Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук? 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

kiro_of_the_day написа:
    Попаров, остави ги - нека злобеят. Жалка история... Тоя мач е единствената радост за червените през този сезон... И не само.
    Благодаря ти Кире,че поне ти ме разбираш и знаеш за какво иде реч.Благодаря ти!
    FIAT BRAVO 1.6
    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
      Стига ве моля ви се на всички е ясно,че Левски от 100 мача ще ги бият и 100-те!Как може???Може би наистина Базил е прав Итс а булшет.Шит клуб!!!Извинявам се на всички фенове на Лудогорец и най-вече на Андреев.Но това е истината!
      Попаров, казвам се Василев ... Проблемът и на ЦСКА - ри и на Левскари е, че не могат да губят с достойнство ... Не ви прави чест! Лудогорец, оле!
      I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

най седем, пиши смислено бре човек... Коцев, Не разбирам какво искате от Митов - да извади вълшебната пръчица и да направи от Сульо и от Пульо - Меси и Роналдо?Левски има нужда от точно такъв 100 процентов левскар и мъжкар като Ники Митов. От него струи Силата ако ме разбираш... Няма хън, мън и мрън .Само с едно нахъсване - чудо направи откакто е Старшия.Дано Батков не се отметне и го остави.
        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Честито на съседите от Разград,заслужиха си титлата. :D
          Fiat Marea 1.8 16v HLX
          Hyundai Terracan 2.9 CRDI

Коментар

Кирчо , поне в сегашния мач се вида че от Митов нищо не става и не зависи . То не става само с приказки. И Радуканов като победи Локо Пловдив се изцепи че отбора му играел отлично и във всеки мач ще се забавлява на терена. Видяхме му играта и забавленията .Левски си беше кръгла нула целия сезон . Бе то съдии го подпираха ,отмениха редовен гол но Литекс за купата на Герена , в Ловеч за първенството не дадоха дузпа и червен картон за Ели който събори Миланов . Все подпирания . Какъв отбор е Левски като не може да победи Пирин и Монтана ???
            Фиат Панда 1.2 2006година
            Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
              Кирчо , поне в сегашния мач се вида че от Митов нищо не става и не зависи . То не става само с приказки. И Радуканов като победи Локо Пловдив се изцепи че отбора му играел отлично и във всеки мач ще се забавлява на терена. Видяхме му играта и забавленията .Левски си беше кръгла нула целия сезон . Бе то съдии го подпираха ,отмениха редовен гол но Литекс за купата на Герена , в Ловеч за първенството не дадоха дузпа и червен картон за Ели който събори Миланов . Все подпирания . Какъв отбор е Левски като не може да победи Пирин и Монтана ???
              Господин Коцев, как може?Вие говорите против моралния шампион ...
              I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Другаря Коцев говори само истината . Няма морални и неморални Шампиони . Има можещи и не можещи футболисти.

Коментар

коцев написа:
                  Другаря Коцев говори само истината . Няма морални и неморални Шампиони . Има можещи и не можещи футболисти.
                  Уф, не пей ми се.Еми ДА. Др. Коцев за пореден път е прав.Изписали сте сума ти, докато се прибера от Герена.И какво стана?Цяла година труд, много мачове и в последният, най-важният, тогава, когато трябваше просто да се победи, и всички ние, феновете бяхме там и дадохме каквото трябва и, и нищо. Вкарахме си гол и резултата е изпусната титла...И Ботев Враца отпада и...Моята дъщеря ме попита, дали не е нагласена, платена работа?Някак си, не ми се иска да повярвам в това. Не за това сме фенове.Глася се за големия Финал. Там поне не съм пристрастен.
                  Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
                  Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
                  Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

snake написа:
                    Абсолютно безидейният ЦСКА спечели срещу симпатичния отбор на Берое и почти си осигури участие в Лига Европа. За какво ли му е...? Докато любимият ми клуб е собственост на "Титан", не го чака нищо добро. А левскарите да не бързат с фанфарите, хвалебствията и назначенията. Силно съм обнадежден от думите на Борат, тъй като обикновено когато той си отвори голямата уста, следва поредното фиаско за Левски. Ако Славия играе истински, има сили да измъкне поне X от Левски и да им обърка плановете за титла.
                    :D Колега, ти ако играеш тото,имаш шанс скоро да се преместиш във Ферари форума Позна по усмивката на Митов че ще ни бие, а после позна и Х-а със Славия.А Иво Тонев беше толкова убедителен преди 5-6 кръга че Левски ще спечели първенството, но явно не става за тото, или пък може би само за тото става.Въпреки че нашите станаха отново шампиони, малко ми е жал за Левски, толкова добри футболисти и супер публика, а няма кой да ги ръководи.Накрая се разплакаха момчетата, не заслужаваха да изпуснат титлата по този начин, и съм сигурен , че това при Наско Сираков никога не би се случило.Лудореееееееееееееееееец --Шампион!!!

Коментар

Нагласената работа си личи отдалече . ЦСКА ачик, ачик си даде мача на Локото.Славия ачик ,ачик даде три точки на Ботев Враца.Ахмет Ахмет ачик ,ачик отмени гол на Литекс срещу Левски.Във Варна съдиите ачик, ачик дадоха гол за Левски след триметрова засаза .Тъй ,че нагласената работа си личи отдалече. Но да разчиташ всеки път на късмет в последната минута да вкараш гол си направо некадърност.

Коментар

Да наистина е така както казва Христов.Да се нагледаме на истинския и непринуден футбол СЕГА!Андрейски честита победа!За разлика от много други,Аз мога да сведа глава и да призная титлата на Лудогорец.Дано се представите достойно и в Европа.Това е изключително важно за цяла БГ.Радвайте се!Веселете се заслужавате го.Въпреки всичко.И не е така както казваш,че големите не умеят да понасят загубата.Повярвай го.Не се е случвало един или два пъти.умеем и да губим!!!
                        FIAT BRAVO 1.6
                        FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Ако не друго, поне веднъж завинаги стана ясно, че няма уговорки в мачовете между Левски и Славия.
                          Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Еми, така е. Едни се радват, други си ближат раните. Затова Футболът е велика игра.И, ако както казва моята дъщеря и Др. Коцев, работата е ачик, ачик нагласена, аз просто няма да ходя на стадиона.Докато не видя достойна ИГРА. ЧЕСТНА.Дори в понеделник ще напиша и мейл на сайта на ПФК Левски, че си искам парите - 7 лева от билета. Да видим какво ще ми отговорят. А те трябва да ми отговорят. Ще споделя с вас.Бездарна работа.За Левски говоря.Видях, че popara801 е постнал, докато пиша но, да, това е мнението ми. И, Европа, мислите ли, че имаме отбор, достоен за Европа? Който и да е той?
                            Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
                            Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
                            Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

Сини , червени .... лудата гора им разказа играта.Честито ! Василев (аз поне ти знам фамилията) - честито и наздраве !
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Честита втора калъфка левскари.

Коментар

Working...
                                X