тва комунистите сте толкова безочливи хора, че нямам думи чак, в злобата и омразата си, и завистта си към Левски, съчинявате какви ли не небивалици и щуротии, смешни сте
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук? 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Познавах го. Мъжко момче. Несправедливо беше натирен от Нефтохимик и заточен да играе в Камено. След футбола се захвана с неща, които сегашните футболни и изнежени манекени никога не биха правили. Не сполучи в транспортния ( автобусния) бизнес. Беше излъган и предаден от ортака си. Захвана се, като дистрибутор на козметика. След това беше шофьор на автобус, завърна се в ДЮШ на Черноморец, но подобно на всички треньори от тази школа беше уволнен след Балъково-то време. Отиде си млад и буен. Накрая наистина се промени. Заболя и не успя да се пребори с това коварство.Вечна му памет.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Коцев. Това е моя Черноморец Бургас. Стадион 9-ти септември...Бях малък, но съм бил на този мач. Сезонът е 1976-77 г. Двубоят Черноморец - Левски. С белите екипи сме...ние. Гат играеше Левски ние играехме с екипите за гостуване. Такава беше повелята. Е-еееех години. Дядо ми ме носеше на конче за да не ме задуши публиката, когато ме водеше на мачове през тези години. Имам тази снимка в по-голям размер. На нея се вижда как има хора насядали по леко-атлетическата писта. Скамейките бяха дървени без обособени седалки, а хората се тъпчеха, като сардели...Няма го вече това време.A17DTС/S
Коментар
-
А ааа! Значи и ти си комуняга и тъгуваш по онова време.A17DTС/S
Коментар
-
На майтап го казах че си комуняга . Представяш ли сега ако има толкова хора на мач колко полицаи трябва да ги охраняват? Може би трябва да дойдат полицаи и от Гърция и Румъния. Ще настане такова меле ,че първата световна война ще бледнее А и тия футболисти играеха за някакви си стотина лв повече от това което ние вземахме обикновените хора . А сега за нищо и никаква игра вземат на месец толкова колкото ние за една петилетка не можем изкара.
Коментар
-
Въпрос на време е да се спука зеления балон Лудогорец. http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2748111
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар