slonikon написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук? 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
-
Humppa
Кире, много добро попадение За тази тема трябва да се създаде нов раздел "Сълза и смях" Както спомена Диканио, ако милионите, които се наливат в БГ футбола се даваха например за кърлинг, щяхме да сме No 1 в света. Общо взето не съм изненадан от отпадането на сините, но не го чаквах!
Коментар
-
-
Аз никога не съм казвал, че този треньор на Левски е добър треньор.Видях на живо гола, за който говори Оги. Видях и следващият, видях и последният от първенството, вкаран на Герена. За съжаление във вратата на Левски. Всички знаем какво стана. Не искам да казвам:"нали ви казах...", защото не съм го и казвал де, но за мен беше ясно с тази игра какво очаква Левски. А за феновете - феновете на Левски не са по-малко, как да кажа, взискателни ще кажа, от всички други. Ще видим посрещането.Хм. Аз дълго писах този пост. Толкова дълго, че чух вече и новините. Този треньор не е вече треньор. Колега Коцев, благодаря че сменихте снимката. Оценявам жеста. Сега от аватара Ви ме гледа лика на човек, интелигентен и в душевен покой със съвестта си. Благодаря. Съжалявам, че не успяхме да се запознаем. Друг път.Поздрави на Вас и Г-жа Коцева.Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
Футболът в българския футбол намалява, но шоуто е все по-интересно :D Лупи разтресе сцената и изглежда, че простотията и този сезон ще е на ниво. С колегите обсъждахме кой друг трябва да се върне, за да стане още по-интересно и се сетихме за следните позабравени, но емблематични фигури - Христо Порточанов, Ивайло Дражев и Емил Наков. Къде са те сега и дали има шанс някой от тях да ни забавлява отново?
Коментар
-
Bane
Не знам дали ще победят, но като гледам Зрински - Ботев, на този стадион, все едно гледам мач от Б група.
Коментар
-
И на всичките стадионисамо ние сме шампиони.Напред зелените в атака,цяла Зара вас ви чака!БЕРОЕ !!!Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Bane
Bane написа:Не знам дали ще победят, но като гледам Зрински - Ботев, на този стадион, все едно гледам мач от Б група.
Коментар
-
popara801 написа:За жалост слаби резултати доста слаби.Това потвърждава качеството на БГ футбола като цяло.Трагедия!I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар