Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук? 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

http://www.youtube.com/watch?v=MKlZYdRW4Ek Ето така се урежда мач, а УЕФА ще ми разследват А група
    Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Нашите играха отлично.Накараха Чехия и Дания да заприличат на посредствени отбори.Бих помолил колегите които не се чувстват българи, или по някаква си друга причина се опитват да омаловажат усилията на Любчо и момчетата, да не ръсят глупости.Отбора ни е с потенциал, а единствения недостатък го видях в умората, физическата подготовка и издръжливост

Коментар

При липсата на класни изпълнители този стил на игра, който налага Пенев, е единствено правилният. Същият стил налагаше и при краткия си престой начело на ЦСКА и постигнахме някои прилични резултати. Аз обаче не съм оптимист. В оставащите до края мачове ще вземем две задължителни победи срещу Малта, но от мачовете с останалите отбори я вземем точка, я не: гостувания на Италия, Дания и Армения, домакинство с Чехия, която няма да изглежда така, както снощи. А Ники Михайлов е хазартен вратар и много скоро ще ни подхлъзне фатално. Баща му беше световна класа, но синковецът не е стабилен.
        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Снощи Ники имаше едно единствено спасяване и куп безобразни грешки. Той е виновен и за жълтия картон на Иванов ,защото като пада не знае и как да падне след като противников играч дори не го докосна.
          Фиат Панда 1.2 2006година
          Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

на мен много ми харесва как играят нашите, нищо че са неграмотни. просто Любо наистина го бива. по темата за Михайлов-баща, за мен той стана вратар след 30-тата си годишнина - повече с рутина и интелект, отколкото с талант. смятам, че и синът ще е така. аз навремето повече харесвах оня високия, мисля, че беше играч на нефтохимик. здравков също ми се струва по-добър.едит: май за Йордан Господинов говоря.
            браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

slonikon написа:
              на мен много ми харесва как играят нашите, нищо че са неграмотни. просто Любо наистина го бива. по темата за Михайлов-баща, за мен той стана вратар след 30-тата си годишнина - повече с рутина и интелект, отколкото с талант. смятам, че и синът ще е така. аз навремето повече харесвах оня високия, мисля, че беше играч на нефтохимик. здравков също ми се струва по-добър.едит: май за Йордан Господинов говоря.
              Да. За Данчо Господинов говориш. За съжаления неговия апогей беше кратък ( 1999-2002 г. )Скоро го гледах ( когато игра в Славия) и не можах да го позная. Колеблив и муден ми се видя, а имаше бъдеще и качества това момче.Порточанов му замая главата в Бургас, когато го сложи в листата за Общински съветници и го вкара макар и за малко в местния парламент.След това му дойдоха лошите дни, а Левски, които го желаеха ( след едно преотстъпване за мача им с Бран) рязко загубиха интерес.Данчо се обърка и кариерата му се спусна надолу. Жалко.
              A17DTС/S
              Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

dikanio написа:
                http://www.youtube.com/watch?v=MKlZYdRW4Ek Ето така се урежда мач, а УЕФА ще ми разследват А група
                Това е... Не знам, какво да мисля. По-точно не искам да мисля, защото ще умре и последното детско у мен.На времето имаше един лаф: "Това е толкова невъзможно, колкото да върнеш на Западна Германия два гола"През 1995 година националите ни погребаха този лаф, след, като обърнаха обединена вече Германия от 0:2 до 3:2.Ама пък снощи ?????
                A17DTС/S
                Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

За съжаление футбола стана вече боричкане за пари и на последно място останаха нещо като чест и достойнство. Като си спомня как миналата година от Левски разкарваха Карвальо като циркаджийска мечка подписаха договор с него , а след седмица го изгониха от Герена като мръсно коте , а сега самия футболист с кои очи ги гледа и те го гледат незнам. Абе щом веднаж са те изритали ,защо им се подлагаш пак . Има толкова много други отбори отиди там и не си плюй на честа.Но за пари футболистите са готови и баща и майка да продадат. И не става дума само за Карвальо. Десетки са случаите на изгонени футболисти и треньори.Трябва да се разбере най сетне ,че : казана дума е хвърлен камък и точка по въпроса . Видя се че снощи ако Бербатов играеше имахме големи шансове да спечелим ,но човека каза веднаж не и толкова .Така трябва и да бъде .

Коментар

raoccars написа:
                    Нашите играха отлично.Накараха Чехия и Дания да заприличат на посредствени отбори.Бих помолил колегите които не се чувстват българи, или по някаква си друга причина се опитват да омаловажат усилията на Любчо и момчетата, да не ръсят глупости.Отбора ни е с потенциал, а единствения недостатък го видях в умората, физическата подготовка и издръжливост
                    Чак потенциал...В момента играем като Малта или Кипър - изкарваме мачове на мускули. с дисциплина, себераздаване и хъс. Малко по-добри сме от тях, но толкова.И все пак и това е значителен напредък. Любо за момента се справя превъзходно, дано се появят отнякъде две-три кадърни момчета, тогава вече може и да заимаме някакъв потенциал. А Ники... Боби чак световна класа никога не е бил, но ставаше. Малкия обаче скача като герой от анимационен филм.
                    like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Еееее.... ,те англичанките не са толкова претенциозни бе колеги. Кво му е на Ники, супер вратар си е, и ако не е, с връзки ли се урежда в Холандия да е титуляр?На нашите им трябва малко време заедно и ще израснат - Манолев, Попов, Миланов, а защо не и нашия Иван Стоянов.До края на квалификациите единствената точка която бихме могли да загубим е в Италия, всичко останало е победи.Надявам се само, някой умник да не подлее вода на Пенев.С него сме в Бразилия!!! :D

Коментар

raoccars написа:
                        До края на квалификациите единствената точка която бихме могли да загубим е в Италия, всичко останало е победи.
                        Откъде тоя оптимизъм бре колега!? Ти удряш в земята и Емо Чолаков!
                        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

:D Не е само оптимизма братле, а не забеляза ли посърналите физиономии от щаба на чехите, когато прозряха безсилието на звездите си срещу нашите момчета. Българския футбол е в стабилен възход, не ми се изброяват факторите които го породиха.

Коментар

raoccars написа:
                            :D Не е само оптимизма братле, а не забеляза ли посърналите физиономии от щаба на чехите, когато прозряха безсилието на звездите си срещу нашите момчета. Българския футбол е в стабилен възход, не ми се изброяват факторите които го породиха.
                            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

С тоя отбор в Бразилия ще играем на финала . :D :D :D

Коментар

коцев написа:
                                С тоя отбор в Бразилия ще играем на финала . :D :D :D
                                Ако паралелно се провежда и първенство по белот...
                                Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Working...
                                X