И с какво точно вдигна нивото? Домус ага почна да реве като вдовига за *уй ! Докато новоизлюпените крадци /богаташи/ не осъзнаят че с пари не всичко става ще е така. Литекс и Лудогорец са временни явления,заложници на болните амбиции на собствениците си. Инвестират в малки клубове защото искат да нямат никакви спънки. Защото в един по-голям клуб като БотевПд , Берое,ЛокоПД интерестите са доста по-големи,отбори с традиции и голяма маса фенове,да не говорим за левски и цска.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук? 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
raoccars написа:Много съм доволен от играта на наш’те момчета, а и никой не може да ме убеди, че Лудогорец не вдигна нивото на футбола в БГ.Само Лудогорец :D , ще ги бием в БазелI don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
ЛУДОГОРЕЦ: Владислав Стоянов, Жуниор Кайсара, Козмин Моци, Александър Барт, Йордан Минев, Светослав Дяков, Христо Златински, Даниел Абало (63- Вирджил Мисиджан), Марселиньо (72-Фабио Ешпиньо), Иван Стоянов, Роман Безяк (55-Мишел Платини)Яяяя колко много Българи имало в Лудогорец ,цели 5 !!! Иначе ДЮШ имали и незнам си колко техни кадри в първия състава.Домус иначе мазно говори,скоро едвали ли някой от тези юноши ще помирише терен!
Коментар
-
Давид де Хеа2 Рафаел да Силва3 Патрис Евра4 Фил Джоунс5 Рио Фърдинанд6 Джони Еванс7 Антонио Валенсия8 Андерсон10 Уейн Руни11 Райън Гигс12 Крис Смолинг13 Андерс Линегор14 Хавиер Ернандес15 Неманя Видич (капитан)16 Майкъл Карик17 Луиш Нани18 Ашли ЙънгКолко много англичани, а?Стига с тези глупости,бе хора ...I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
VIT написа:ЛУДОГОРЕЦ: Владислав Стоянов, Жуниор Кайсара, Козмин Моци, Александър Барт, Йордан Минев, Светослав Дяков, Христо Златински, Даниел Абало (63- Вирджил Мисиджан), Марселиньо (72-Фабио Ешпиньо), Иван Стоянов, Роман Безяк (55-Мишел Платини)Яяяя колко много Българи имало в Лудогорец ,цели 5 !!! Иначе ДЮШ имали и незнам си колко техни кадри в първия състава.Домус иначе мазно говори,скоро едвали ли някой от тези юноши ще помирише терен!
Коментар
-
Не, не, чисто заяждане си е!Защо никой не рева, когато Ботев отпадна?Чест прави и на двата отбора (Ботев и Лудогорец), че не излязоха, като агнета на заколение, а играха ... доколкото им стигат възможностите! А относно нивото на футбола в БГ - струва ми се, че и Меси да дойде да играе тук, скоро ще потъне в безличната посредственост, която владее футбола у нас!И да - Лудогорец вдигна нивото, а това, че "грандовете" си го запазиха и даже снижиха си е техен проблем!I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
Тъй като се изиграха 7 кръга от родното първенство, вече могат да се направят някои анализи. - Започвам с любимия ми ЦСКА. Мъка... Вместо да се кротнат, да налагат юноши, да изплащат задължения, за да може след година-две отборът най-сетне да стъпи на крака и да започне начисто, Лупи продължава с безумната политика на предшествениците си. А на Тройчо трябва да се издаде ограничителна заповед и да му се забрани да се доближава до Армията. Не разбирам, как е възможно отборът, обичан от милиони българи, да попада все в ръцете на мутри, алкохолици, боклуци, провалени политици? Хора, които не милеят за ЦСКА, а си оправят живота покрай него. И тази продажба на акции... ЦСКА притежава ли нещо, за да го продава? Продават въздух, надежди, дългове?- Левски - "наследството", оставено от недоразумението Митов, не е никак добро. Борат наистина не разбира абсолютно нищо от футбол.- Лудогорец - тепърва ще страдат с глуповато ухиления Стойчо Стоев, който ми прилича на Душко Добродушков от "Печената тиква". Не че знам как е изглеждал той, но Стоев ми прилича на него . Очаквам до края на годината Стоев да бъде уволнен и да върнат Петев.Мисля, че с най-големи шансове за титлата са Ботев, Литекс и Лудогорец, в този ред.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Няма смисъл да се мъчим да ходим до Бразилия ...С тая игра ще инкасираме три загуби на 0, дано головата ни разлика да не е по-зле от 0:10.Направо трябваше още днес да завърши срещата 2:2 и да не таим надежди. С два случайни гола (особено първия) и още няколко (уж) изгодни позиции за гол, без никаква идея в атака, с нефункционираща средна линия и слаба защита ще се радваме на щастливи победи над Малта ...Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар