Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук? 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ogi28b написа:
    С’а, аз на черното бяло не мога да кажа. Който си е черен, си е черен и не виждам какво обидно и нетолерантно има в това?
    Ако беше казал "черния", лошо няма. Но използвайки "църния".. Както и да е, всеки си знае за какво става дума.
    ogi28b написа:
    ... но специално по футбол - присъствал съм на лекции, на които темата за умишлени и осъзнати действия се разисква на дълго и на широко.
    Излязох прав за тревата.
    ogi28b написа:
    На повторение изглежда, че има ужасно много време за реакция, но гледано на нормална скорост - не е така. Гледай повторението от вчера, но не го гледай на 3 кадъра в секунда, а с нормалната скорост, да видиш колко бързо се развива действието.
    При Нани е точно обратното - на нормална скорост бих го оправдал, но на забавено повторение се вижда доизритването.
    ogi28b написа:
    donnna, не му викай мангал, че било обидно. Сякаш ти си го оцветил в кафяво.
    Не е било, а Е обидно. Това е лично мнение, дори и да нямам право да преценя "кое е спам, вулгарно, непристойно и др."...
    Stop giving directions, just say "Follow me."
    Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
    Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

Съжалявам, че не си разбрал. За тревата. Да, трева виждам само на картинка, и от терасата. А това, че съм положил успешно изпит за съдия по футбол - няма нищо общо, нали? Повечето тук си говорите като фенове, и аз го правя от време на време, но! Гледам на ситуацията от чисто съдийска гледна точка. Не като фен на Реал де Мадрид, нито на Манчестър Юнайтед. Ако ще двата отбора да са Царацово срещу Първа атомна - все същото. Говоря ти за грешка на съдията, която е продиктувана от последните инструкции за чиста и честна игра. Той не може да гледа повторения като теб. Има 1-2 секунди да реши. В тях - няма начин да прецени ситуацията така, както ти я преценяваш на забавен кадър.Единственото, което вижда, е сблъсъка и факта, че червения е ПРЕД зеления, по отношение на топката и по всичко личи, че стремежът му е към топката и нищо друго. А това, че не си бил отпуснал крака в коляното и продължил да го доизрита - можеш да го видиш само на забавен кадър и ако си фен на Реал. Най-лесната проверка е да погледнеш ситуацията наобратно - скачат Пепе и Фърдинанд, примерно, и се случва същото. Трябва ли да бъде изгонен Пепе? Неслучайно няколко пъти режисьорът повтори еднакви ситуации за двата отбора, отсъдени по различен начин. Както и да го въртиш, ако не гледаш през белите очила, в случая зелени, грешката на съдията е факт. Тя повлия на крайния резултат. Ако смяташ, че има нещо нередно в мнението ми, достатъчно е да го докладваш, а не да го коментираш в мненията си. Църен е черен ама на друг език. Като направих забележка, че се използват думи на други езици - оревахте плаца, а сега - не било правилно, обидно било. Айде вземете решение? Може или не може? Ако опитваш да ме убедиш, че тоя не е черен, не е църен, не е негър, не е кафяв, не е мангал... Не можеш да кажеш на кафявото - бяло. Излиза, че ако кажеш на белия - бял - не е обидно, но ако на кафявия/черния кажеш кафяв или черен - е обидно? На циганин ако кажеш, че е циганин - пак е обидно? Следващите подобни забележки - моля да са в съответния раздел, тази тема е за футбол, а не да коментираме кой модератор кого е нарекъл черен. Извинете ме, моля. Не е черен. Кафяв е.

Коментар

ogi28b написа:
        Съжалявам, че не си разбрал. ....
        Явно темата се превръща в диалог, за което се извинявам на всички.Говориш за несъществуваща грешка на съдията. Дори и да е нямал възможност да гледа повторение, имал е възможност да събере още няколко мнения по въпроса (по радиото) и в края на краищата е взел правилно решение (според мен). А и затова е съдия, за да взема правилни решения за част от секундата. Що се отнася за това, че си дипломиран съдия - честито! Предполагам и редовно практикуваш, нали?Все пак "тръпката" от подобни сблъсъци и "технологията" на тяхното създаване не се учат на лекции. Може би затова повечето от БГ съдии и коментатори разбират последни какво се е случило на терена. Прекалено много са им семинарите и са си повярвали, че са фактор.И последно, което ще кажа в тази тема. Оги, не виждам какво лошо има да кажа мнението си по нещо дали е правилно или не. Не виждам какво неправилно има в това да коментирам мнение на модератор, което не е във връзка със спазването на правилата на форума. Нито съм цитирал правила, нито съм се държал като "модератор в сянка" (опазил ме Господ!). Нехаресването на чужди мнения е първата крачка към деспотизма.Както казах малко по-горе, спирам с темата "Нани".Точка.
        Stop giving directions, just say "Follow me."
        Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
        Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

Този сезон изглежда, че в най-големите първенства, отборите ще станат шампиони далеч преди края на сезона. Например Байерн имат голям шанс да го направят още следващия кръг, с домакинска победа, ако Борусия изгуби гостуването на ... забравих. В Англия е същата работа, в Испания - също. Само италианците не са толкова убедителни, но Ювентус води 9 точки вече.

Коментар

А, бе, и в Италия е ясна работата. Така са слабите първенства, няма интрига. Ама я вижте у нас - нищо няма да е ясно до последно :D В момента както в политиката властта се търкаля по улицата и няма кой да я вземе, така и във футболното първенство титлата чака някой да я спечели, а няма кандидати :D Прави ли ви впечатление, как през последните години в А група първият и вторият, независимо кои са, губят точки все в един и същи кръг. В момента, в който видях резултата на Лудогорец в събота, първата ми мисъл беше, че и Левски няма да бият на следващия ден.
            Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
            ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Вий оставете другите първенства, ами я кажете, какво мислите за нашите таланти. Аз отдавна не бях гледал наш мач, ама снощи баща ми като ми се обажда - "гледай, та гледай!" Е, видях - то голям ужас. Сините се разхождаха, сякаш за пръв път се засичаха снощи на терена, никаква мисъл, творчество, за сръчности да не говорим. Спират топката, като се удари у тях и отскача на случаен принцип по на 5 метра. Абе, нямам думи! Отново спирам, може би за по-дълъг период, да гледам нашето първенство :D
              Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Дайте някакъв референдум да правим, да закриват футбола у нас? Професионалния де, той аматьорския си е на високо ниво.

Коментар

Никой не може да ме убеди, че мачовете на Левски и на Лудогорец не бяха тото ... на вратаря на Пирин, май не му бяха казали да пусне един, чак се наложи неговите съотборници да го халосат по главата, че наш`те тъпанари да вкарат ...
                  I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

нулев кръг за отборите на върха ,даже се завърза "интригата " това го има навсякъде с един такъв кръг избиват париет за целия сезон ,само цска почна още от подготовката
                    фиатче Браво 2.0

Коментар

Довечера играем с Малта,а пък темата въобще не и обръщаме внимание.Как я виждате интифата с този отбор?Мен ми се струва,че ако продължат по същия начин имаме някакъв шанс за бараж.Дано имаме и доза късмет.Само не знам кой ще вкарва головете като Манолев е контузен,Божинката?Успех Юнаци.

Коментар

willow75bg написа:
                        Довечера играем с Малта,а пък темата въобще не и обръщаме внимание.Как я виждате интифата с този отбор?Мен ми се струва,че ако продължат по същия начин имаме някакъв шанс за бараж.Дано имаме и доза късмет.Само не знам кой ще вкарва головете като Манолев е контузен,Божинката?Успех Юнаци.
                        Кой има мач с Малта, нашите котета ли/ нали се водят лъвове, ама са си котета/? Въй ако е така направо ще тегля филм от торентите
                        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

willow75bg написа:
                          Божинката?
                          Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Тоя докога ще ни мъчи и ще се излага, правейки се на футболист? Като гледам го гласят за титуляр http://www.sportal.bg/news.php?news=417885 И Гаджев, който от три години е най-голямата дупка в Левски, ще е опорен халф - е.ати опората. Единствената добра новина е наказанието на Бандаловски. Другите пак играят нещо. С атомното ни нападение, давам прогноза 1:0 за България, гол на Иван Иванов с глава след центриране от корнер :D
                          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Очертава се голяма мъка.Найстина И.Иванов ни е надеждата,само да не е в 90-тата мин,че ще изпелкам дотогава.Успех

Коментар

Засега радват момчетата... Не виждам как ще загубим мача... Николетчо замръзна горкия...п.п. верно е по-интересно как ще свършат Дания и Чехия...
                              Fiat Punto 1.1-Синята птица
                              Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                              Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Направо излетEхме, само да не кацнем аварийно в Дания във вторник :D
                                ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Working...
                                X