Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук? 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Тоя не-белия Комар Подскоко от ЦСКА, дето бил играл по Франция - не мога да отрека, че е един от петте най-качдствени футболисти, стъпвали по българските терени в последните поне 5 години. До момента не е играл кой знае колко, но и малкото отигравания, които има, си личи, че са изключително грамотни, боравенето му с топката е забележително, на фона на българските футболисти. Днес още с първите си отигравания създаде опасности за гостуващия отбор. Ако чужденците, за които се даваха пари, бяха като него, нямаше да съжалявам, че ги купуват. Ама ония портокалци, дето Тройчо ги доведе... да си ги качва на самолета и да ги връща, те още са в гаранция.

Коментар

Изкефих се на втория гол на Лудогорец, ама освен мен - в тоя момент цялото евро заложи "двойка" на коефициенти около 9 и отгоре. Егати подаръка се оказа това! Един го игра на 2.8 на полувремето, а другите - на над 9 при 2:1, с по 5, 10, 20 лева...Не сме дорасли за Талигата, това е положението.

Коментар

Просто Базел си беше с няколко класи отгоре . Те си играеха до 2:1 все едно са на разгрявка преди мач . После набързо показаха как се играе тая игра .
        Фиат Панда 1.2 2006година
        Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Абе вкараха ни два еднотипни гола и пропуснаха още няколко. Ама така е, учим се.
          F31 BMW 320d

Коментар

А как всъщонст свърши мача? Така и не го гледах, всъщност дори и не се сетих че има мач.
            Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
            (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
            Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Много ми е смешно като слушам коментари след такива мачове: "Бяхме напълно равностойни", "Липсваше ни малшанс " и други подобни. Истината е, че основната разлика между посредствените отбори и отборите от средна европейска класа (като Базел) е именно тази - на терена уж отборите изглеждат равностойни, но големите отбори си вкарват положенията - толкова, колкото им трябват, а посредствените отбори - не. И не става дума за липса на шанс, а за класа.
              Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
                Много ми е смешно като слушам коментари след такива мачове: "Бяхме напълно равностойни", "Липсваше ни малшанс " и други подобни. Истината е, че основната разлика между посредствените отбори и отборите от средна европейска класа (като Базел) е именно тази - на терена уж отборите изглеждат равностойни, но големите отбори си вкарват положенията - толкова, колкото им трябват, а посредствените отбори - не. И не става дума за липса на шанс, а за класа.
                По-точно не може да се каже! Все пак, доядя ме малко за евтино допуснатите голове и дори при 2-1 се улових, че /незнайно защо/ подкрепям "нашите". После нещата бързо си дойдоха на мястото... Какъв малшанс, каква равностойност - огромна разлика в класите, което също е дразнещо, като се има предвид, че Базел не е никакъв отбор.
                Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Базел думна Тотнъм и Манчестър Юнайтед на скоро ....Този Мохамед дето ни шибна 2 гола беше като отвързан.
                  F31 BMW 320d

Коментар

Нека бъдем реалисти, дори Домусчиев преди мача каза, че се надява на чудо.Ами чудото не се случи ... сега ще поиграят в ЛЕ, ще понаберат опит и догодина ще видим. П.П. И все пак Базел не е Иртиш, нали!
                    I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Именно, тъй като винаги съм реалист, когато става дума за футбол, снощи казах на група приятели, които се бяха ентусиазирали за победа на Лудогорец, че ще е чудо, ако Лудогорец падне с по-малко от два гола в София. Няма как да го докажа, но е факт. Разликата в класите между тази интернационална команда (общо 9 чужденци влязоха в игра), събирана от кол и въже, наречена Лудогорец, и Базел е огромна.Ще си позволя да направя и една прогноза, която няма да се хареса на хората от Разград. Мислех Домусчиев за бяла лястовица в родния футбол, но със сигурност съм сбъркал. Щом и той тръгна по пътя на купуването на килограм на недоказани чужденци, нищо добро не чака отбора. А това, което ме подразни най-много, беше безумната смяна на Петев с анонимника Стойчо Стоев, който няма нито едно значимо постижение в невзрачната си треньорска кариера. Петев е явление в нашия футбол. Колко са треньорите, които са постигали това с един отбор: В -> Б -> А група -> двукратни шампиони?!
                      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

И друго ми направи впечатление снощи. Нашата публика се чуваше само когато имаше нещо за освиркване.
                        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Направи ми впечатление, че част от играчите на Лудогорец не играха според възможностите си. При класиране в групите на ШЛ в отборът ще се налеят пари за нови играчи, съответно ще има освободени.
                          The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
                          Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
                          Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

Коментар

От моите 44 години - 34 са ми футболно осъзнати...Е, изгледал съм много международни мачове на живо и по ТВ. И от Татово и от днешно време, но никогане съм гледал чужд отбор, който с такава лекота да бележи голове на наш терен. Имах чувството, че швейцарците я не са поискали, я не са вкарали. Грешката на Лудогорец беше, че ги подразни с това2-1. :P След 50’ шоколадите изкараха големите "шамари" и с три плесника ни заковаха за земята с виснали мандибули.Все пак нека признаем, че нито Държавата, нито качеството на живот, нито заплащането, нито мотивацията, нито организацията, нито пък опита бяха на страната на Лудогорец за да очакваме...двубой. Разстоянието между нашияшампион и швейцарския се оказа толкова огромно, че все едно пропаст имаше помежду ни. Еле пък след 50’... Иначе снощи играха два отбора с фармацевтични фабрики зад гърба си: Novartis ( Базел) и Хювефарма ( Лудогорец).Очакванията ми, че този мач ще се играе в лудо темпо от първата до последната минута на двубоя не се опровергаха.Двата отбора бяха на успокоителни и го раздаваха толкова лижерно, че да се чуди человек от де туЙ 2-4.
                            A17DTС/S
                            Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Снощи стана и друго чудо . Най после се свирна дузпа срещу Лудогорец откакто е Шампион вече две години.
                              Фиат Панда 1.2 2006година
                              Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Много съм доволен от играта на наш’те момчета, а и никой не може да ме убеди, че Лудогорец не вдигна нивото на футбола в БГ.Само Лудогорец :D , ще ги бием в Базел

Коментар

Working...
                                X