http://www.youtube.com/watch?v=MKlZYdRW4Ek Ето така се урежда мач, а УЕФА ще ми разследват А група
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук? 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Нашите играха отлично.Накараха Чехия и Дания да заприличат на посредствени отбори.Бих помолил колегите които не се чувстват българи, или по някаква си друга причина се опитват да омаловажат усилията на Любчо и момчетата, да не ръсят глупости.Отбора ни е с потенциал, а единствения недостатък го видях в умората, физическата подготовка и издръжливост
Коментар
-
При липсата на класни изпълнители този стил на игра, който налага Пенев, е единствено правилният. Същият стил налагаше и при краткия си престой начело на ЦСКА и постигнахме някои прилични резултати. Аз обаче не съм оптимист. В оставащите до края мачове ще вземем две задължителни победи срещу Малта, но от мачовете с останалите отбори я вземем точка, я не: гостувания на Италия, Дания и Армения, домакинство с Чехия, която няма да изглежда така, както снощи. А Ники Михайлов е хазартен вратар и много скоро ще ни подхлъзне фатално. Баща му беше световна класа, но синковецът не е стабилен.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
на мен много ми харесва как играят нашите, нищо че са неграмотни. просто Любо наистина го бива. по темата за Михайлов-баща, за мен той стана вратар след 30-тата си годишнина - повече с рутина и интелект, отколкото с талант. смятам, че и синът ще е така. аз навремето повече харесвах оня високия, мисля, че беше играч на нефтохимик. здравков също ми се струва по-добър.едит: май за Йордан Господинов говоря.браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
slonikon написа:на мен много ми харесва как играят нашите, нищо че са неграмотни. просто Любо наистина го бива. по темата за Михайлов-баща, за мен той стана вратар след 30-тата си годишнина - повече с рутина и интелект, отколкото с талант. смятам, че и синът ще е така. аз навремето повече харесвах оня високия, мисля, че беше играч на нефтохимик. здравков също ми се струва по-добър.едит: май за Йордан Господинов говоря.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
dikanio написа:http://www.youtube.com/watch?v=MKlZYdRW4Ek Ето така се урежда мач, а УЕФА ще ми разследват А групаA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
За съжаление футбола стана вече боричкане за пари и на последно място останаха нещо като чест и достойнство. Като си спомня как миналата година от Левски разкарваха Карвальо като циркаджийска мечка подписаха договор с него , а след седмица го изгониха от Герена като мръсно коте , а сега самия футболист с кои очи ги гледа и те го гледат незнам. Абе щом веднаж са те изритали ,защо им се подлагаш пак . Има толкова много други отбори отиди там и не си плюй на честа.Но за пари футболистите са готови и баща и майка да продадат. И не става дума само за Карвальо. Десетки са случаите на изгонени футболисти и треньори.Трябва да се разбере най сетне ,че : казана дума е хвърлен камък и точка по въпроса . Видя се че снощи ако Бербатов играеше имахме големи шансове да спечелим ,но човека каза веднаж не и толкова .Така трябва и да бъде .
Коментар
-
raoccars написа:Нашите играха отлично.Накараха Чехия и Дания да заприличат на посредствени отбори.Бих помолил колегите които не се чувстват българи, или по някаква си друга причина се опитват да омаловажат усилията на Любчо и момчетата, да не ръсят глупости.Отбора ни е с потенциал, а единствения недостатък го видях в умората, физическата подготовка и издръжливостlike a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Еееее.... ,те англичанките не са толкова претенциозни бе колеги. Кво му е на Ники, супер вратар си е, и ако не е, с връзки ли се урежда в Холандия да е титуляр?На нашите им трябва малко време заедно и ще израснат - Манолев, Попов, Миланов, а защо не и нашия Иван Стоянов.До края на квалификациите единствената точка която бихме могли да загубим е в Италия, всичко останало е победи.Надявам се само, някой умник да не подлее вода на Пенев.С него сме в Бразилия!!! :D
Коментар
-
raoccars написа:До края на квалификациите единствената точка която бихме могли да загубим е в Италия, всичко останало е победи.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
raoccars написа::D Не е само оптимизма братле, а не забеляза ли посърналите физиономии от щаба на чехите, когато прозряха безсилието на звездите си срещу нашите момчета. Българския футбол е в стабилен възход, не ми се изброяват факторите които го породиха.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар