raoccars написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук? 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
maikule написа:Колега, не чети избирателно.Казвам,че само с умения не трябва, а не че може и без умения.Който е наемал неквалифициран персонал знае.И да продължим дискусията-дайте един успешен действащ български треньор(изключвам Пенев, който е национален).Кой става?like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
snake написа:Ще цитирам и леко ще допълня изявлението на Наско Сираков във Фейсбук: "Боже, моля те освободи Левски (и ЦСКА) от тези бездарници!"Как е възможно посредствени бивши футболисти, смешно изглеждащи хора без никакви доказани способности, а по-точно доказани некадърници, да бъдат треньори на Левски и ЦСКА?! Начело на тези отбори са били величия от ранга на Иван Вуцов, Васил Методиев, Георги Василев, Аспарух Никодимов, Димитър Пенев, Луиджи Симони... А сега Митов и Радуканов - ужас, падение.
Коментар
-
Виж сега, това че съм цитирал Наско Сираков, не е основание да реагираш така. И аз не го обичам, знам че в нашия фолклор е Раев или Наско п......раско, но е факт, че беше голям футболист и разбира от футбол!Ако пък нещо не съм те разбрал и смяташ, че Радуканов е подходящ за треньор на ЦСКА, дори и на този нещастен ЦСКА, погубен от боклуците, ще ти кажа, че нищо не разбираш от футбол. По-надолу от това Радуканов да е треньор на ЦСКА няма накъде. Всъщност има - Митов треньор на Левски .Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Виж сега, това че съм цитирал Наско Сираков, не е основание да реагираш така. И аз не го обичам, знам че в нашия фолклор е Раев или Наско п......раско, но е факт, че беше голям футболист и разбира от футбол!Ако пък нещо не съм те разбрал и смяташ, че Радуканов е подходящ за треньор на ЦСКА, дори и на този нещастен ЦСКА, погубен от боклуците, ще ти кажа, че нищо не разбираш от футбол. По-надолу от това Радуканов да е треньор на ЦСКА няма накъде. Всъщност има - Митов треньор на Левски .
Коментар
-
Наистина тоя Митов откъде го изкопаха?! Аз не го бях чувал, докато не стана треньор на Левски. Факт е, че няма подобрение откакто той е начело, даже като че ли още по-зле играят, ако въобще е възможно. Не знам какво не му харесвате на Радуканов, дайте му малко време. Дай им на феновете някой с голяма уста да ръси глупости за противника, като Стойчо Младенов и Кокала примерно, и играта и резултатите нямат значение. Някой ако каже думата "говеда" по адрес на Левски по национална медия, това само по себе си е достатъчно, за да стане треньор на ЦСКА и да го носят на ръце :D
Коментар
-
nai7 написа:snake написа:Виж сега, това че съм цитирал Наско Сираков, не е основание да реагираш така. И аз не го обичам, знам че в нашия фолклор е Раев или Наско п......раско, но е факт, че беше голям футболист и разбира от футбол!Ако пък нещо не съм те разбрал и смяташ, че Радуканов е подходящ за треньор на ЦСКА, дори и на този нещастен ЦСКА, погубен от боклуците, ще ти кажа, че нищо не разбираш от футбол. По-надолу от това Радуканов да е треньор на ЦСКА няма накъде. Всъщност има - Митов треньор на Левски .Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
dikanio написа:Наистина тоя Митов откъде го изкопаха?! Аз не го бях чувал, докато не стана треньор на Левски.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:nai7 написа:snake написа:Виж сега, това че съм цитирал Наско Сираков, не е основание да реагираш така. И аз не го обичам, знам че в нашия фолклор е Раев или Наско п......раско, но е факт, че беше голям футболист и разбира от футбол!Ако пък нещо не съм те разбрал и смяташ, че Радуканов е подходящ за треньор на ЦСКА, дори и на този нещастен ЦСКА, погубен от боклуците, ще ти кажа, че нищо не разбираш от футбол. По-надолу от това Радуканов да е треньор на ЦСКА няма накъде. Всъщност има - Митов треньор на Левски .
Коментар
-
на Вас май треньорската професия ви се вижда ташак работа.Малко са кадърните бг треньори това е факт .за Съжаление и аз мисля ,че Радуканов не е един от тях .А цска вместо паро да сложат генерала за треньор все тая >за да има сравнения с фергюсън трябва да се погледне от базите ,децата и т.н. на тоя етап дори един Ицо Стоичков изглежда кадърен треньор .Ако нещо не се промени ,водещи отбори ще останат само Левски ,людогорец ,Ботев и Литекс (реда не е умишлен ) докато титаните са в Цска освен В група друго добро не ги чака .аова Литекс играят такъв футбол с такива футболисти ,защото малко хора знаят качествата на "пищака " :D Е те това е треньор за голям отбор дай боже някой ден да стане на Левскифиатче Браво 2.0
Коментар
-
nai7 написа:maikule написа:Пичове, само да вметна, че Алекс Фъргюсън е по-възрастен от Паро Никодимов,Димитър Пенев и ред други "на преклонна възраст".А?Не ви чух?
Коментар
-
Само да уточним, че никъде не съм споменавал, че Никодимов и Димитър Пенев са подходящи за треньори на ЦСКА сега. НЕ са подходящи, защото са на сериозна възраст. Пиша го ясно, разбрано и мноого бавно, дано го разберат дори и хора, които страдат от дислексия или са прекалили с белото. Сравних велики имена от историята на Левски и ЦСКА (дотук ясно ли е?) с недоразуменията, които сега са начело на двата клуба, за да покажа колко ниско сме паднали. Не казвам, че Иван Вуцов и Шпайдела могат сега да ръководят Левски, нито че Никодимов, Пенев, Луиджи Симони или Гочето могат да са треньори на ЦСКА сега. Но да, падение е да стигнем дотук, при положения че са ни водили истински величия в професията. Ясно?По въпроса за САФ: дъртият шотландец е изкуфял не по-малко от Пената. Предполагам, че ако хипотетично сега стане треньор на някой роден отбор (фантастика разбира се, но да си го представим), след 10 кръга ще го уволнят, а още преди това ще е влязъл във фолклора .И за способните БГ треньори, които са в активна възраст. Наистина не са много. На първо четене се сещам за следните имена:- Пламен Марков- Димитър Димитров- Мъри Стоилов- Ферарио Спасов- Любо Пенев- Александър Станков- Методи Деянов - с голяма въпросителна, защото има треньори, които стават само за детско-юношеския футбол, а с мъже не могат да работят- Николай Костов- Ангел ЧервенковИма ли други ?Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар