Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук? 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мислех, че ЦСКА е стигнал дъното, а се оказва, че имало още много надолу... И всичко това се дължи на недалновидната и самоунищожителна политика на всички собственици и ръководства на ЦСКА в последните 20 години. Аз лично няма да съм щастлив, ако отборът остане в А група с лиценза на симпатични клубове като Литекс или Нефтохимик. Макар че Литекс има всичко на всичко 20 привърженици, а един от тях е в нашия форум и едва ли много ще се разсърди :D . За варианта Б група (с лиценза на Чавдар Етрополе) или още по-ниско - старт от селските групи, както по принцип се полага на един чисто нов клуб, дори не ми се и мисли.
    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Не се кахъри млади момко. :D Самите футболисти с техните алчни менажери и прости президенти докараха клуба до това дередже. Бандаловски вземал по 40 000 лв на месец? Нека да фалират , даже и всички клубове трябва да фалират та да се разбере че повече от 2 000 лв никой футболист не трябва да получава . Да бъдат и те на стопанска сметка . каквото си заработят от билети това да получават .
      Фиат Панда 1.2 2006година
      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

за 17 години средно 6000 лв. заплата и първа категория труд е по-правилно.
        браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Този Неймар... Гледах го сега на купата на Конфедерациите и ми остави противоречиви впечатления.Безспорен талант, но направи едни от на-грубите фалове на първенството едва ли не, пръв симулант...
          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
            пръв симулант...
            Затова го взимат в Барцилона, ще пасне веднага без период на приспособяване Според мен ще е същият като Робиньо - идва в Европа като кандидат за титлата "новия Пеле", а после отборите ще се чудят как да се отърват от него.
            Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
            ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Аз, че съм от ЦСКА - от ЦСКА съм, ама смешното си е смешно:
              Прикачени файлове

Коментар

По-смешен беше мача тази вечер!
                I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Явно, страницата на позора не е дописана още...
                  Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Не гледах мача, но четох, че приличал на този със Славия, само дето Везалов нямал ден
                    Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
                      Не гледах мача, но четох, че приличал на този със Славия, само дето Везалов нямал ден
                      А бе, не е като да не се опита момчето, ама пусти късмет!
                      I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Лудогорец-Берое!!!Мача за суперкупата на БГ.Започва сега.Айде да видим сега кой-кого?
                        FIAT BRAVO 1.6
                        FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Няма мое, няма твое, а?Браво, водят.Всички смятат Лудогорец за фаворит.Да видим.Едит. Видяхме. Изравниха. Жалко.
                          Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
                          Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
                          Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

Не исках да пиша по време на мача, за да не разваля късмета, но според мен Лудогорец в никакъв случай не може да е фаворит в този мач. Браво на отбора на Берое! Честито!

Коментар

Браво на нашите момчета!След купата и суперкупата е вече в Стара Загора.Евала показаха характер в дузпите.Заслужаваха го!Честито!
                              FIAT BRAVO 1.6
                              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Честито на заралии!Този Лудогорец не заслужаваше това отличие!

Коментар

Working...
                                X