Абе, що не казвате че сега се играе. И вече е 6-0. Аз слушам новини и чета форума...И край. Пропуснах мача. Ми браво за резултата, за играта не знам.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук? 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
lhristov написа:Абе, що не казвате че сега се играе. И вече е 6-0. Аз слушам новини и чета форума...И край. Пропуснах мача. Ми браво за резултата, за играта не знам.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
коцев написа:Типично нашенска си работа .Всичко правим на половина .Много дразнещо беше пред телевизора и се отказах след втория гол да гледам мача . Накрая включих да видя резултата . :DA17DTС/S
Коментар
-
Аз хванах коментарите на мача. Ники Михаелов благодари на нападателите и най-вече на защитата. Чест му прави. Де да може всеки мач така да няма работа за него.А за снега, тук в София в ранният след обяд се разрази буря и снеговалеж. Е, не обилен, но валя и сигурно този първи сняг е изненадал организаторите. През март. Почнали са да чистят от към вратите, но не са успели да се срещнат...Но, победата си е победа. Желая им успех. Във вторник или в сряда, че пак не съм в час?Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
Humppa
-
ntodorov написа:ПС: И да питам нещо друго тези, които са гледали мача: Според вас тактически прийом ли беше оставянето на снега в централната част на терена и идеалното му почистване пред и в наказателните полета ? Ако това не е била причина оставам с усещането, че типично по бай ганьовски някой не си е свършил работата до край.
Коментар
-
Аз съм много доволен и наистина мнооооого съжалявам за пропуснатите 3 точки снощи, ама, както и да е...Има бъдеще точно това отборче с точно този Любо Пенев. Нашия отбор беше семпъл откъм години и физика, но не и откъм възможности, стръв и характер.Тези лишени от внушителен вид българчета се противопоставиха на природно надарените сурови викинги. Ония с червено-белите одежди изглеждаха, като от филмов кастинг за киборги. Б-ааах мааа му бе другари. Аз таквоЗ чудо високо 202 см с руса коса, суров поглед на изгладнял лешояд и телосложение на сибирска мечка на живо не съм виждал, камо ли да скачам с него за висока топка. Питате ли Гъргоров с неговите 160 см...Другари и другарки - с такваЗ разлика в сантиметри и килограми някои хуманитарни организации със Закон щяха да забранят противопоставянето на човеци с подобни контрасти. Страшничко си беше снощи. ТуЙ датско чудо на природата, което влезе в края на мача освен ръст и ТТ характеристика на осъвременен танк се назоваваше също тЪй странно - Макиенок.Корнелиус пък беше могъщ и изглеждаше сурово па макар и много млад... На няколко пъти камерите уловиха как Илия Миланов го гледаше все едно са му сервирали порция недосварени голи охлюви. Когато зърнах за сефте това момче с превръзка на главата очаквах, че камерата ще ни покаже и одеждите му тип Рамбо захвърлени покрай тъч линията. Нейсе. Нищо не ни показа оператора на това любопитно спортно съревнование. Агер и Кяер пък освен, че бяха върлинесто дълги ( коментатора ги "усети", като антени) носеха по себе си рисунките от целия Ермитаж ( и коментатора ги разкри). В подобна среда на самочувствена стагнация и липса на перспективи в борбата за вертикално пространство, нашите момчета се представиха изключително. Поддадоха се първите 30 минути на датските идеи и заприличаха на човечета от джага игра - ей тъй незначително и безпричинно въртящи се. Евала обаче, че на някой му щукна замисъла, как тази симбиоза от грамада, мощ, суровост и надменност можеше да бъде победена. Контрата ни беше убийствена и, ако до тогава в единоборствата нашите изглеждаха нелепо, то в тази голова атака всички киборги станаха за резил дори на собствените си габарити и килограми. Манолев, Тонев, Попито и Миланов се изстреляха, като от арбалет...На човек в такъв момент не му оставаше нищо освен да замижи и да очаква най-лошото. Така направиха и викингите - нормани. Плесницата беше толкова силна и звучна, че до края на мача хората на Олсен не се приземиха на земята...То балонни топки ли не бяха, високи и изсипани центрирания ли не бяха. Имах чувството че всичките 22-ма на Паркен вече не зачитат гравитацията, а топката се е превърнала в балонче с хелий. За дузпата, какво да коментираме ? Това беше един от редките моменти, когато топката докосна земята...За жалост и онЯ грубоват и издялкан, като от корк скандинавец реши да не изостане и се строполи до нея ( топката) с цялата си мощ, подобно на падаща лавина от южен алпийски склон. Турския злодей - уж комшулар, уж туЙ ти онуЙ ти - веднага лапна въдицата. Пък Агер да ти бие дузпа си е цялото разсейване на света. Да го четеш ли, дузпата ли да му вардиш ? То за туЙ и Ники не мръдна, но пък съм сигурен, че вече има идея за новото си татоо. Все пак ужасът щеше да бъде пълен, ако бяхме паднали последните минути, когато единствените по - приличащи на хора от Датския отбор бяха извадени за сметка на ония "неща", за които писах по-горе...В последните минути Любо Пенев направи една умопомрачителна смяна с вкарването на Гъргоров...Любо го направи с цел. Той показа и доказа на северните гадове, че ако по техните земи виреят и се опитомяват на футбол високи същества по нашите земи си отглеждаме...и дребни същества. Същества, които вършат, ако не по-добре със сигурност не и по - зле същата работа от датските си колеги, но с тази разлика, че нашите не нарушават еко равновесието и прическите им не се веят из ...тропосферата. ПС: Момчета. Направи ли ви впечатление, че почти цялото второ полувреме действията на терена се развиваха в далечния за ТВ зрителите край. И то до тъч линията в зоната около разделителната за двете половини линия ...Кво диреха всите юнаци там не зная, но пък заради по-далечния кадър внушителността на скандинавците изглеждаше по-голяма. На моменти нашите изглеждаха, като мръвки налапани от крокодил, но пък след наказателната акция за гола ни датчаните внимаваха повече и вече ни зачитаха, като нещо коварно и упорито, което всеки момент може да им създаде проблем стига да не го разранят...A17DTС/S
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар