kiro_of_the_day написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук? 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
popara801 написа:Стига ве моля ви се на всички е ясно,че Левски от 100 мача ще ги бият и 100-те!Как може???Може би наистина Базил е прав Итс а булшет.Шит клуб!!!Извинявам се на всички фенове на Лудогорец и най-вече на Андреев.Но това е истината!I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
най седем, пиши смислено бре човек... Коцев, Не разбирам какво искате от Митов - да извади вълшебната пръчица и да направи от Сульо и от Пульо - Меси и Роналдо?Левски има нужда от точно такъв 100 процентов левскар и мъжкар като Ники Митов. От него струи Силата ако ме разбираш... Няма хън, мън и мрън .Само с едно нахъсване - чудо направи откакто е Старшия.Дано Батков не се отметне и го остави.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Кирчо , поне в сегашния мач се вида че от Митов нищо не става и не зависи . То не става само с приказки. И Радуканов като победи Локо Пловдив се изцепи че отбора му играел отлично и във всеки мач ще се забавлява на терена. Видяхме му играта и забавленията .Левски си беше кръгла нула целия сезон . Бе то съдии го подпираха ,отмениха редовен гол но Литекс за купата на Герена , в Ловеч за първенството не дадоха дузпа и червен картон за Ели който събори Миланов . Все подпирания . Какъв отбор е Левски като не може да победи Пирин и Монтана ???
Коментар
-
коцев написа:Кирчо , поне в сегашния мач се вида че от Митов нищо не става и не зависи . То не става само с приказки. И Радуканов като победи Локо Пловдив се изцепи че отбора му играел отлично и във всеки мач ще се забавлява на терена. Видяхме му играта и забавленията .Левски си беше кръгла нула целия сезон . Бе то съдии го подпираха ,отмениха редовен гол но Литекс за купата на Герена , в Ловеч за първенството не дадоха дузпа и червен картон за Ели който събори Миланов . Все подпирания . Какъв отбор е Левски като не може да победи Пирин и Монтана ???I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
коцев написа:Другаря Коцев говори само истината . Няма морални и неморални Шампиони . Има можещи и не можещи футболисти.Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
snake написа:Абсолютно безидейният ЦСКА спечели срещу симпатичния отбор на Берое и почти си осигури участие в Лига Европа. За какво ли му е...? Докато любимият ми клуб е собственост на "Титан", не го чака нищо добро. А левскарите да не бързат с фанфарите, хвалебствията и назначенията. Силно съм обнадежден от думите на Борат, тъй като обикновено когато той си отвори голямата уста, следва поредното фиаско за Левски. Ако Славия играе истински, има сили да измъкне поне X от Левски и да им обърка плановете за титла.
Коментар
-
Нагласената работа си личи отдалече . ЦСКА ачик, ачик си даде мача на Локото.Славия ачик ,ачик даде три точки на Ботев Враца.Ахмет Ахмет ачик ,ачик отмени гол на Литекс срещу Левски.Във Варна съдиите ачик, ачик дадоха гол за Левски след триметрова засаза .Тъй ,че нагласената работа си личи отдалече. Но да разчиташ всеки път на късмет в последната минута да вкараш гол си направо некадърност.
Коментар
-
Да наистина е така както казва Христов.Да се нагледаме на истинския и непринуден футбол СЕГА!Андрейски честита победа!За разлика от много други,Аз мога да сведа глава и да призная титлата на Лудогорец.Дано се представите достойно и в Европа.Това е изключително важно за цяла БГ.Радвайте се!Веселете се заслужавате го.Въпреки всичко.И не е така както казваш,че големите не умеят да понасят загубата.Повярвай го.Не се е случвало един или два пъти.умеем и да губим!!!FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Еми, така е. Едни се радват, други си ближат раните. Затова Футболът е велика игра.И, ако както казва моята дъщеря и Др. Коцев, работата е ачик, ачик нагласена, аз просто няма да ходя на стадиона.Докато не видя достойна ИГРА. ЧЕСТНА.Дори в понеделник ще напиша и мейл на сайта на ПФК Левски, че си искам парите - 7 лева от билета. Да видим какво ще ми отговорят. А те трябва да ми отговорят. Ще споделя с вас.Бездарна работа.За Левски говоря.Видях, че popara801 е постнал, докато пиша но, да, това е мнението ми. И, Европа, мислите ли, че имаме отбор, достоен за Европа? Който и да е той?Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар