Да не спорим напразно. :D Българи разполага със 7 милиона превъзходни треньори. Няма човек който да не разбира от футбол.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук? 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
snake написа:А за Радуканов - не става. Просто от мен да го знаете, приемете го за аксиома.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Не е нужно да слагам емотикони, за да е ясно, че написаното е на майтап. Няма област, в която да се смятам за такъв капацитет, че думите ми да се приемат за аксиома. Обичам да се шегувам, най-често със себе си.Колкото до Радуканов - просто не го харесвам, не му харесвам и физиономията на гърмян заек. Някакъв мишок е за мен. Убеден съм, че няма качества. Бъдещето ще покаже че съм прав :D .Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
E , на нашия кво’ му е, че не си гу турил в списъка? :D И.Петев И за способните БГ треньори, които са в активна възраст. Наистина не са много. На първо четене се сещам за следните имена: - Пламен Марков - Димитър Димитров - Мъри Стоилов - Ферарио Спасов - Любо Пенев - Александър Станков - Методи Деянов - с голяма въпросителна, защото има треньори, които стават само за детско-юношеския футбол, а с мъже не могат да работят - Николай Костов - Ангел Червенков Има ли други ?Аз даже си мисля, по скоро вътрешно усещане, че и от Гонзо може да излезе голям тренер, ако му се гласува доверие и натрупа малко повече опит разбира се.Момчето има желание, а и обича да побеждава.
Коментар
-
raoccars написа:E , на нашия кво’ му е, че не си гу турил в списъка? :D И.ПетевTonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Пелето 10 год. го е тренирал тоя топовен удар Щом тия бездарници имат шанс да станат шампиони значи има хляб в Бг футбола .Иначе найс калъфки за негодяите от Лудогорец .Затова Левски е велик отбор защото и на порутен стадион и срещу смешен изморен отбор ,треперят от страх и излизат на контраатака ...p.s залагайте за Х на Славия отсегафиатче Браво 2.0
Коментар
-
Ако някой от по младите фенове не е виждал как публиката може да спечели мач, снощния беше точно такъв.Браво на публиката на Левски.А от своя страна се радвам че парите които дава бате Кирчо, успяват да променят донякаде облика на българския футбол.Без нашия Лудогорец, Левски,ЦСКА,Ботев Пд .... нямаше да изглеждат по същия начин :D
Коментар
-
Абсолютно безидейният ЦСКА спечели срещу симпатичния отбор на Берое и почти си осигури участие в Лига Европа. За какво ли му е...? Докато любимият ми клуб е собственост на "Титан", не го чака нищо добро. А левскарите да не бързат с фанфарите, хвалебствията и назначенията. Силно съм обнадежден от думите на Борат, тъй като обикновено когато той си отвори голямата уста, следва поредното фиаско за Левски. Ако Славия играе истински, има сили да измъкне поне X от Левски и да им обърка плановете за титла.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Ако Славия играе истински, има сили да измъкне поне X от Левски и да им обърка плановете за титла.I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар