Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук? 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Не виждам кое му е интересното, че чак пък подигравки и балони. И последният отбор в класирането на бразилското първенство ще се подиграе с кой да е български такъв.
    Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

S_BANKOV написа:
      А какво си чувал за Атлетико Паранаензе, знаеш ли че Матеус е бил негов треньор, че е бил на финала на Копа либертадорес,?
      Чакай малко сега,нали имат големи претенции че са много добри това ли е нивото.То със купуване на мачове в България всеки може да най-добрия,но тук се вижда истината и тя е че Лудогорец е за вътрешна консумация.Домуса да им купува мачове и те да се радват че бият.

Коментар

Лудогорец!!!! ШАМПИОН!!!!Не знам дали е някаква случайност или се касае за облози, дали по време на някой мач на стадиона ще спре тока, но в Събота доста коментирахме спирането му в Лондон , на мача Фулъм - МЮ.Същото се случи и в Немделя, на стадиона в Ню Орлеанс по време на финала- Супербоул м/у Сан Франциско и Балтимор????

Коментар

raoccars написа:
          Лудогорец!!!! ШАМПИОН!!!!Не знам дали е някаква случайност или се касае за облози, дали по време на някой мач на стадиона ще спре тока, но в Събота доста коментирахме спирането му в Лондон , на мача Фулъм - МЮ.Същото се случи и в Немделя, на стадиона в Ню Орлеанс по време на финала- Супербоул м/у Сан Франциско и Балтимор????
          Е то е ясно че ще е шампион в момента Домуса има повече пари от другите и затова ще сте шампиони спор няма.Ама когато види че за нищо не стават и нищо не правят в Европа ще станат като Литекс и кранчето ще е наполовина затворено.

Коментар

E..... , те Манчестър Юнайтед ако бяха паднали от Паранаензето, щяхте да сте по снизходителни ве братлета.Лудогорец си беше корав и преди бате Кирчо да отвори кесията.Нека да им се порадваме, пък....кой знае, може и занапред да прославят България.Какво мислите за тандема Бербатов - Манолев???? Супер, нали!?

Коментар

Мога да ви кажа какво мисля за тандема "Любо Пенев - Петела". Определено единият се е учил от другия.

Коментар

горчивата истина за любителите на софийските отбори и не само ,че на фона на некадърността и неграмотността на другите отбори лудогорец освен организационно изпъква и игрово Колкото до купуването на мачовее само ботев вр. не купува зашото само продава :D
                фиатче Браво 2.0

Коментар

tomazo написа:
                  горчивата истина за любителите на софийските отбори и не само ,че на фона на некадърността и неграмотността на другите отбори лудогорец освен организационно изпъква и игрово Колкото до купуването на мачовее само ботев вр. не купува зашото само продава :D
                  Тъкмо мислех да напиша нещо за големия синьо-червено-бяло-черен балон ... баси, като затънат до шия в торта и всички други са им виновни!Не, Лудогорец не е изключително силен отбор ... просто ЦСКА, Левски и Славия са в кенефа!
                  I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Аз като болен Левскар още не мога да проумея, как твърдата резерва в Левски ,шуменския деко -след 5 години играе по начин ,който не съм очаквал .Когато има проекти ,амбиции ,желаещи и можещи се получават такива неща .Малко дори ме е яд ,че тия неща се случват в Лудогориета ,а не в любимия ни квартал но уви ... дано им уврат мозъците на всички ,защото и Ботев и Литекс са тръгнали по същият път ,явно ние Българите си обичаме да сме си на 50 години назад от Европа и тва си е p.s.единственото хубаво е ,че покрай "евроучастията" на бг отборите и на националния се изкарват много добри пари
                    фиатче Браво 2.0

Коментар

tomazo написа:
                      Аз като болен Левскар още не мога да проумея, как твърдата резерва в Левски ,шуменския деко -след 5 години играе по начин ,който не съм очаквал .
                      Няма нищо за проумяване. Има играчи, които по ред причини не стават за ЦСКА и Левски - слаби характери, манталитет, липса на шанс, страх от грешки пред взискателната червена и синя публика. В други отбори същите играчи разкриват напълно качествата си. Примери - много. Аз ще ви дам пример с един играч от 80-те години, за когото едва ли сте чували, а именно мургавата легенда на Хебър Пазарджик Радко Димитров. Това е един от най-талантливите футболисти, които съм наблюдавал. Беше плеймейкър от калибъра на Пламен Марков. С екипа на Хебър, в който по това време освен него играеха редица отлични футболисти, стигнали и до националния отбор и превърнали се по-късно в клубни легенди на други отбори (Атанас Пашев, Васил Драголов, Младен Радков...), твореше чудеса. Но силите му стигнаха само до повиквателна от ЦСКА. Не знам дали изигра и един цял мач с екипа на армейците.
                      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Къде са феновете на катуна сега http://www.youtube.com/watch?v=q-4r_LwzTtQ
                        Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                        Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
                        Ventura garage

Коментар

Роналдо си е по добър от Меси. :D
                          Фиат Панда 1.2 2006година
                          Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

От колко часа ще е днеска мача Славия-Ботев и по коя телевизия ще го излъчат.

Коментар

коцев написа:
                              Роналдо си е по добър от Меси. :D
                              Това си точно така, затова няма нужда от емотикон след изречението, защото все едно го казваш иронично.
                              Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Съгласен.А днешния мач от колко часа ще е ако знаеш ?

Коментар

Working...
                                X