Ми аз като гледам класирането виждам Дания да завърши втора, тъй че не е късно да се простим с надеждата за Бразилия.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук? 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Така е когато те превъзнясят цяла година!! За сетен път се уверявам че нашата журналистика е на нивото на примат.Изключително слаб мач,някои хора като Спас Делев,Рангелов и др се чудеха какво правят на терена,гледаха мача отблизо може би. Ако не се постегнем малко Арменците ще ни направят за смях.
Коментар
-
Шансовете ни за класиране на световното са илюзорни. Изобщо не съм убеден, че ще победим Армения и Чехия, а дори да го сторим, има реална опасност да сме с най-лоши показатели от вторите отбори. И дори да не е така, има и бараж, където може да срещнем изключително неудобни противници. Но все едно - и за световното в САЩ 94 се класирахме в последната минута, а помните какво стана .И не мога да се въздържа да не коментирам нещо. Уважавам Любо Пенев, който доказа, че е можещ треньор. Но да държиш на вратата хазартния Михайлов?! Абе махай го тоя чалгаджия! Джизъса, Божинов, Михайлов - един дол дренки. Първите двама вече ги няма, време е и Михайлов да ги последва. Но си мисля, че тук има някаква сделка с Боби Михайлов.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
"Приоритет на Левски тази година е строежа на сектор А".Наско Сираков Батков е аматьор-зевзек просто в сравнение с Наско...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Току що свърши Парма-Рома и в мен още тлее въпроса:А бе, къде се слага ударението на Жервиньо? Откъде ги намират тези коментатори ... бях спрял да гледам футбол по български телевизии, баси, пак ще спра ...I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:"Приоритет на Левски тази година е строежа на сектор А".Наско Сираков Батков е аматьор-зевзек просто в сравнение с Наско...Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
-
Големият английски бизнесмен - човекът с пурите, месията на ЦСКА Лоурънс Дейвис пристигна в България . Гледам го на снимката - вдъхва изключително доверие, облечен в жилетката на баба си и застанал зад щанда на бакалията, в която е продавач. Има само един проблем: докато е в България, кой ще го замести в магазинчето :D ?Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар