http://www.youtube.com/watch?v=6-cL8...layer_embedded ето го то се вижда, тоя влиза да му счупи крак, пък гаджев го "погали" с бутоните на единия си крак, а тоя почна да се преструва все едно го е изпраскал супер зверски.. ето заради това е 1 мач наказанието, защото е пресилено, и ако трябва да сме честни, и играча на доко сф трябваше да получи червен картон, да не говорим как потрошиха отбора на славия предния си мач, да ги осакатят за цска , има някаква директива тука доко сф да помага на цска :D :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук? 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Какви са ви очакванията са мача на националите в петък?Според мен славно ще загубим от Дания. Равенството с Италия беше заслужено, но на жабарите не им се играеше и едвам гледаха от мързел, а победата срещу Армения беше срещу отбор, който имаше желание за игра, но не и възмоможностите.Мисля си, че датчаните след равенството с Чехия ще излезнат в петък и с мотивацията, и с аргументите да победят нашите. Под аргументи визирам основно Бендтнер, Ромедал и Ериксен.преди - TIPO
сега - VOLVO XC60
Коментар
-
Mury написа:коцев написа:Ами като закъсам за пари отивам на мач че там ни дават по 5лв само и само да има публика . :DVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Датчаните ще ги смажем, а от чехите само мога да кажа, че няма да паднем и е много вероятно и тях да победим.Прогнозите ми са на база анализ - моментно състояние на трите отбора.Любчо само трябва да намери равностоен заместник на нашия Дяков, а такива има в БГ.Италянците не играха зле, нашите са във възход и ги надиграха България - Дания 4:0 Чехия - България 3:3 или 3:4
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар