Оги, имам една молба.Моля те, когато има мач, важен мач, и ти си преценил, че е важен и интересен - пиши в тази тема.Нека ми светне. Аз не съм голям фен, но обичам да гледам. И РИТАМ.Ако не искам твърде много от теб, де.Пропуснах мача. Четях форума, писах и т.н. А TV-то си работеше зад мен.Гледах 2 минути от продължението. И дузпите.Победи по-добрият днес. Надявам се. Или?3-3 в редовното време за наш мач?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук? 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Бях на стадиона и евала на Берое.Левски с голяма доза щастие на няколко мача напоследък бележи голове в последните минути с ЦСКА ,с Миньор . Но както гласи една поговорка ,веднаж кратунка за вода ,втори път кратунка за вода и хоп на третия се спуква. Така стана и с Левски.Не че играеше нещо кой знае какво до сега Левски ,но късмета го покриваше. И така едната калъвка вече я получи в Ловеч днеска . Остава и в събота да получи и втората и пей сърце.Тогава да го видя онова младо треньорче дето подля вода на Илиян Илиев какви ще ги бръщолеви като твърдеше че и двете купи ще ги вземе Левски.
Коментар
-
Честито на Берое.Фен съм на Левски,но признавам, че защитата беше под всякаква критика.Все пак се взеха в ръце и изиграха много хубав мач.Колега Коцев, аз лично съм гледал на живо мачовете на Илиев в Левски и твърдя, че беше по-бездушен и от Ясен Петров.Митов гори на страничната линия и предава своя хъс и на играчите.Това е.Понякога не е само до тактика,а и до желание.
Коментар
-
И на мен ми е интересно всички дето викат евала на берое ,не гледаха ли последниет секунди на второто продължение ,където главчо изпусна не 100 не 200 не 1000 еми не знам колко % положение с което ставаше 4:3 край на мача :D иначе по -малко некадърния отбор победи а на Левски ,ако Орхан Мурад и Стиви Уондър не са им съдии в събота не виждам как ще станат шампиони :Dфиатче Браво 2.0
Коментар
-
Заслужили са го, защото показват неуважение към противника и се държат надменно в коментарите и с действията си. Не се гледа реално състоянието на отбора и колко са зле, но един късметлийски гол в последните минути, след като същият късмет можеше да е в обратна посока, и последвалите изказвания от сорта на "ние продължаваме, те да си грухтят", водят до това противникът да им се смее и да се радва на загубите им. Даже и дузпи нямаше да гледаме, ако футболистите от Берое си вярваха повече и имаха малко повече самочувствие и психика.А стига с тая последна минута. Срещу нас в последната минута, срещу Миньор в последната, сега срещу Берое - пак съвсем в края възкръснаха... Не може цял мач даа не знаеш какво става и от едно положение в края да кажеш "можеше да стане 4-3". Можеше. Ама можеше и 4-1 да стане, докато беше още 3-1. Всеки ден не е Великден.
Коментар
-
От 4 дузпи Левски вкара една.Питам аз защо след мачовете постоянно се говори че съдията ако беше дал дузпа резултата щял да бъде друг. Ами ето имаха 5 дузпи да изпълнят и само една вкараха . Това показва че не всяка отсъдена дузпа е сигурен гол.А че Левски си е гола вода ,това го видяха всички . Ако в мача им с ЦСКА Делев беше вкарал резултата ставаше 2:1 и ако така се бе запазил до края ,то Батков щеше да ги изрита всичките както им се беше заканил.С какво са станали по добри футболисти от оня мач с ЦСКА ? С нищо .
Коментар
-
Честито на феновете на Берое (и на тези на ЦСКА)! Момчетата си заслужиха Купата - можеха да решат мача много по-рано и да не се стига до продължения. Такъв безпътен Левски аз не помня, чудо ще е по някакъв начин да бият Лудогорец, но и да успеят, какво - ще ходят пак да се излагат по Европа. От своя страна, Левски бяха длъжни да обърнат мача още в игровото време, щом успяха от 1-3 да се върнат, понеже аз не се сещам да са отстранявали някого на дузпи, поне в моя съзнателен живот - баща ми ми напомни мача с Аякс, но тогава съм бил много малък и, естествено, нямам спомен. Защо ми трябваше отново да се мъча да гледам български футбол :DFiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Ако не бяха изгонили Илиян Илиев , едва ли щяха да паднат снощи, а сега вече съм сигурен че и ние ще ги бием в Събота.Съжалявам само че другия ми любим отбор най-вероятно няма да играе в Европа, но кой знае, Лудогорец ще са си осигурили първото място и Мъри може и да измъкне трите точки в Разград, а Берое да спъне ЦСКА :D
Коментар
-
Важното е Лудогореца да е Шампион, а това дали ЦСКА ще играе в Европата е вятър работа . За два мача с някой слабак не си заслужава да се напъват за трето място и после цяла България да им се смее.Нека Ботев отнесе тия подигравки.За Левски още от сега започват да залагат с кой слабак ще бъде допълнен списъка с издънките .
Коментар
-
Ще цитирам и леко ще допълня изявлението на Наско Сираков във Фейсбук: "Боже, моля те освободи Левски (и ЦСКА) от тези бездарници!"Как е възможно посредствени бивши футболисти, смешно изглеждащи хора без никакви доказани способности, а по-точно доказани некадърници, да бъдат треньори на Левски и ЦСКА?! Начело на тези отбори са били величия от ранга на Иван Вуцов, Васил Методиев, Георги Василев, Аспарух Никодимов, Димитър Пенев, Луиджи Симони... А сега Митов и Радуканов - ужас, падение.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
maikule написа:Честито на Берое.Фен съм на Левски,но признавам, че защитата беше под всякаква критика.Все пак се взеха в ръце и изиграха много хубав мач.Колега Коцев, аз лично съм гледал на живо мачовете на Илиев в Левски и твърдя, че беше по-бездушен и от Ясен Петров.Митов гори на страничната линия и предава своя хъс и на играчите.Това е.Понякога не е само до тактика,а и до желание.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар