Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук? 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да не спорим напразно. :D Българи разполага със 7 милиона превъзходни треньори. Няма човек който да не разбира от футбол.
    Фиат Панда 1.2 2006година
    Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

snake написа:
      А за Радуканов - не става. Просто от мен да го знаете, приемете го за аксиома.
      Защо трябва да приемаме субективното ти мнение за аксиома?Не че нещо, ама поне като демонстрираш подобно самочуствие вземи, та го подкрепи с нещо?Интересно ми е каква е личната ти колекция от купи, спечелени с тренирани от теб отбори.
      like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Не е нужно да слагам емотикони, за да е ясно, че написаното е на майтап. Няма област, в която да се смятам за такъв капацитет, че думите ми да се приемат за аксиома. Обичам да се шегувам, най-често със себе си.Колкото до Радуканов - просто не го харесвам, не му харесвам и физиономията на гърмян заек. Някакъв мишок е за мен. Убеден съм, че няма качества. Бъдещето ще покаже че съм прав :D .
        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

E , на нашия кво’ му е, че не си гу турил в списъка? :D И.Петев И за способните БГ треньори, които са в активна възраст. Наистина не са много. На първо четене се сещам за следните имена: - Пламен Марков - Димитър Димитров - Мъри Стоилов - Ферарио Спасов - Любо Пенев - Александър Станков - Методи Деянов - с голяма въпросителна, защото има треньори, които стават само за детско-юношеския футбол, а с мъже не могат да работят - Николай Костов - Ангел Червенков Има ли други ?Аз даже си мисля, по скоро вътрешно усещане, че и от Гонзо може да излезе голям тренер, ако му се гласува доверие и натрупа малко повече опит разбира се.Момчето има желание, а и обича да побеждава.

Коментар

raoccars написа:
            E , на нашия кво’ му е, че не си гу турил в списъка? :D И.Петев
            Абсолютно! Пропуснал съм го. Ивайло Петев е един от най-обещаващите наши треньори и ако Домусчиев наистина е решил да прави нещо сериозно, трябва да го остави да работи дълги години.Големият треньор има харизма, ако щеш има вид на победител, личи му, че е голям, независимо с кой отбор се захване. А посредственият върви по същите малки, утъпкани и страхливи стъпки на некадърните си предшественици.

Коментар

Пожелавам успех на Лудогорец довечера, но имам неприятното предчувствие, че след мача глуповатата усмивка на Митов ще тържествува.

Коментар

snake написа:
                Пожелавам успех на Лудогорец довечера, но имам неприятното предчувствие, че след мача глуповатата усмивка на Митов ще тържествува.
                Това му е едно от малкото положителни качества, умее да заблуждава :D , може би и затова беше назначен

Коментар

http://vbox7.com/play:ec67689f
                  VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                  VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                  VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                  VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                  Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Рано е за шампионските песни, Левски има да изиграе още един мач. Това е първенство, титлата не е ясна до последния кръг. Какво ми ги хвалят висши лиги, примери, пълна скука :D
                    Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Пелето 10 год. го е тренирал тоя топовен удар Щом тия бездарници имат шанс да станат шампиони значи има хляб в Бг футбола .Иначе найс калъфки за негодяите от Лудогорец .Затова Левски е велик отбор защото и на порутен стадион и срещу смешен изморен отбор ,треперят от страх и излизат на контраатака ...p.s залагайте за Х на Славия отсега
                      фиатче Браво 2.0

Коментар

След снощната победа на Левски,най-щасливи са играчите на Бате Борисов.

Коментар

Ако някой от по младите фенове не е виждал как публиката може да спечели мач, снощния беше точно такъв.Браво на публиката на Левски.А от своя страна се радвам че парите които дава бате Кирчо, успяват да променят донякаде облика на българския футбол.Без нашия Лудогорец, Левски,ЦСКА,Ботев Пд .... нямаше да изглеждат по същия начин :D

Коментар

https://www.youtube.com/watch?v=LU6EZVd5HpM

Коментар

Абсолютно безидейният ЦСКА спечели срещу симпатичния отбор на Берое и почти си осигури участие в Лига Европа. За какво ли му е...? Докато любимият ми клуб е собственост на "Титан", не го чака нищо добро. А левскарите да не бързат с фанфарите, хвалебствията и назначенията. Силно съм обнадежден от думите на Борат, тъй като обикновено когато той си отвори голямата уста, следва поредното фиаско за Левски. Ако Славия играе истински, има сили да измъкне поне X от Левски и да им обърка плановете за титла.

Коментар

snake написа:
                                Ако Славия играе истински, има сили да измъкне поне X от Левски и да им обърка плановете за титла.
                                Много ме съмнява, че Чичо Венци ще полегне на Левски ... но дори и тогава виновен за загубата на титлата ще е Петев ... страхливо изигран мач, изведе отбора за равен ...
                                I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Working...
                                X