Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук? 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Не може да се отрече, че отборът ни е задружен...Менкат си гаджетата без хън-мън. Това не е тим, това е ОТБОР. :D
    A17DTС/S
    Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

ЦСКА - Левски (Предварително по минути(TM))http://nezasada.neseriozno.com/2012/...swWxY.facebook
      Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Диканио, ще гледаш ли мача?Преди доста страници в тази тема на шега ме обвини за най-мазохистичния фен във форума... Бях споменал, че съм гледал всички 4 мача на БГ отборите в Европа, да поясня - мачовете, в които позорно отпаднаха всичките ни отбори...Този път обаче нямам особено желание да гледам т.нар. дерби... Нещо БФС много ме ядосаха с тазседмичните си решения...

Коментар

Ще го гледам. Както съм казвал и преди, за мен българското първенство е повече шоу, отколкото състезание. Нещо като кеча в щатите - знаеш, че е нагласено, но пак е интересно и зрелищно. Интервюта, закани, обвинения, трансфери, всичко е като един комедиен сериал за мъже. Отдавна не се ядосвам или радвам, просто се забавлявам с нашите отбори. В последно време, мисля че ЦСКА е без конкуренция в цирковете, но ако спечелят утре, нещата ще се обърнат в това отношение, защото в Левски пак ще почнат с анализи, рокади и планове 2020+ :D На есен комедията за малко преминава в трагедия, когато дойдат евромачовете и на българските отбори им се наложи да играят футбол, но бързо се забравя и започва пак шоуто в "групата на майсторите"
          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Не знам колко е шоу, май повечко е машина за пране на пари и източване на собствениците чрез комисионни по трансфери на ужасяващо нещастни африкански и бразилски рендета...

Коментар

Горките собственици, те въобще не подозират, направо да ги ожалиш :D
              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Питай Стойчо Младенов

Коментар

Ето как коментира играта на националите Наско Сираков, а той за мен е един от малцината разбиращи от футбол шефчета. - [b]Винаги си бил близо до националния отбор. как ще коментираш старта на квалификациите?[/b]- Изключителни адмирации за момчетата и Любо Пенев. Не съм си и мечтал, че ще имаме 6 точки от първите 4 мача. А и начинът, по който играят. Адмирации. Този отбор ни дава оптимизъм, върна ни надеждите и напълни трибуните.Пак го казвам, защото съм убеден -Най голямата грешка на Батков беше изгонването на Наско.Сегашните успехи на Левки дължи пък единствено на Илиян Илиев.Най големия смях ще е Батков да изгони и него

Коментар

Наско Сираков разбирал от футбол,айде бе,ти знаеш ли някой мач за който е дал прогноза и да е познал?Успехите му в Левски се дължат на съвсем други неща,а и друг е въпроса дали престоя му в Левски може да се нарече успешен,че с такъв бюджет отпуснат от Чорни и аз щях да успея.
                    Fiat Marea 1.8 16v HLX
                    Hyundai Terracan 2.9 CRDI

Коментар

dikanio написа:
                      Ще го гледам. Както съм казвал и преди, за мен българското първенство е повече шоу, отколкото състезание. Нещо като кеча в щатите - знаеш, че е нагласено, но пак е интересно и зрелищно. Интервюта, закани, обвинения, трансфери, всичко е като един комедиен сериал за мъже. Отдавна не се ядосвам или радвам, просто се забавлявам с нашите отбори. В последно време, мисля че ЦСКА е без конкуренция в цирковете, но ако спечелят утре, нещата ще се обърнат в това отношение, защото в Левски пак ще почнат с анализи, рокади и планове 2020+ :D На есен комедията за малко преминава в трагедия, когато дойдат евромачовете и на българските отбори им се наложи да играят футбол, но бързо се забравя и започва пак шоуто в "групата на майсторите"
                      :D :D :D Тъпото е, че перат пари с разни чернилки,вместо да дадат шанс и да обиграват млади наши момчета.После що сме нямали национален отбор...Жалко за Карачанаков, има талант момчето,дано се възстановява бързо.Иначе мачът го бива, поне не лежат и разкарват топката
                      `95 Punto ELX 1.2 75hp + LPG
                      http://silenbg.blogspot.com/ - Блогът ми за тренировки, хранене, здраве, уелнес...

Коментар

campain написа:
                        Наско Сираков разбирал от футбол,айде бе,ти знаеш ли някой мач за който е дал прогноза и да е познал?Успехите му в Левски се дължат на съвсем други неща,а и друг е въпроса дали престоя му в Левски може да се нарече успешен,че с такъв бюджет отпуснат от Чорни и аз щях да успея.
                        това ли е да разбираш от футбол ??? прогнози ?? хахаха А това ,че си мислиш ,че с парите на Чьорни ще постигнеш същите успехи ,разбрахме ,че поне ти не разбираш от футбол :D
                        фиатче Браво 2.0

Коментар

Как завърши мача днеска бре ???
                          Фиат Панда 1.2 2006година
                          Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

това ли е да разбираш от футбол ??? прогнози ?? хахаха А това ,че си мислиш ,че с парите на Чьорни ще постигнеш същите успехи ,разбрахме ,че поне ти не разбираш от футбол
                            Стига бе какви са му точно успехите на Наско изобщо?Спечели шампионската лига като треньор на отбора ли?Или поне на финал в лига Европа ли е участвал?И да с бюджета който имаше левски при чьорни,всеки средно интелигентин човек,щеше да прави Левски шампион в смешното ни първенство.
                            Fiat Marea 1.8 16v HLX
                            Hyundai Terracan 2.9 CRDI

Коментар

Някои хора си пишат колкото да не заспят...
                              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Мачът очаквано беше пълна трагедия. На футболистите досега им беше трудно подаването и спирането на топката, вече и дрибълът (просто водене на топката, не финтове и надиграване един на един) се оказва непосилна задача. По няколко играча и от двата отбора се спъваха в топката или я "забравяха", при това без да има никой около тях да ги притеснява. Иначе заслужена победа с оглед на показаното на терена, каквото и да беше то (не е футбол със сигурност).
                                ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Working...
                                X