Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук? 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

тва комунистите сте толкова безочливи хора, че нямам думи чак, в злобата и омразата си, и завистта си към Левски, съчинявате какви ли не небивалици и щуротии, смешни сте
    Брава 1.6

Коментар

nedialko- написа:
      тва комунистите сте толкова безочливи хора, че нямам думи чак, в злобата и омразата си, и завистта си към Левски, съчинявате какви ли не небивалици и щуротии, смешни сте
      Мислиш ли? Иска ти се.

Коментар

то си личиш от километри, ако щеш само по стила ти - току що регистрирал се анонимник, контактуващ с хора, които са се представили типични ДС практики, явно си ги наследил
        Брава 1.6

Коментар

http://gong.bg/view_article.php?article_id=306955
          Брава 1.6

Коментар

Дъвчещата ламя се издъни и срещу Норич.Прогнозирам , че на Ван Перси скоро ще му стане мъчно за Арсен Венгер.Няма да му се размине инфаркта на дъртия, ако Фулъм излезе пред МЮ в края на сезона :D

Коментар

Поклон пред паметта на Велиян Парушев.

Коментар

ogi28b написа:
                Поклон пред паметта на Велиян Парушев.
                Ехее много млад бре,тцтцтцПоклон

Коментар

Познавах го. Мъжко момче. Несправедливо беше натирен от Нефтохимик и заточен да играе в Камено. След футбола се захвана с неща, които сегашните футболни и изнежени манекени никога не биха правили. Не сполучи в транспортния ( автобусния) бизнес. Беше излъган и предаден от ортака си. Захвана се, като дистрибутор на козметика. След това беше шофьор на автобус, завърна се в ДЮШ на Черноморец, но подобно на всички треньори от тази школа беше уволнен след Балъково-то време. Отиде си млад и буен. Накрая наистина се промени. Заболя и не успя да се пребори с това коварство.Вечна му памет.
                  A17DTС/S
                  Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Когато играеше през оня режим идваше толкова публика да го гледа.
                    Фиат Панда 1.2 2006година
                    Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
                      Когато играеше през оня режим идваше толкова публика да го гледа.
                      Коцев. Това е моя Черноморец Бургас. Стадион 9-ти септември...Бях малък, но съм бил на този мач. Сезонът е 1976-77 г. Двубоят Черноморец - Левски. С белите екипи сме...ние. Гат играеше Левски ние играехме с екипите за гостуване. Такава беше повелята. Е-еееех години. Дядо ми ме носеше на конче за да не ме задуши публиката, когато ме водеше на мачове през тези години. Имам тази снимка в по-голям размер. На нея се вижда как има хора насядали по леко-атлетическата писта. Скамейките бяха дървени без обособени седалки, а хората се тъпчеха, като сардели...Няма го вече това време.
                      A17DTС/S

Коментар

А ааа! Значи и ти си комуняга и тъгуваш по онова време. Виждаш ли колко лоши бяха стадионите пък колко много хора ходеха на мач . Сега стадионите са супер ама няма ги хората .

Коментар

А ааа! Значи и ти си комуняга и тъгуваш по онова време.
                          Коцев. Съжалявам най-вече за младините си...Бях на 21, когато дойде демокрацията. Към този момент животът ми е протекъл на 50% отнесени към Тато-во и "Новото време".Възможно е заради детските ми години и безхаберието, което съм имал на тази възраст да чувствам онова минало с нотка носталгия. Каквото, когато и колкото трудно да се случваха тогава нещата те бяха някак си по-истински, а отношенията между хората по-човешки. За това съжалявам, а хич не е малко. Тези две неща ми липсват сега.ПС: Тези пълни трибуни няма скоро да ги видим отново. Аз съм щастлив, че съм ги изживял...Спомените ми поне са цветни.
                          A17DTС/S

Коментар

На майтап го казах че си комуняга . Представяш ли сега ако има толкова хора на мач колко полицаи трябва да ги охраняват? Може би трябва да дойдат полицаи и от Гърция и Румъния. Ще настане такова меле ,че първата световна война ще бледнее А и тия футболисти играеха за някакви си стотина лв повече от това което ние вземахме обикновените хора . А сега за нищо и никаква игра вземат на месец толкова колкото ние за една петилетка не можем изкара.

Коментар

Въпрос на време е да се спука зеления балон Лудогорец. http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2748111

Коментар

А какво си чувал за Атлетико Паранаензе, знаеш ли че Матеус е бил негов треньор, че е бил на финала на Копа либертадорес,?
                                Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                                (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                                Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Working...
                                X