Tadeli написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук? 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
avvasilev написа:И сега каква стана тя ... Лудогорец разочарова доста българи!Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:avvasilev написа:И сега каква стана тя ... Лудогорец разочарова доста българи!I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
Абсолютно не. Държа на мнението си, че Душко Добродушков (Стойчо Стоев) е някакво недоразумение. Все още сте по инерция от подготовката на Петев. Стоев бере плодовете на труда му, казано поетично . А сега ще се опитам съвсем сериозно да обясня позицията си. Не съм гледал как провежда тренировки нито Петев, нито Стоев. Но просто нещата не стават така - идва треньорът-вълшебник и отборът заиграва по-добре. Няма такива филми! Петев подготви този отбор. Нормално е да има спадове - все пак живи хора са това, но не е нормално след 2 шампионски титли, купа на България и суперкупа да те изритат при първия спад в играта. А и какъв е Стоев? Нито е в първа младост, нито е постигнал нещо досега, за да си помислим, че има качества и че той е спасителят, преобразил отбора. Между другото - срещу Базел бяхте безобразни. Така че нека не правим генерални изводи от един мач. Бъдещето ще покаже дали съм бил прав. Но рядко, много рядко съм се бъркал в преценката си за даден футболист или треньор.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Мисля, че не си прав ... инерцията от Петев свърши още на втория мач срещу Слован!Само един факт е достатъчен за да потвърди моите думи - отбора спря да се прибира и да пази резултат.Точно заради това отпаднаха от Динамо миналата година ...I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
Допълнил съм горното си мнение по същото време, когато ти си писал . Кой крив-кой прав, ще видим. Във всеки случай съм убеден, че с Петев собствениците на Лудогорец бяха уцелили 10-ката, но го изгониха по изключително обиден начин, за което скоро ще съжаляват. Такива случаи като неговия - да поемеш отбор от В група и да го отведеш до родните върхове, са изключително редки и не проумявам късогледството на собствениците. Като пиша за Петев, се сещам само за легендарния мениджър на Нотингам Форест Браян Клъф.Пожелавам ви успех в ЛЕ - не за друго, а защото Лудогорец все още не ми е дразнител :D . Снощи не се радвах на победата ви, но и не съжалявах, просто ми беше абсолютно безразлично кой ще бие.А ето и едно интересно интервю с Петев от днес: http://topsport.ibox.bg/interview/id_1639670319Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:А ето и едно интересно интервю с Петев от днес: http://topsport.ibox.bg/interview/id_1639670319I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
snake написа:Големият английски бизнесмен - човекът с пурите, месията на ЦСКА Лоурънс Дейвис пристигна в България . Гледам го на снимката - вдъхва изключително доверие, облечен в жилетката на баба си и застанал зад щанда на бакалията, в която е продавач. Има само един проблем: докато е в България, кой ще го замести в магазинчето :D ?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
коцев написа:Кирчо, не се знае от коя туфа може да изкочи заека . Старите хора посрещат човека по дрехите, а го изпращат по акъля. :DVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар