Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук? 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Много искам Домусчиев да предложи на Стоичков треньорския пост

Коментар

Няма ли кой да се израдва на загубата на Левски? Друг път антилевскарите са много бързи и активни Минев е световна класа симулант, редом до майстори на актьорската игра като Дани Алвеш, Индзаги и Луис Суарес. По-скоро трябваше да бъде изгонен Рамос по-рано в мача, но съдията реши да се прави на по-католик от Папата.
      Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Колкото до Минев има една истина . Всеки играл в Левски си остава го....до. Обаче и холандеца си заслужи картона мислейки се за голямата работа . Неделев ни показа кой е по добър от двамата . :D
        Фиат Панда 1.2 2006година
        Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Холандецът изобщо не е голяма работа, ами е по-кух и от двамата братя Миневи заедно.
          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Аз съм от зелените.

Коментар

ogi28b написа:
              Аз съм от зелените.
              И аз!
              I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Ама от нашите зелени нали-Берое.
                FIAT BRAVO 1.6
                FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
                  Аааа, не, те паднаха! Сериозно, Лудогорец снощи ми харесаха!
                  I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

avvasilev написа:
                    popara801 написа:
                    Аааа, не, те паднаха! Сериозно, Лудогорец снощи ми харесаха!
                    Еми много им се насъбра и си изкараха яда-евалата.
                    FIAT BRAVO 1.6
                    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Снощи - от Крейзифорест, но да, по принцип Берое за мен винаги са били симпатичен отбор, защото не са се пръкнали от бизнес-интереси, а си имат някаква история. Днес обаче съм от жълтите. Между другото - няма никакво значение кой отбор с какъв коефициент е и кой се счита за силен и кой - за слаб. Левски го доказаха много пъти. Така че - няма ПарКизан, няма Щутгарт. Топката е кръгла и се върти, всичко е възможно.

Коментар

На мен ми е много чудно, откъде Левски го вадят изобщо още някакъв коефициент, че все ги теглят и поставени - те последните години си отпадат като момченца, още преди да е започнал турнирът. Иначе, сърце не ми дава да съм против Лудогорец срещу Партизан - все пак български отбор, дано да пробият до групите на ШЛ, а и Партизан нищо не показаха тези два мача, може пък нещо да стане...
                        Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

За 2 мача Берое отбеляза 3 гола на отбор, който в последните 5 години има 1 участие в групите на ШЛ + 4 в тези на ЛЕ. А през последните 2 години от Панчарево и Подуене отбелязаха точно толкова в 6 мача срещу гиганти като Мура, Сараево, Иртиш...
                          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

sugarboy написа:
                            На мен ми е много чудно, откъде Левски го вадят изобщо още някакъв коефициент, че все ги теглят и поставени - те последните години си отпадат като момченца, още преди да е започнал турнирът. Иначе, сърце не ми дава да съм против Лудогорец срещу Партизан - все пак български отбор, дано да пробият до групите на ШЛ, а и Партизан нищо не показаха тези два мача, може пък нещо да стане...
                            Според регламента - минималният коефициент на всеки отбор е този, с който страната участва в изготвянето на ран-глистите. Затова никога не може да е 0, освен ако в последните 5 г. всички отбори нямат само загуби. Та така.Не, че не е добре да се случи, ама в 4-я кръг от квалификациите не е Слован и Любимец, а Селтик, Базел, Виктория... Айде - за Партизан и аз мисля, че Лудогорец има добри шансове, стига да не се спекат, ама след това е истинското изпитание.

Коментар

Коментар

Нищо ново - Левски играе трагично, но аз не се притеснявам, защото Сираков е казал, че ще оправи нещата за 100 дни И нов виц има вече:Батков: Що стана бре Атанасе?Сираков: Спокойно, той и Гуардиола тръгна с 2:4.Батков: Да, ама ние не сме в Бавария, а в Подуене. Винаги съм искал да съм собственик на отбор в Бавария.Сираков: Вземи си Виваком ТВ - все едно си там.
                                ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Working...
                                X