Не може да се отрече, че отборът ни е задружен...Менкат си гаджетата без хън-мън. Това не е тим, това е ОТБОР. :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук? 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
ЦСКА - Левски (Предварително по минути(TM))http://nezasada.neseriozno.com/2012/...swWxY.facebook
Коментар
-
Humppa
Диканио, ще гледаш ли мача?Преди доста страници в тази тема на шега ме обвини за най-мазохистичния фен във форума... Бях споменал, че съм гледал всички 4 мача на БГ отборите в Европа, да поясня - мачовете, в които позорно отпаднаха всичките ни отбори...Този път обаче нямам особено желание да гледам т.нар. дерби... Нещо БФС много ме ядосаха с тазседмичните си решения...
Коментар
-
Ще го гледам. Както съм казвал и преди, за мен българското първенство е повече шоу, отколкото състезание. Нещо като кеча в щатите - знаеш, че е нагласено, но пак е интересно и зрелищно. Интервюта, закани, обвинения, трансфери, всичко е като един комедиен сериал за мъже. Отдавна не се ядосвам или радвам, просто се забавлявам с нашите отбори. В последно време, мисля че ЦСКА е без конкуренция в цирковете, но ако спечелят утре, нещата ще се обърнат в това отношение, защото в Левски пак ще почнат с анализи, рокади и планове 2020+ :D На есен комедията за малко преминава в трагедия, когато дойдат евромачовете и на българските отбори им се наложи да играят футбол, но бързо се забравя и започва пак шоуто в "групата на майсторите"
Коментар
-
Humppa
Не знам колко е шоу, май повечко е машина за пране на пари и източване на собствениците чрез комисионни по трансфери на ужасяващо нещастни африкански и бразилски рендета...
Коментар
-
Humppa
-
Ето как коментира играта на националите Наско Сираков, а той за мен е един от малцината разбиращи от футбол шефчета. - [b]Винаги си бил близо до националния отбор. как ще коментираш старта на квалификациите?[/b]- Изключителни адмирации за момчетата и Любо Пенев. Не съм си и мечтал, че ще имаме 6 точки от първите 4 мача. А и начинът, по който играят. Адмирации. Този отбор ни дава оптимизъм, върна ни надеждите и напълни трибуните.Пак го казвам, защото съм убеден -Най голямата грешка на Батков беше изгонването на Наско.Сегашните успехи на Левки дължи пък единствено на Илиян Илиев.Най големия смях ще е Батков да изгони и него
Коментар
-
Наско Сираков разбирал от футбол,айде бе,ти знаеш ли някой мач за който е дал прогноза и да е познал?Успехите му в Левски се дължат на съвсем други неща,а и друг е въпроса дали престоя му в Левски може да се нарече успешен,че с такъв бюджет отпуснат от Чорни и аз щях да успея.Fiat Marea 1.8 16v HLX
Hyundai Terracan 2.9 CRDI
Коментар
-
dikanio написа:Ще го гледам. Както съм казвал и преди, за мен българското първенство е повече шоу, отколкото състезание. Нещо като кеча в щатите - знаеш, че е нагласено, но пак е интересно и зрелищно. Интервюта, закани, обвинения, трансфери, всичко е като един комедиен сериал за мъже. Отдавна не се ядосвам или радвам, просто се забавлявам с нашите отбори. В последно време, мисля че ЦСКА е без конкуренция в цирковете, но ако спечелят утре, нещата ще се обърнат в това отношение, защото в Левски пак ще почнат с анализи, рокади и планове 2020+ :D На есен комедията за малко преминава в трагедия, когато дойдат евромачовете и на българските отбори им се наложи да играят футбол, но бързо се забравя и започва пак шоуто в "групата на майсторите"`95 Punto ELX 1.2 75hp + LPG
http://silenbg.blogspot.com/ - Блогът ми за тренировки, хранене, здраве, уелнес...
Коментар
-
campain написа:Наско Сираков разбирал от футбол,айде бе,ти знаеш ли някой мач за който е дал прогноза и да е познал?Успехите му в Левски се дължат на съвсем други неща,а и друг е въпроса дали престоя му в Левски може да се нарече успешен,че с такъв бюджет отпуснат от Чорни и аз щях да успея.фиатче Браво 2.0
Коментар
-
това ли е да разбираш от футбол ??? прогнози ?? хахаха А това ,че си мислиш ,че с парите на Чьорни ще постигнеш същите успехи ,разбрахме ,че поне ти не разбираш от футболFiat Marea 1.8 16v HLX
Hyundai Terracan 2.9 CRDI
Коментар
-
Мачът очаквано беше пълна трагедия. На футболистите досега им беше трудно подаването и спирането на топката, вече и дрибълът (просто водене на топката, не финтове и надиграване един на един) се оказва непосилна задача. По няколко играча и от двата отбора се спъваха в топката или я "забравяха", при това без да има никой около тях да ги притеснява. Иначе заслужена победа с оглед на показаното на терена, каквото и да беше то (не е футбол със сигурност).
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар