Много искам Домусчиев да предложи на Стоичков треньорския пост
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук? 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Няма ли кой да се израдва на загубата на Левски? Друг път антилевскарите са много бързи и активни Минев е световна класа симулант, редом до майстори на актьорската игра като Дани Алвеш, Индзаги и Луис Суарес. По-скоро трябваше да бъде изгонен Рамос по-рано в мача, но съдията реши да се прави на по-католик от Папата.
Коментар
-
Снощи - от Крейзифорест, но да, по принцип Берое за мен винаги са били симпатичен отбор, защото не са се пръкнали от бизнес-интереси, а си имат някаква история. Днес обаче съм от жълтите. Между другото - няма никакво значение кой отбор с какъв коефициент е и кой се счита за силен и кой - за слаб. Левски го доказаха много пъти. Така че - няма ПарКизан, няма Щутгарт. Топката е кръгла и се върти, всичко е възможно.
Коментар
-
На мен ми е много чудно, откъде Левски го вадят изобщо още някакъв коефициент, че все ги теглят и поставени - те последните години си отпадат като момченца, още преди да е започнал турнирът. Иначе, сърце не ми дава да съм против Лудогорец срещу Партизан - все пак български отбор, дано да пробият до групите на ШЛ, а и Партизан нищо не показаха тези два мача, може пък нещо да стане...Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
За 2 мача Берое отбеляза 3 гола на отбор, който в последните 5 години има 1 участие в групите на ШЛ + 4 в тези на ЛЕ. А през последните 2 години от Панчарево и Подуене отбелязаха точно толкова в 6 мача срещу гиганти като Мура, Сараево, Иртиш...Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
sugarboy написа:На мен ми е много чудно, откъде Левски го вадят изобщо още някакъв коефициент, че все ги теглят и поставени - те последните години си отпадат като момченца, още преди да е започнал турнирът. Иначе, сърце не ми дава да съм против Лудогорец срещу Партизан - все пак български отбор, дано да пробият до групите на ШЛ, а и Партизан нищо не показаха тези два мача, може пък нещо да стане...
Коментар
-
Нищо ново - Левски играе трагично, но аз не се притеснявам, защото Сираков е казал, че ще оправи нещата за 100 дни И нов виц има вече:Батков: Що стана бре Атанасе?Сираков: Спокойно, той и Гуардиола тръгна с 2:4.Батков: Да, ама ние не сме в Бавария, а в Подуене. Винаги съм искал да съм собственик на отбор в Бавария.Сираков: Вземи си Виваком ТВ - все едно си там.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар