Мислех, че ЦСКА е стигнал дъното, а се оказва, че имало още много надолу... И всичко това се дължи на недалновидната и самоунищожителна политика на всички собственици и ръководства на ЦСКА в последните 20 години. Аз лично няма да съм щастлив, ако отборът остане в А група с лиценза на симпатични клубове като Литекс или Нефтохимик. Макар че Литекс има всичко на всичко 20 привърженици, а един от тях е в нашия форум и едва ли много ще се разсърди :D . За варианта Б група (с лиценза на Чавдар Етрополе) или още по-ниско - старт от селските групи, както по принцип се полага на един чисто нов клуб, дори не ми се и мисли.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук? 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Не се кахъри млади момко. :D Самите футболисти с техните алчни менажери и прости президенти докараха клуба до това дередже. Бандаловски вземал по 40 000 лв на месец? Нека да фалират , даже и всички клубове трябва да фалират та да се разбере че повече от 2 000 лв никой футболист не трябва да получава . Да бъдат и те на стопанска сметка . каквото си заработят от билети това да получават .
Коментар
-
Този Неймар... Гледах го сега на купата на Конфедерациите и ми остави противоречиви впечатления.Безспорен талант, но направи едни от на-грубите фалове на първенството едва ли не, пръв симулант...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар