dikanio написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук? 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
-
Абе, що не казвате че имало мачове днес? Български де... А вчера - тоя мухъл долнопробен, дето бил швед, ама от турската част на Босна (или някъде там из пейзажа), такъв фандък му пуснаха, че направо срам трябва да го хване. Яд ме хваща, когато такива бездарници вкарват голове и после ги изкарват едва ли не най-големите футболисти. Важното е че Меци пак боцна. Останаха ли му рекорди, които не е подобрил? Догодина, към края на сезона или най-късно в началото на следващия - ще стане и голмайстор на Испания за вс. времена. Уникален идиот е тоя!
Коментар
-
ogi28b написа:Абе, що не казвате че имало мачове днес? Български де... А вчера - тоя мухъл долнопробен, дето бил швед, ама от турската част на Босна (или някъде там из пейзажа), такъв фандък му пуснаха, че направо срам трябва да го хване. Яд ме хваща, когато такива бездарници вкарват голове и после ги изкарват едва ли не най-големите футболисти. Важното е че Меци пак боцна. Останаха ли му рекорди, които не е подобрил? Догодина, към края на сезона или най-късно в началото на следващия - ще стане и голмайстор на Испания за вс. времена. Уникален идиот е тоя!Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
Айде, вече може да се радвате - изкараха Барселона от турнира по свръх-грозен начин. Още на 1/8 финал имаше видимо побутване на Милан, но да приемем, че е било грешка на съдията, станало е бързо, не е видял и т.н. На 1/4 финалите "още по-леко" побутнаха и ПСЖ, като дадоха гол от очеизваждаща засада, единия, а другият също намирисваше доста. Но съдиите са хора, бъркат и те...Ама снощи - такова порязване не съм очаквал, че ще видя в съвременния футбол. Първата очевадна грешка, която като цяло не влияе на играта съществено, беше един ъглов удар, който страничнят съдия отсъди, когато Алба изчисти една топка от аут-линията в тъч. Интересно, че страничният съдия, които изобщо не беше на подходяща позиция, го отсъди, а онзи, дето стои на самата аут-линия и виждаше идеално - не реагира по никакъв начин. Ама това как да е. При първия гол - един негър се покатери с двете ръце по защитника на Барселона, не помня кой беше, а Алекси Смукачев после вика "Виждате какво предимство има някой си във въздушния двубой!" Но някак си и това изглежда като част от играта. После тоя вкара гол от очеизваждаща засада, а страничният беше на точна позиция и пак си замълча. Да не говорим, че не един, а двама от Байерн бяха в засада. Но се нагледахме на голове от очевидни засади напоследък, така че може да се каже, че това си е вече част от играта - засада до 2 метра не се брои. И в предния кръг на ШЛ, и в последния кръг на Висшата лига го видяхме.Обаче при третия гол - това и от самолет се вижда, даже и някоя жена, която си няма понятие от фубол, ще види, че такъв заслон срещу Алба е против всякакви правилници. И това става пред очите на онзи четвърти или пети съдия, който стои там на аут-линията и работата му е да помага на главния. В никакъв случай не омаловажавам победата на Байерн, напротив - изключителен отбор, смазващо превъзходство в домашното първенство и напълно заслужено ще участват на финала, но изкарването на Барселона от турнира по такъв начин е грозно и срамно за футбола. В три поредни кръга - очевадни съдийски грешки в една определена посока! А после викат, че нашите съдии били слаби.
Коментар
-
Няма слаби съдии, има такива които свирят по правилата, и такива, които умишлено не го правят. Всичко виждат на терена, аз не приемам, че съдия може да сбърка неволно. Германия нали уж спасява Европа от кризата, най-малкото, което УЕФА може да направи е да класира поне един (засега) техен отбор на финала, и то за сметка на мързели като испанците :D Очаквам довечера да продължи тенденцията. Отделно, че немските отбори спазват в много по-голяма степен изискванията за финансов феърплей, и въобще развиват футбола по начин, които допада на УЕФА, за разлика от другата крайност Реал например, които безгрижно трупат дългове за купуване на играчи и плащане на космически заплати.
Коментар
-
Бундеслигата за сега се оказва хем печеливша, хем финансово благодатна за отборите, които я формират. Германците правят огромни стъпки напред и моделиратединствения правилен начин на развитие, усъвършенстване и състоятелност на футболните отбори въобще.Ако до преди 15-16 години стадионите в Гелзенкирхен, Волфсбург, Мюнхен, Гладбах, и Хамбург изглеждахапостно - вижте, какви са сега. Германеца строи от бъдещето. Вярно парите на най-здравата Юръп икономика са част отфутболът им, но какви претенции да имаме след, като виждаме, за какво иде реч. Чини ми се, че разликата в интериори екстериор между Бундеслигата и останалите първенства от година на година расте в необуздана прогресия.Алеманите обаче имат един голям и огромен недостатък, а той е, че са прекалено прагматични и не продават продукта си, така, кактого пудрят албионците...Въпреки това разликите цъфтят в ШЛ и останалите турнири, където всички сверяват изоставането си.Снощи и в спортно-технически аспект се видяха разминаванията. При все, че има съмнения за нередовността на 2 от головете набаварците снощи гледах един отбор, който се забавляваше пред собствена публика и един отбор, който се мъчеше, като гост.Дали германеца има един или два гола актив в повече надали ще го вълнува на реванша. Сигурен съм, че Байерн и там ще играе, катоот база 0:0. Може би и на Ноу Камп бавареца ще доказва преимущество. Убеден съм, защото тука иде реч за манталитет. Манталитет, какъвто липсва на голяма част от останалата Европа.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ogi28b написа:Айде, вече може да се радвате - изкараха Барселона от турнира по свръх-грозен начин. Още на 1/8 финал имаше видимо побутване на Милан, но да приемем, че е било грешка на съдията, станало е бързо, не е видял и т.н. На 1/4 финалите "още по-леко" побутнаха и ПСЖ, като дадоха гол от очеизваждаща засада, единия, а другият също намирисваше доста. Но съдиите са хора, бъркат и те...Ама снощи - такова порязване не съм очаквал, че ще видя в съвременния футбол. Първата очевадна грешка, която като цяло не влияе на играта съществено, беше един ъглов удар, който страничнят съдия отсъди, когато Алба изчисти една топка от аут-линията в тъч. Интересно, че страничният съдия, които изобщо не беше на подходяща позиция, го отсъди, а онзи, дето стои на самата аут-линия и виждаше идеално - не реагира по никакъв начин. Ама това как да е. При първия гол - един негър се покатери с двете ръце по защитника на Барселона, не помня кой беше, а Алекси Смукачев после вика "Виждате какво предимство има някой си във въздушния двубой!" Но някак си и това изглежда като част от играта. После тоя вкара гол от очеизваждаща засада, а страничният беше на точна позиция и пак си замълча. Да не говорим, че не един, а двама от Байерн бяха в засада. Но се нагледахме на голове от очевидни засади напоследък, така че може да се каже, че това си е вече част от играта - засада до 2 метра не се брои. И в предния кръг на ШЛ, и в последния кръг на Висшата лига го видяхме.Обаче при третия гол - това и от самолет се вижда, даже и някоя жена, която си няма понятие от фубол, ще види, че такъв заслон срещу Алба е против всякакви правилници. И това става пред очите на онзи четвърти или пети съдия, който стои там на аут-линията и работата му е да помага на главния. В никакъв случай не омаловажавам победата на Байерн, напротив - изключителен отбор, смазващо превъзходство в домашното първенство и напълно заслужено ще участват на финала, но изкарването на Барселона от турнира по такъв начин е грозно и срамно за футбола. В три поредни кръга - очевадни съдийски грешки в една определена посока! А после викат, че нашите съдии били слаби.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
sugarboy написа:при "засадата" до центриращия от левия фланг немец има защитник на Барселонаsugarboy написа:При третия гол Робен вече беше подминал защитника на Барса, тогава и вторият играч на Байерн зае позиция пред защитника, а оня вече театрално отскочи от него. И в други такива положения съм казвал, че няма как предният да фаулира задния (от снимката ясно се вижда, кой е преден). В най-лошия случай - борба рамо в рамо, друг е въпросът, че немското рамо е далеч по-здраво.
Коментар
-
Изтрих го, защото не ми се влизаше в излишни спорове, а и, както казах, беше илюстрация, как всеки може да си тълкува, в зависимост от това, на кого е фен.Ако не ти се пише във форума, натисни "Изход" горе вдясно и не пиши, а само чети. Триенето от форума е забранено. Прочети и Правилата на форума, да си ги припомниш, защото не си от вчера във форума и би трябвало да ги познаваш и да ги спазваш. И, да де, това имах предвид - този, който центрира с грава на снимка 1, има до себе си играч на Барселона, който покрива двамата отдясно, дори е по-напред от тях. Съжалявам, имах активен бутон Изтрий, и на мен отскоро ми направи впечатление, че се появи, затова го и използвах в случая - ако искаш, възстанови ми мнението, не се срамувам от нищо, казано в него, просто не ми се спореше, както писах.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
За това трябва да ги премахнат тия засади.Страничния съдия не е компютър та да може за стотни от секундата да реши има ли засада или не . С едното око да гледа в кого е топката а с другото да гледа има в засада човек . Поставете сами на тяхно място.Също заради това има ли няма ли засада се нахвърлят на главния съдия а той от центъра не може да види положенията.За засадите отговорност трябва да носят страничните съдии.
Коментар
-
направено по тоя начин "заслона" на байерн -барса ,даже и в баскетбола е нарушение :D Иначе много смешни съдии ,слаба Барса ,ама при 2:0 в 28-та минута на камп ноу на реванша ,ще е голям кеф да се гледа :D И за какво ги гледате тия шампионски лиги ,днес локо и левски се избиха направо ,класика и красотафиатче Браво 2.0
Коментар
-
Да, наистина и в баскетбола точно това ще го отсъдят като нарушение. Тоя Мюлер поне да беше стъпил здраво с двата крака и да не мърда, за да каже "Той се блъсна в мен, аз си стоях там." А то...Robben has the ball on the edge of the area, Jordi Alba is moving in to tackle him.... and Thomas Muller just comes across and shoulder barges the Barca defender! That was like a move in American Football or something, using a blocker to take out a tackler and allow the wide receiver a clean run. Robben shoots into the corner and that frankly is a shocker from the ref.
Коментар
-
Някак си не разбирам мнението на колегата коцев. Разбира се, че за засадите отговорност носят страничните съдии. Нали за това са там. Да сигнализират. А главният, затова е главен, за да носи отговорност. Дали да уважи сигнала или да го игнорира. И да, съдиите не са компютри. НО, защо така упорито шефовете на футбола отказват да въведат видео повторенията. Какъв е проблема на главния да му вържат на ръката един плейър - 4 инча, не повече. И като спре играта да погледне повторението. Може даже четвъртият съдия да му ги пуска. И да му говори. Нали имат слушалки в ушите. Мисля, че играта няма да загуби от това. Напротив. Къде отиде света с новите технологии... А тея Дядовци...Я да ви питам: Днес някой мисли ли да ходи на Националният стадион? На мен ми се ходи, но не сам. Или ще гледаме на TV-то?Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар