Гледах до един момент в първото полувреме, когато един ритна, трима паднаха и дотам... Иначе, честита победа за червените, разказаха ми, че второто полувреме ни надиграли!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук? 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
campain написа:това ли е да разбираш от футбол ??? прогнози ?? хахаха А това ,че си мислиш ,че с парите на Чьорни ще постигнеш същите успехи ,разбрахме ,че поне ти не разбираш от футболфиатче Браво 2.0
Коментар
-
[quote="коцев"]Ние ловчанлиите дадохме на Ботев три точки ,той пък ще ги даде на ЦСКА в събота и така непрекъснато се върти футболното колело. [/qЕдни казват, че се обичаме с Левски, значи би трябвало да играем на кръв срещу Лудогорец. Други казват, че бизнеса на Домусчиев ( Пристанище Б-с) има допирни точки с нашата Община, която е с 50% участие в Черноморец и би трябвало да си полегнем.Трети казват, че мачът ще е на кръв. Аз пък казвам, че какъвто и резултат да се получи от този мач все ще е лъжа...Въпреки всичкоще съм на стадиона, защото вече съм свикнал да ме лъжат. Или иначе казано: ЦСКА, Левски, Лудогорец и останалите. На всеки според заслугите, на всеки според потребностите. Доживяхме го най-сетне това време...A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Едни казват, че се обичаме с Левски, значи би трябвало да играем на кръв срещу Лудогорец. Други казват, че бизнеса на Домусчиев ( Пристанище Б-с) има допирни точки с нашата Община, която е с 50% участие в Черноморец и би трябвало да си полегнем.Трети казват, че мачът ще е на кръв. Аз пък казвам, че какъвто и резултат да се получи от този мач все ще е лъжа...Въпреки всичкоще съм на стадиона, защото обичам да ме лъжат. Или иначе казано: ЦСКА, Левски, Лудогорец и останалите. На всеки според заслугите, на всеки според потребностите. Доживяхме го най-сетне това време...A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Humppa
Тези изтрещяха от загубата: http://topsport.ibox.bg/news/id_406350989А в спортната преса се пише само за сините.... Явно е много голяма болката от загубата в дербито... Паралелно с това за червените се пишат куп неверни неща....
Коментар
-
Манчестър Юнайтед са на път окончателно да ме отвратят от футбола. Толкова грозно и нагло подпиране не е имало даже и за Барселона, а те са безспорните лидери на Европа в това отношение, или поне бяха. Допускам, че едно време дори и ЦСКА в присъствието на Милко Балев на стадиона, не са били подпомагани чак толкова безочливо от съдиите.
Коментар
-
dikanio написа:Манчестър Юнайтед са на път окончателно да ме отвратят от футбола. Толкова грозно, нагло и безочливо подпиране не е имало даже и за Барселона, а те са безспорните лидери на Европа в това отношение, или поне бяха. Допускам, че едно време дори и ЦСКА в присъствието на Милко Балев на стадиона, не са били подпомагани чак толкова безочливо от съдиите.Брава 1.6
Коментар
-
dikanio написа:Манчестър Юнайтед са на път окончателно да ме отвратят от футбола. Толкова грозно и нагло подпиране не е имало даже и за Барселона, а те са безспорните лидери на Европа в това отношение, или поне бяха.`95 Punto ELX 1.2 75hp + LPG
http://silenbg.blogspot.com/ - Блогът ми за тренировки, хранене, здраве, уелнес...
Коментар
-
E тая седмица ми се вдигна кръвното много, Лудогорец пада, Фулъм изтърва Рединг, Далас Каубойс паднаха от Джайънтс на собствен терен, че и за капак, противната дъвчеща мутра взе три точки от Челси, много грозен мач .А за Торес се видя ясно, че беше сритан много болезнено, и не той а футболиста на МЮ заслужаваще картон.Добре че взеха Ван Перси, иначе щяха да са във втората половина на таблицата с тея котенца, дето се умилкват на изкуфелие старец. :D
Коментар
-
nedialko- написа:dikanio написа:Манчестър Юнайтед са на път окончателно да ме отвратят от футбола. Толкова грозно, нагло и безочливо подпиране не е имало даже и за Барселона, а те са безспорните лидери на Европа в това отношение, или поне бяха. Допускам, че едно време дори и ЦСКА в присъствието на Милко Балев на стадиона, не са били подпомагани чак толкова безочливо от съдиите.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар