Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук? 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

raoccars написа:
    То по твойта логика най-добре Батков да назначи Тити Папазов, който емоционално е далеч пред Митов.Но ако говорим сериозно, по-добре е да привлече Хари Реднап, който е доказан треньор.Левски наистина има доста талантливи футболисти, но без треньор и сериозно ръководство на клуба, просто се демотивират.
    Колега, не чети избирателно.Казвам,че само с умения не трябва, а не че може и без умения.Който е наемал неквалифициран персонал знае.И да продължим дискусията-дайте един успешен действащ български треньор(изключвам Пенев, който е национален).Кой става?

Коментар

maikule написа:
      Колега, не чети избирателно.Казвам,че само с умения не трябва, а не че може и без умения.Който е наемал неквалифициран персонал знае.И да продължим дискусията-дайте един успешен действащ български треньор(изключвам Пенев, който е национален).Кой става?
      Как да разбереш, те ги сменят на 6-7 месеца.Интересно е колко е средната продължителност на престой на треньор в А група.
      like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Ами от мутри които са собственици на отборите какво може да се очаква ????
        Фиат Панда 1.2 2006година
        Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

snake написа:
          Ще цитирам и леко ще допълня изявлението на Наско Сираков във Фейсбук: "Боже, моля те освободи Левски (и ЦСКА) от тези бездарници!"Как е възможно посредствени бивши футболисти, смешно изглеждащи хора без никакви доказани способности, а по-точно доказани некадърници, да бъдат треньори на Левски и ЦСКА?! Начело на тези отбори са били величия от ранга на Иван Вуцов, Васил Методиев, Георги Василев, Аспарух Никодимов, Димитър Пенев, Луиджи Симони... А сега Митов и Радуканов - ужас, падение.
          Колега я пак си прочети мнението.Аааа ти във миналото ли живееш?

Коментар

Виж сега, това че съм цитирал Наско Сираков, не е основание да реагираш така. И аз не го обичам, знам че в нашия фолклор е Раев или Наско п......раско, но е факт, че беше голям футболист и разбира от футбол!Ако пък нещо не съм те разбрал и смяташ, че Радуканов е подходящ за треньор на ЦСКА, дори и на този нещастен ЦСКА, погубен от боклуците, ще ти кажа, че нищо не разбираш от футбол. По-надолу от това Радуканов да е треньор на ЦСКА няма накъде. Всъщност има - Митов треньор на Левски .
            Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
              Виж сега, това че съм цитирал Наско Сираков, не е основание да реагираш така. И аз не го обичам, знам че в нашия фолклор е Раев или Наско п......раско, но е факт, че беше голям футболист и разбира от футбол!Ако пък нещо не съм те разбрал и смяташ, че Радуканов е подходящ за треньор на ЦСКА, дори и на този нещастен ЦСКА, погубен от боклуците, ще ти кажа, че нищо не разбираш от футбол. По-надолу от това Радуканов да е треньор на ЦСКА няма накъде. Всъщност има - Митов треньор на Левски .
              Това си е лично твое мнение,не мое.Щом мислиш че един Пенев или Никодимов или друг пенсионер става за ЦСКА значи нищо не разбираш от модерен футбол.Трябва човек който да сплотява тези псевдо звезди,мислиш ли че Никодимов ще го направи?

Коментар

Наистина тоя Митов откъде го изкопаха?! Аз не го бях чувал, докато не стана треньор на Левски. Факт е, че няма подобрение откакто той е начело, даже като че ли още по-зле играят, ако въобще е възможно. Не знам какво не му харесвате на Радуканов, дайте му малко време. Дай им на феновете някой с голяма уста да ръси глупости за противника, като Стойчо Младенов и Кокала примерно, и играта и резултатите нямат значение. Някой ако каже думата "говеда" по адрес на Левски по национална медия, това само по себе си е достатъчно, за да стане треньор на ЦСКА и да го носят на ръце :D
                Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

nai7 написа:
                  snake написа:
                  Това си е лично твое мнение,не мое.Щом мислиш че един Пенев или Никодимов или друг пенсионер става за ЦСКА значи нищо не разбираш от модерен футбол.Трябва човек който да сплотява тези псевдо звезди,мислиш ли че Никодимов ще го направи?
                  Пич, спирам комуникацията с теб, защото ... е безсмислено. Айде със здраве. Аз ти цитирам велики имена от историята на ЦСКА и Левски, ти ми казваш, че не ставали за треньори сега. Ами да, не стават, защото сега са на преклонна възраст. Ако ти бях цитирал някой покойник, и за него ли щеше да кажеш, че не става сега, защото не разбира от модерен футбол?

Коментар

dikanio написа:
                    Наистина тоя Митов откъде го изкопаха?! Аз не го бях чувал, докато не стана треньор на Левски.
                    Николай Митов е наше момче. Е, не чистокръвен пазарджиклия, но от Белово. Посредствен бивш футболист на Хебър и Левски, макар и атрактивен - бързак, лъжеше се много, но безполезен. От тези като Пепи Михтарски или Христо Йовов, които не е нужно да ги пазиш, защото сами се пазят . Не може да бъде треньор на Левски, това е просто нелепо. Борат си е изгубил акъла явно.А за Радуканов - не става. Просто от мен да го знаете, приемете го за аксиома. Не заслужава да му се дава нито шанс, нито време. Колкото до Тройчо и Кокала, харесват ги предимно лумпенизираните фенове. И двамата са некадърни треньори, макар че Кокала е симпатичен с тъпизмите, които ръси. Стойчо Младенов беше велик футболист, но треньорът Тройчо не става за нищо.За ЦСКА в момента виждам поне четирима подходящи родни треньори:- Пламен Марков - така и не му беше даден шанс да развие идеите си, а той има такива- Александър Станков - интелигентен и можещ- Червенков- Методи Деянов

Коментар

snake написа:
                      nai7 написа:
                      snake написа:
                      Пич, спирам комуникацията с теб, защото ... е безсмислено. Айде със здраве. Аз ти цитирам велики имена от историята на ЦСКА и Левски, ти ми казваш, че не ставали за треньори сега. Ами да, не стават, защото сега са на преклонна възраст. Ако ти бях цитирал някой покойник, и за него ли щеше да кажеш, че не става сега, защото не разбира от модерен футбол?
                      Като са на преклонна възраст да си гледат старините не им е работа да водят ЦСКА бил легенда ами ОК нека радвам се за което,но пенсионери не стават за ЦСКА.Какво искаш ти от Радуканов само не можах да разбера???Нали трябва да се подмладяват и треньори и играчи,нали все от някъде трябва да започне промяната.Със какво Никодимов би променил ЦСКА или Д.Пенев???

Коментар

Пичове, само да вметна, че Алекс Фъргюсън е по-възрастен от Паро Никодимов,Димитър Пенев и ред други "на преклонна възраст".А?Не ви чух?

Коментар

maikule написа:
                          Пичове, само да вметна, че Алекс Фъргюсън е по-възрастен от Паро Никодимов,Димитър Пенев и ред други "на преклонна възраст".А?Не ви чух?
                          Той и Мерцедеса е по хубав от Москвича ама някъде да прочете да ги сравнявам двете.Едно е съра друго е Паро Никодимов.Нали?

Коментар

на Вас май треньорската професия ви се вижда ташак работа.Малко са кадърните бг треньори това е факт .за Съжаление и аз мисля ,че Радуканов не е един от тях .А цска вместо паро да сложат генерала за треньор все тая >за да има сравнения с фергюсън трябва да се погледне от базите ,децата и т.н. на тоя етап дори един Ицо Стоичков изглежда кадърен треньор .Ако нещо не се промени ,водещи отбори ще останат само Левски ,людогорец ,Ботев и Литекс (реда не е умишлен ) докато титаните са в Цска освен В група друго добро не ги чака .аова Литекс играят такъв футбол с такива футболисти ,защото малко хора знаят качествата на "пищака " :D Е те това е треньор за голям отбор дай боже някой ден да стане на Левски
                            фиатче Браво 2.0

Коментар

nai7 написа:
                              maikule написа:
                              Той и Мерцедеса е по хубав от Москвича ама някъде да прочете да ги сравнявам двете.Едно е съра друго е Паро Никодимов.Нали?
                              Значи да сравним съра с Никодимов е като да сравним Юнайтед с Цска.Нямам не се връзва нали.Но погледнато отстрани, щом съра става за Манчестър на 71, що Паро да не става за Цска?

Коментар

Само да уточним, че никъде не съм споменавал, че Никодимов и Димитър Пенев са подходящи за треньори на ЦСКА сега. НЕ са подходящи, защото са на сериозна възраст. Пиша го ясно, разбрано и мноого бавно, дано го разберат дори и хора, които страдат от дислексия или са прекалили с белото. Сравних велики имена от историята на Левски и ЦСКА (дотук ясно ли е?) с недоразуменията, които сега са начело на двата клуба, за да покажа колко ниско сме паднали. Не казвам, че Иван Вуцов и Шпайдела могат сега да ръководят Левски, нито че Никодимов, Пенев, Луиджи Симони или Гочето могат да са треньори на ЦСКА сега. Но да, падение е да стигнем дотук, при положения че са ни водили истински величия в професията. Ясно?По въпроса за САФ: дъртият шотландец е изкуфял не по-малко от Пената. Предполагам, че ако хипотетично сега стане треньор на някой роден отбор (фантастика разбира се, но да си го представим), след 10 кръга ще го уволнят, а още преди това ще е влязъл във фолклора .И за способните БГ треньори, които са в активна възраст. Наистина не са много. На първо четене се сещам за следните имена:- Пламен Марков- Димитър Димитров- Мъри Стоилов- Ферарио Спасов- Любо Пенев- Александър Станков- Методи Деянов - с голяма въпросителна, защото има треньори, които стават само за детско-юношеския футбол, а с мъже не могат да работят- Николай Костов- Ангел ЧервенковИма ли други ?

Коментар

Working...
                                X