Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук? 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Лудогорец изобщо не са се издънили, а и са с по добри шансове да продължат след реванша.Ботев пък, се представиха супер, и не виждам как могат да паднат в Пловдив при тази игра.Браво на нашите момчета!!!Ако първите срещи бяха в БГ и Лудогорец победи с 2:1 и му предстоеше среща в Братислава, а Ботев направи равен, по-доволни ли щяхме да сме?

Коментар

raoccars написа:
      Лудогорец изобщо не са се издънили, а и са с по добри шансове да продължат след реванша.Ботев пък, се представиха супер, и не виждам как могат да паднат в Пловдив при тази игра.Браво на нашите момчета!!!Ако първите срещи бяха в БГ и Лудогорец победи с 2:1 и му предстоеше среща в Братислава, а Ботев направи равен, по-доволни ли щяхме да сме?
      Казах "издънки" защото и Лудогорец и Ботев имаха възможността за чиста победа ... проиграни по тъпанарски начин!Вярно, че имат добри шансове за продължаване в следващия кръг, но за по-нататък нещо ми е в мъгла ...
      I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

След днешните жребии - до тук!Срещу Щутгард и Партизан нямат шансове!

Коментар

Бе то и казахстанците нямаха шанс срещу гранда Левски след жребия , ама се видя какво стана
          Фиат Панда 1.2 2006година
          Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Лудогорец е по-добър от Партизан, а и Мъри ако се концентрира правилно тактически срещу Щутгарт, смятам че Ботев има физически и технически потенциал да ги отстрани.Партизан и Щутгарт са гола водъ!

Коментар

raoccars написа:
              Партизан и Щутгарт са гола водъ!
              Ей, я да успокоим топката в нашата половина.Нека минат мачовете днес и утре от нашето първенство, пък ще говорим.А такива силни изказвания, за такива отбори..., меко казано е несериозно, нали?Да се допълня:По отношение на това:"Лудогорец изобщо не са се издънили..."Да, не са. Отбора не, но треньора им - много. Аз се включих да гледам мача след като водеха с гол и бяха с човек повече. И играта им вървеше и владееха мача. И тогава, в 85-85 мин. коментаторът каза, че Петев дава знак на отбора да се прибере. ГОЛ яма грешка. Видяхме какво стана. Отбита топка, рикошет, топката попадна в №9, човека си я вкара. А пък дузпата - грешка на защитата и на вратаря още по-голяма. Герой. Ще спасява две дузпи в един мач. И така. Лудогорец вместо да победи с един гол на чужд терен, падна с два гола. И за мен е виновен Петев. Точка.Пак ще се редактирам.Ама Лудогорец и Ботев класираха ли се за следващия кръг?
              Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
              Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
              Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

И аз съм на мнение, че Лудогорец има известни шансове срещу Партизан, защото сърбите са в дълбока криза, почти колкото нас, но шансовете на Ботев са под нулата - сериозен германски отбор не може да подцени дори и такива посредствени противници в предварителните кръгове и резултатът ще бъде яка тупалка и в двата мача.
                Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

За нашите съм сигурен че ще отстранят Партизан, а за Ботев, всичко зависи от треньора.Ботев разполага в момента със страхотна селекция и ако Мъри вложи достатъчно фокус върху предстоящите мачове с Щутгарт, съм сигурен че ще намери правилната формула за да ги надиграе.За Петев съм съгласен, че е негова вината, но безгрешни няма, трябва да умеем да прощаваме, и само тогава този на когото си простил има шанс да израсне.Ще си говорим след мача в Разград :D

Коментар

Жалко, че Берое нямат шанс да продължат, защото следващите евентуални съперници са много лесни.
                    Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

E :D колега, винаги намираш начин да ни разсмееш с постовете си.

Коментар

raoccars написа:
                        Нещо сърказъм има в думите ти,но се видя какво направиха Берое срещу звездния ви Лудогорец.Да видим да не се окаже,че новака Любимец е по добър.
                        FIAT BRAVO 1.6
                        FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Аз го казвам най-сериозно. Апоел е отбор в категория "непреодолим" за всеки един български отбор, който и друг да беше на мястото на Берое, резултатът щеше да е същия. А тия следващите Левадия Талин (Естония)/Пандури (Румъния) не съм ги чувал. Сега ще кажете, то и Иртиш не ги знаехме. Да, ама те по официални данни имат два пъти по-голям бюджет от Левски. За мен най-нормалното нещо в един мач е победа за по-богатия отбор. Популярността, историята и миналите успехи не играят на терена.
                          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

popara801 написа:
                            raoccars написа:
                            Нещо сърказъм има в думите ти,но се видя какво направиха Берое срещу звездния ви Лудогорец.Да видим да не се окаже,че новака Любимец е по добър.
                            Нямам нищо против Берое, даже ми харесват, особено когато Илиян Илиев беше треньор.Но срещу Апоел нямат шанс даже Щутгарт и Партизан.Извинявай ако съм те подразнил, но както казва колегата Диканьо, разликата в бюджета си казва думата.Единствено Херо успява без пари да сглоби отбор :D Снощи мача ми хареса.

Коментар

popara801 написа:
                              raoccars написа:
                              Да. Оказа се, че Любимец е по-добър.
                              Единствено Херо успява без пари да сглоби отбор Very Happy Снощи мача ми хареса.
                              Нали. И на мен ми хареса. Не знам по ТВ как е изглеждало, но мачът си беше тактическо-техническо-физически. Нещо средно между шах, судоку и морски шах.Гледахме на стадиона съсредоточено и вглъбено, в противен случай човек не моЙ разбере идеята на 22 - мата.Черноморец следеше играта на Ч.Море, като пантера - жертвата си. Грешка - за две грешки.
                              A17DTС/S
                              Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

http://nenovinite.com/ne/ot-duzpa-v-tuch/4343/ Дербито на мустаците
                                ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Working...
                                X