Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук? 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Левски много зле, бе!Баси ...
    I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Слушам и аз.Ами, кво да говорим. Жалка работа.Трябва нещо да се промени, ма какво...?
      Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
      Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
      Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

Ей, Богу
        Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
        ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

В Ловеч Ромен Ели скъса фланелката на Миланов и го събори в наказателното поле ,но съдията не реагира . Тук при по леко нарушение съдията показа как се свири в такива случаи .Дузпа и червен картон. И никой от играчите на Левски не се опита да спори със съдията . А ако това беше мач тук в България то съдията щеше да бъде отнесен като вестник по стърнище и щеше да отмени дузпата и червения картон. Сега да го видя агент Тара какви ще ги бръщолеви.
          Фиат Панда 1.2 2006година
          Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
            Сега да го видя агент Тара какви ще ги бръщолеви.
            Не съм гледал положението, но вярвам на Др. Коцев. Съвсем по друг начин се държат "нашите" "футболисти" навън, в Европа.А кой е агент Тара, Др. Коцев? Аз пак не съм в час.Между другото, и това сериозно, Господин Коцев, защо не махнете Сталин от аватара си? Зная, че това е въпрос на личен избор, кой каква снимка ще сложи, но този човек, извинявам се, за мен е на една нога със Хитлер. Разбирам, носталгия, но нека не забравяме историята. Справка Солженицин и неговият "Архипелаг..."Чест и почитания!

Коментар

По моите науки агент Тара е агентурното има др. Батков. :D Колкото до Сталин то той е моя кумир. Да обединиш 15 държави в една, да се изправиш срещу Хитлер и да го победиш и после след войната да съвземеш СССР след голямата разруха си е постижение.Колкото до Архипелага и нашето Белене аз също си имам мнение. :D Но тук е футболна тема и сега на дневен ред са сините Евроидиоти.
              Фиат Панда 1.2 2006година
              Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Ок. Уважавам всяко чуждо мнение. Само казах, че не ми е приятна снимката. Точка.А това за Батков не го знаех. Не се интересувам много.Та за синия отбор... Аз лично не вярвам, толкова да си могат футболистите. Могат повече. Трябва им организация, мотивация и ЦЕЛ.Залагам на смяна на треньора.Вие как мислите?Не забравяйте, че Стойчо се върна. А той, не знам как го прави, но мотивира и ПОБЕЖДАВА. Факт.

Коментар

Не съм сигурен къде точно го чух, но един от коментаторите каза, че това е третото поредно отпадане на Левски още в първия мач. Вярно ли е така, че не си спомням какво стана през 2011? Миналата година я помня, тогава отпаднаха всички в първия кръг, но по-миналата какво беше...Сега гледах и репортаж от мача. Направо е смешно, че футболист може да си позволи да извърши подобно нарушение, като това за дузпата, и да си мисли, че няма да бъде изгонен в тази ситуация. По-точно може да си го мисли, но само ако му свири български съдия в А група и се казва Ахмед Ахмед или Пастата или там какви имаше още... Кога простите им глави ще осъзнаят, че отвъд Дунав и на запад от Калотина - чак до Атлантическия океан, се свири нормално и както трябва и такива нарушения не се подминават? Ама така де, с Перуката начело - толкова.Както се протестира срещу правителството, така истинските левскари трябва да направят митинг пред Герена и да се изрине цялата прогнила паплач, която се е събрала там, с всичките им джипове, заплати, Батковци, Митовци и други хобити.

Коментар

то не става и да ги изгонят, щото така или иначе Левски в ЕКТ никога не е свършил нищо запомнящо се, пък с тия мошеници поне във вътрешното първенство имат някаква тръпка. в края на краищата нали затуй сме запалянковци - да мечтаем.
                    браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Егати, много изпаднали запалянковци сме, щом вече мечтаем да преминем първия кръг. Други пък мечтаем изобщо да започнем първенството... Мечти ли бяха, да ги опишеш... Преди време пропускахме 2 предварителни кръга, там играеше само някой "нов" евроучастник с нисък коеф. и обикновено кръгът минаваше като загрявка за следващите мачове, а сега? Леле, леле...

Коментар

Футболът няма оправяне. Там са едно голямо семейство, и за последния глупак е измислен някакъв директорски пост, точно както е във всеки един друг бизнес в България. Единственото, което се изисква, за да те назначат на някаква измислена длъжност, е да си "наше момче". То няма държава в момента, вие искате футбол да има.
                        ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

о, сигурен съм, че всички си мечтаем поне за полуфинал, ама аз никога не съм имал доверие на отбори, които са добутани до участие в турнирите. то, като свикнеш да се облягаш на нещо, няма ли го - падаш. иначе тая година разчитам на Ботев и Берое да врътнат едно българско полуфиналче
                          браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

dikanio написа:
                            То няма държава в момента, вие искате футбол да има.
                            Те това е истината.

Коментар

ако не си искаме, пък съвсем няма да има.
                              браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Аз лично мога и без български футбол, а тия милиони дето се наливат в него, по-добре да отидат за нещо друго. Като си надвием над масрафа, тогава да развиваме футбол.
                                ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Working...
                                X