв е Стоев? Нито е в първа младост, нито е постигнал нещо досега, за да си помислим, че има качества и че той е спасителят, преобразил отбора. Между другото - срещу Базел бяхте безобразни. Така че нека не правим генерални изводи от един мач. Бъдещето ще покаже дали съм бил прав. Но рядко, много рядко съм се бъркал в преценката си за даден футболист или треньор.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Част от интервю със Златан Ибрахимович за "Шпигел": "Когато ме купуваш, ти купуваш ферари. Във ферари наливаш най-добрия бензин, качваш го на магистралата и даваш пълна газ. Гуардиола ми слагаше дизел и ме изкарваше на разходки сред природата - все едно си беше купил фиат." :DTonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Humppa
Винаги има хубави закакчи по трасето Славия-Левски. Едни се гъзят по гащи, други показват мустаци пък все са идоли на сините. Сега ще чакаме и Инженера да стане тренер на Славия, та да видим какво ще измисли
Коментар
-
Изгрева на българския Байерн Мюнхен ли наблюдаваме, какво ли... Тия както са тръгнали ще вземат купата бре! Пу да не им е уроки.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Пу, пу ... ами играят, бе, и то грамотно ... явно този Стойчо е треньор, каквото и да говори Венко! И да питам - кой даде на тази телевизия правата да излъчва Лига Европа? Ами тези дудуци не могат да отразят и волейболното първенство на община Исперих без да оплескат нещо ... а и като знам преобладаващите имена в нашия край има да сричат ...I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар