Не виждам кое му е интересното, че чак пък подигравки и балони. И последният отбор в класирането на бразилското първенство ще се подиграе с кой да е български такъв.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук? 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
S_BANKOV написа:А какво си чувал за Атлетико Паранаензе, знаеш ли че Матеус е бил негов треньор, че е бил на финала на Копа либертадорес,?
Коментар
-
Лудогорец!!!! ШАМПИОН!!!!Не знам дали е някаква случайност или се касае за облози, дали по време на някой мач на стадиона ще спре тока, но в Събота доста коментирахме спирането му в Лондон , на мача Фулъм - МЮ.Същото се случи и в Немделя, на стадиона в Ню Орлеанс по време на финала- Супербоул м/у Сан Франциско и Балтимор????
Коментар
-
raoccars написа:Лудогорец!!!! ШАМПИОН!!!!Не знам дали е някаква случайност или се касае за облози, дали по време на някой мач на стадиона ще спре тока, но в Събота доста коментирахме спирането му в Лондон , на мача Фулъм - МЮ.Същото се случи и в Немделя, на стадиона в Ню Орлеанс по време на финала- Супербоул м/у Сан Франциско и Балтимор????
Коментар
-
E..... , те Манчестър Юнайтед ако бяха паднали от Паранаензето, щяхте да сте по снизходителни ве братлета.Лудогорец си беше корав и преди бате Кирчо да отвори кесията.Нека да им се порадваме, пък....кой знае, може и занапред да прославят България.Какво мислите за тандема Бербатов - Манолев???? Супер, нали!?
Коментар
-
tomazo написа:горчивата истина за любителите на софийските отбори и не само ,че на фона на некадърността и неграмотността на другите отбори лудогорец освен организационно изпъква и игрово Колкото до купуването на мачовее само ботев вр. не купува зашото само продава :DI don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
Аз като болен Левскар още не мога да проумея, как твърдата резерва в Левски ,шуменския деко -след 5 години играе по начин ,който не съм очаквал .Когато има проекти ,амбиции ,желаещи и можещи се получават такива неща .Малко дори ме е яд ,че тия неща се случват в Лудогориета ,а не в любимия ни квартал но уви ... дано им уврат мозъците на всички ,защото и Ботев и Литекс са тръгнали по същият път ,явно ние Българите си обичаме да сме си на 50 години назад от Европа и тва си е p.s.единственото хубаво е ,че покрай "евроучастията" на бг отборите и на националния се изкарват много добри парифиатче Браво 2.0
Коментар
-
tomazo написа:Аз като болен Левскар още не мога да проумея, как твърдата резерва в Левски ,шуменския деко -след 5 години играе по начин ,който не съм очаквал .Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Къде са феновете на катуна сега http://www.youtube.com/watch?v=q-4r_LwzTtQFiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар