Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук? 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Требъл - хахахахаха - сънища.... Хаахахах Сър-а си глътна дъвката!!! Хааааахаха Митю не бил за големи мачове - РВП къде се кри цел мач не можах да разбера... големия голмайстор!!! Наню лакомото каратистче.... Уелбек муха без глава, бега като кон... Голям оргазъм получих, невероятен!!!Евала правя на Гигс - бяга като момченце цял мач, гони до дупка, игра... Клевърли - големата перспектива, божкеееее.... Карик разочарова напълно, по-слаб мач не съм му гледал...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Нямаше никакъв червен картон. Не ме разбирайте погрешно - винаги и навсякъде ще съм анти-юнайтед заради отношението към Бербатов, но ако бях обективен, щях да призная , че тази вечер съдията ги поряза. Аз обаче не съм и даже се радвам, че паднаха заради съдийска грешка! Нека да видят какво им е на отборите срещу които играят, както се казва - с техните камъни по тяхната глава :D А тоя Лопес направи мача на живота си, имало защо Касияс да е резерва.
Коментар
-
dikanio написа:Нямаше никакъв червен картон. Не ме разбирайте погрешно - винаги и навсякъде ще съм анти-юнайтед заради отношението към Бербатов, но ако бях обективен, щях да призная , че тази вечер съдията ги поряза. Аз обаче не съм и даже се радвам, че паднаха заради съдийска грешка! Нека да видят какво им е на отборите срещу които играят, както се казва - с техните камъни по тяхната глава :D А тоя Лопес направи мача на живота си, имало защо Касияс да е резерва.Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
Е, не могат да бъдат обвинявани, че с човек по-малко не са могли да вкарат втори гол. Все пак, насреща им е един от най-добрите отбори в света. Днес пак гледах повторението на по-трезв акъл - брутален фаул на Нани, заслужен червен картон. Не бил имал умисъл! Надявам се да не е имал, нали е професионален спортист и би трябвало тези прийоми да са му чужди. Той, ако е имал умисъл, направо си е за затвора с това влизане... Съдията повлиял на резултата - да, вместо 0-4, стана почетното 1-2. До червения картон Реал нямали удар във вратата, а до края на мача преброиха 10 удара само на Роналдо. "Реал си осигуриха място на четвъртфиналите, като победиха не кого да е, а Манчестър Юнайтед!" То, в присъствието на Реал Мадрид, може би само Милан не е който и да е... Абе, все бисери на талантливи коментатори.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Чист червен картон!В началото и аз се заблудих за липса на умисъл и лошо стечение на обстоятелствата. После обаче внимателно прегледах повторенията и си направих следния извод: ако беше без умисъл, след стълкновението кракът на Нани щеше да се отпусне с цел да не наранява противника си. А то стана точно обратното - Нани продължаваше да натиска, като че искаше да нанесе повече поражения.Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
A някакъв прост бивш съдия казал,че Нани даже не го бил ударил https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theaterП.С.Друго бившо съдииско величие пък казал,че Юнайтед се отървали с малкото злоFiat Idea 05" 1.9 JTDm
Ventura garage
Коментар
-
Значи караш си по пътя, съсредоточил си се върху осевата линия и я следваш с левите гуми, изведнъж отстрани, отзад вдясно от теб - излиза един от уличката, който те вижда, но въпреки това, се набива в теб, в резултат на което неговата кола става на скрап, а на твоята нищо и няма. Идват куките, гледат умно, разбират че оня пич им е колега и измислят, че ти си виновен, пишат ти акт, праскат ти глоба, ти после ходи се жалвай. Все едно да застане Манекена да бие пряк свободен удар, а Фердинанд да отиде и да си подложи главата пред топката в последния момент, без Манекена да го види. Трябва да изгонят Манекена ли? Как точно трябва да му се отпусне крака на църния? Той да не е от кашкавал, нали цялото тяло му предава импулса. Няма как да стане. В нито един момент тоя не виждаше, че играч на Реал е там, камо ли да рискува да го изрита така и да остави отбора си с човек по-малко. Това да не ви е Пепе или Алонсо? За тях е съвсем нормално да го направят, но за Нани... Тоя Чакър издебна момента и го използва, за да реши мача. Така беше и навремето за Барселона срещу Чел си. Тогава се орева плаца колко ги подпирали, а сега - няма проблеми, щото мразим Фъргюсън, щото не давал на Бербатов да играе. До този момент, с играта си, двата отбора категорично бяха показали кой търси класирането повече. Богът на Треньорите се беше умълчал и не смееше да гъкне, защото положението беше тежко. Съвсем нормално е после отбор с човек повече да победи, това да не са нашите паляци, дето с двама повече не могат да вържат три паса.
Коментар
-
ogi28b написа:Значи караш си по пътя, съсредоточил си се върху осевата линия и я следваш с левите гуми, изведнъж отстрани, отзад вдясно от теб - излиза един от уличката, който те вижда, но въпреки това, се набива в теб, в резултат на което неговата кола става на скрап, а на твоята нищо и няма. Идват куките, гледат умно, разбират че оня пич им е колега и измислят, че ти си виновен, пишат ти акт, праскат ти глоба, ти после ходи се жалвай. Все едно да застане Манекена да бие пряк свободен удар, а Фердинанд да отиде и да си подложи главата пред топката в последния момент, без Манекена да го види. Трябва да изгонят Манекена ли? Как точно трябва да му се отпусне крака на църния? Той да не е от кашкавал, нали цялото тяло му предава импулса. Няма как да стане. В нито един момент тоя не виждаше, че играч на Реал е там, камо ли да рискува да го изрита така и да остави отбора си с човек по-малко. Това да не ви е Пепе или Алонсо? За тях е съвсем нормално да го направят, но за Нани... Тоя Чакър издебна момента и го използва, за да реши мача. Така беше и навремето за Барселона срещу Чел си. Тогава се орева плаца колко ги подпирали, а сега - няма проблеми, щото мразим Фъргюсън, щото не давал на Бербатов да играе. До този момент, с играта си, двата отбора категорично бяха показали кой търси класирането повече. Богът на Треньорите се беше умълчал и не смееше да гъкне, защото положението беше тежко. Съвсем нормално е после отбор с човек повече да победи, това да не са нашите паляци, дето с двама повече не могат да вържат три паса.Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Ventura garage
Коментар
-
Това беше жълт картон.Просто му идва в гръб и няма как да знае,че е там.Съдииските грешки бяха много.За мен по-добрия отбор беше Юнайтед,казвам го като фен на Арсенал.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Батка, Пепе и футболист нямат място в едно изречение. Моето мнение е, че Реал щяха да изравнят и без чужда помощ, дори да спечелят в добавеното време, но по този начин не беше коректно. Вината е на Платини и управлението на футбола, че в стремежа се играе честно и чисто - ще има такива моменти, в които единият отбор ще е ощетен показнò, но да се надяваме, че ще е за добро. Бих сравнил това отиграване с опит на нападател да отиграе задна ножица. Виждали сме десетки пъти подобни опити и в много от тях - някой защитник си бута главата и изяжда шута. Сигурно има, но аз не си спомням някой да е изгонен така. Може би е правилно футболистите да нямат право да играят с топката с крак, ако тя е над височината на Ташкент. Самия удар с футболни обувки в ребрата, е особено неприятен. В България футболист изгуби бъбрека си в първата или втората минута на мача, по подобен начин. Но да се твърди, че футболист с нрава на Нани би направил подобно нещо умишлено - прекалено е! Виж - за Пепе ще повярвам, той ако може - сигурно ще се сбие със себе си и ще се нарита докато лежи.
Коментар
-
ogi28b написа:Значи караш си по пътя, съсредоточил си се върху осевата линия и я следваш с левите гуми, изведнъж отстрани, отзад вдясно от теб - излиза един от уличката, който те вижда, но въпреки това, се набива в теб, в резултат на което неговата кола става на скрап, а на твоята нищо и няма. Идват куките, гледат умно, разбират че оня пич им е колега и измислят, че ти си виновен, пишат ти акт, праскат ти глоба, ти после ходи се жалвай. Все едно да застане Манекена да бие пряк свободен удар, а Фердинанд да отиде и да си подложи главата пред топката в последния момент, без Манекена да го види. Трябва да изгонят Манекена ли? Как точно трябва да му се отпусне крака на църния? Той да не е от кашкавал, нали цялото тяло му предава импулса. Няма как да стане. В нито един момент тоя не виждаше, че играч на Реал е там, камо ли да рискува да го изрита така и да остави отбора си с човек по-малко. Това да не ви е Пепе или Алонсо? За тях е съвсем нормално да го направят, но за Нани... Тоя Чакър издебна момента и го използва, за да реши мача. Така беше и навремето за Барселона срещу Чел си. Тогава се орева плаца колко ги подпирали, а сега - няма проблеми, щото мразим Фъргюсън, щото не давал на Бербатов да играе. До този момент, с играта си, двата отбора категорично бяха показали кой търси класирането повече. Богът на Треньорите се беше умълчал и не смееше да гъкне, защото положението беше тежко. Съвсем нормално е после отбор с човек повече да победи, това да не са нашите паляци, дето с двама повече не могат да вържат три паса.Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
Оги, мангала Наню е рядко гадно копеленце... толкоз по ситуацията....Относно показването на червен картон и правилата на играта - ще припомня червения картон на Компани точно срещу Наню - дали има картон??? Ето http://vbox7.com/play:e2d1b99927Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
С’а, аз на черното бяло не мога да кажа. Който си е черен, си е черен и не виждам какво обидно и нетолерантно има в това? Нито е някакъв недъг, нито е станал такъв след като е бил вече бял. Все едно аз да се обидя, ако ми кажат бял. Негър си е една от расите. Това, че някой го е срам, че е негър и се обижда - не е мой проблем. Както и мулатите са мулати, тея с дръпнатите очи с с такива с дръпнати очи. За да няма обидени - всички сме сини. Намери си клипа, гледай го пак, ама го гледай с програма, с която можеш да определиш времетраенето на действията, които описваш. Нали разбираш, че нещо, което става за около 0.4 секунди, ти го разделяш на няколко периода и ми обясняваш как този тъмно-синия скочил, пък го ритнал, че след ритането не си бил свил крака в коляното, ами продължил да натиска, като през това време е погледнал и осъзнал, че изритва някой в ребрата.... Тоя трябва да е бил с доста мощен процесор в главата. На улицата има шофьори, които за това време още не са осъзнали, че има опасност, камо ли да смогнат да натиснат спирачките.Компетентен не съм по всичко, но специално по футбол - присъствал съм на лекции, на които темата за умишлени и осъзнати действия се разисква на дълго и на широко. По твоята логика - защо онзи от Милан си спря топката с ръка, преди да вкара гол на Барселона? На повторение изглежда, че има ужасно много време за реакция, но гледано на нормална скорост - не е така. Гледай повторението от вчера, но не го гледай на 3 кадъра в секунда, а с нормалната скорост, да видиш колко бързо се развива действието.donnna, не му викай мангал, че било обидно. Сякаш ти си го оцветил в кафяво.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар