Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук? 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

slonikon написа:
    ... щото така или иначе Левски в ЕКТ никога не е свършил нищо запомнящо се,..
    Айде бе... Те и снощи извършиха нещо запомнящо се! Даже вече стихотворения са се написали гледам за него: От Париж, та до Иртишвсеки вика: "Я ги виж!"и от Босна чак до Байконурги посрещат Изотзадзе с ...и от черното моречак до седмото небеи на всички световете са ВЕЧНО номер ДВЕ.Те не са кат’ Левски патриоти,а са евро-Азиатски идиоти.Но в едно подуенци са най-добри -да откриват нови географски ширини!Бай Бакаев и компанияпредизвикаха стенанияв циганските махали, катунисините отрепки той разбуни!Ама хубава работицаСътвори пак Говедарица"Няма дузпа ни червен картон"врещи рома изпод някакъв кашон"хай пак сме ощетени, дискриминация тук има"от каруцата крещят пък трима!А пък Ганя - тлъстия мустак и гея Наскосе покриха след поредното фиаскоЗвънят те на Плешивия Мокетза първи кръг - да уреди Ахмет!
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Кире, много добро попадение За тази тема трябва да се създаде нов раздел "Сълза и смях" Както спомена Диканио, ако милионите, които се наливат в БГ футбола се даваха например за кърлинг, щяхме да сме No 1 в света. Общо взето не съм изненадан от отпадането на сините, но не го чаквах!

Коментар

http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2756864 Става все по-смешно :D
        Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
        ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

А чета по форумите че много привърженици на сините утре на обед ще са на аерогарата да посрещнат героите с цветя и рози. Очаква се да има и пламенни речи по техен адрес.
          Фиат Панда 1.2 2006година
          Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Като би Лудогорец с гол в последната минута с рикошета, даже и в Ройтерс обявиха с извънреден бюлетин, че остава треньор, пък сега - ново 20!

Коментар

Аз никога не съм казвал, че този треньор на Левски е добър треньор.Видях на живо гола, за който говори Оги. Видях и следващият, видях и последният от първенството, вкаран на Герена. За съжаление във вратата на Левски. Всички знаем какво стана. Не искам да казвам:"нали ви казах...", защото не съм го и казвал де, но за мен беше ясно с тази игра какво очаква Левски. А за феновете - феновете на Левски не са по-малко, как да кажа, взискателни ще кажа, от всички други. Ще видим посрещането.Хм. Аз дълго писах този пост. Толкова дълго, че чух вече и новините. Този треньор не е вече треньор. Колега Коцев, благодаря че сменихте снимката. Оценявам жеста. Сега от аватара Ви ме гледа лика на човек, интелигентен и в душевен покой със съвестта си. Благодаря. Съжалявам, че не успяхме да се запознаем. Друг път.Поздрави на Вас и Г-жа Коцева.
              Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
              Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
              Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

Сашо Апашо пак в ЦСКА... Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
                VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Футболът в българския футбол намалява, но шоуто е все по-интересно :D Лупи разтресе сцената и изглежда, че простотията и този сезон ще е на ниво. С колегите обсъждахме кой друг трябва да се върне, за да стане още по-интересно и се сетихме за следните позабравени, но емблематични фигури - Христо Порточанов, Ивайло Дражев и Емил Наков. Къде са те сега и дали има шанс някой от тях да ни забавлява отново?
                  Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                  ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Нищо не разбирате! Човекът се е върнал, защото е намерил сили да прости на тези, които са го нарекли Сашо Апашо. Не е ли голям? Да прости тази тежка обида?

Коментар

Днес Мъри ще докаже класата си Надявам се и двата БГ отбора да победят и развеселят форума :D

Коментар

Не знам дали ще победят, но като гледам Зрински - Ботев, на този стадион, все едно гледам мач от Б група.

Коментар

И на всичките стадионисамо ние сме шампиони.Напред зелените в атака,цяла Зара вас ви чака!БЕРОЕ !!!
                          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Bane написа:
                            Не знам дали ще победят, но като гледам Зрински - Ботев, на този стадион, все едно гледам мач от Б група.
                            И съдийството е като от Б група...

Коментар

За жалост слаби резултати доста слаби.Това потвърждава качеството на БГ футбола като цяло.Трагедия!
                              FIAT BRAVO 1.6
                              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
                                За жалост слаби резултати доста слаби.Това потвърждава качеството на БГ футбола като цяло.Трагедия!
                                Лудогорец се издъниха жестоко, Ботев - не чак толкова, но и двата отбора можеха да бият спокойно ... въпреки, че не ги виждам по-нататък.А за Берое какво?Срещу отбор с изключителен опит в Евротурнирите и в пъти по-добър, какво точно сте очаквали?
                                I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Working...
                                X