Няма прасе, затова - уфтсъ.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук? 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Е то и аз ритнах близалките и си взех ’ все едно си там’, но сега как ми лагва и насича картината , все едно гледам мачове предавани на виво от Луната.То тия наште квит бяха бавни срещу Любимеца, можеше бат Кирчо,вместо да гони Петев, да им купи по един билет и да ги прати с една совалка, за първи мач игран някога на Луната.Е тва вече е комерсиално, и ще падат доста мангизи.Сигурно ще отпаднат и червените картони, понеже с тази скорост си мисля, че няма как да се сритват яко.
Коментар
-
ogi28b написа:kiro_of_the_day написа:Каква е разликата между "Левски" и калинката?- Калинката има точки.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
21 Признака, че гледате мач на националите1. Времето е отлично, вятъра тих, вратите нормални, а топката кръгла, в общи линии всичко е както винаги против нас! 2. Струва ви се, че вратата на съперника е минимум 2 пъти по-малка от нашата. 3. Съдията естествено е п***л. 4. За това с Вас са съгласни всички наши сънародници. 5. По време на химна с една ръка се държите за сърцето, а с другата бирата. 6. Само Тиаго Силва знае химна. 7. По време на химна всички(освен Тиаго) гордо мълчат и дишат дълбоко, като риби. 8. Съперниците винаги изглежда са повече. 9. Коментаторът говори, че нашите съперници са силни. 10. Коментаторът говори, че в момента няма слаби отбори. 11. Ние губим. 12. Щото съдията е п***л. 13. Всичко е купено(Сашо Диков тръби за това от месеци) . 14. Мачът се игра в неподходящо за отбора ни време. 15. Нашият отбор нямаше време да се обиграе. 16. Стоичков го изгониха още на полувремето псувайки на всички човешки езици. 17. Вие доволно сте разбрали повечето псувни и се казали
Коментар
-
Вчера и Ботев направиха голям мач. Просто не вярвах, че могат да играят толкова добре. Още първото можеха да водят. Сякаш немците ни бяха подценили и можеше да ги накажем. Иначе съм реалист и на реванша мисля, че на Ботев ще им е доста трудно. Все пак браво за играта и голямо браво за феновете.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар