Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук? 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

направо ми напълниха душата тия! както и нац-а напоследък. пък за моженето, ние винаги сме си можели. ей го, допреди 15-тина години, който и да играеше с нас му трепереха гащите до последната минута, независимо дали води в резултата или не. ей туй ми липсваше последните 10 години - респекта на противника!
    браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

И с`я к`во?
      I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Ся’аааааааааааа, да му мисли Щутгаат.И на тях Мъри им е устроил ’ур капан

Коментар

Абе какъв Партизан бе??? Давайте следващите! Евала.

Коментар

Като никога снощи Лудогореца има късмет :D
            Фиат Панда 1.2 2006година
            Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Отдавна не съм се напрягал толкова на мач с българско участие.Най-накрая и Лудогорец да го споходи късмета,БРАВО.Добре изигран мач като тактика,но си бяха доста притеснени в някои части от мача.Все пак заслужено продължават.УСПЕХ.Сега остава в четвъртък и Ботев да поднесат изненадата,но дори и да отпаднат поне да е с хубава игра.

Коментар

Както и друг път съм споменавал, не ме интересува никой друг български отбор освен националният и ЦСКА. А и какви български отбори са това - с по 10 чужденци в състава?! Но снощи, по някакви неизвестни за мен причини, усетих, че съвсем леко се вълнувам и накрая дори се зарадвах, че Луноходец продължават :D . Може би защото любимият ми ЦСКА практически изчезна от футболната карта, а аз все още се интересувам от футбол .Да им е честит успехът на колегите от Разград! Партизан е име, каквото и да си приказваме.
                Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Много, ама много ме е яд за Ботев ... ако бяха играли слабо, може би въобще нямаше да се ядосам, но при тази игра си е изтърван шанс!
                  I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

И друг път сме побеждавали германци, но за моите 35 годишни и съзнателни футболни спомени никогане съм виждал германец/и, като в снощния мач. Да си гризат ноктите от напрежение и да гледат мач с изцъклени от ужас очи.Имаше и такива, на които освен гореописаните мимики и мандибулите им висваха в моменти на уплаха.В много случаи след повторения на пропуските за Ботев - точно това се виждаше на първите редове в иначе малкото икитно градче с четвърто-разредно стадионче (мечта за всеки наш тим) - разположено сред гората.
                    A17DTС/S
                    Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Жалко, Щутгарт бяха/са гОла вОда, а и Ботев какви положения изпуснаха, без никаква ирония - "Играли сме добро, али сме немали шансу". Така и не видяхме добре положението с отменения заради засада гол, защото мачът се излъчваше с една камера от центъра, все едно гледахме мач от А окръжна по селска кабеларка :D А Лудогорец как пък изтеглиха единствения труден отбор!? Трябваше да наемат Димитър Пенев за кадем при жребия :D
                      Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

По добре е да паднат от Базел,не са дорасли за ШЛ.Засега напълно доволно и достатъчно е достигането им в групите на ЛЕ.Да се обиграят,да понатрупат коефициент и догодина им пожелавам пак да се пробват за ШЛ,ще понатрупат и самучуствие.И все пак ще им стискам палци срещу швейцарците.Успех.п.с.За Ботев Пд-ее няма такава каръщина,ама грам късметец.Много ме е яд.

Коментар

Ами Лудогорец може да изглежда като Щутгарт срещу Ботев и с по слаба игра а с повече късмет да направят чудото . Топка е , а тя е от женски род.

Коментар

Oт Италия ме поздравиха . Италианци , които ми бяха гостували в края на юли и сега се хвалят , че познават жител на града на ,,Лудогорец’’ .
                            FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                            FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Сега идва ред на швейцарците да погледнат картата и видят къде се намира Разград. :D :D :D

Коментар

Румен_Хинчев написа:
                                Oт Италия ме поздравиха . Италианци , които ми бяха гостували в края на юли и сега се хвалят , че познават жител на града на ,,Лудогорец’’ .
                                Ти нали беше шумналия, бе?

Коментар

Working...
                                X