Такива смени прави и дъвчещия мамут, и то не веднъж, така че, не виждам нищо нередно.Само Лудогорец!!!! :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук? 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
raoccars написа:Според мен Фулъм са оценили таланта на Митето по-добре от шотландския геврек, и още догодина ще изкарат от продажбата му десетина милиона отгоре :DA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Евала за поста колега , може би и аз исках да напиша нещо такова но не успях.Е тоя пост може да го измисли само фен който кара италянка!!!!!! :D Винаги съм твърдял, че най великия българин е Алеко Константинов, но много се радвам когато някой ме опровергае и покаже , че и ние можем да мислим и да уважаваме родината си!
Коментар
-
dikanio написа:Такова подпиране като днешното за Юнайтед никога не съм виждал Ние тука си говорим за директиви, но Висшата лига е много по-напред в това отношение от нашата А група.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Ако ви липсва българският футбол, ето малко класика от днес, за да си припомните за какво става въпрос:http://www.sportal.bg/sportal_tv.php...07&video=49782 То добре, че е бай Венци да поддържа огъня, защото другите футболни президенти са пълна скука тая година :D Гошо Рендето от своя има талант и потенциал да го задмине по простотия, но има още много хляб да изяде и мачове да уреди
Коментар
-
ogi28b написа:Абе, по нашите земи провежда ли се тая игра? Като не ги дават по телевизора, сякаш е по-добре.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
По въпроса с телевизията, аз лично съм за липсата на преки телевизионни излъчвания. Мястото на феновете е на стадиона, а не пред телевизора. Преките предавания едно на ръка, че отказваха не малка част от хората да отидат на стадиона, а и откровено си пречеха, заради безумните претенции на телевизиите, мачовете да се играят в понеделник от 2 часа, при наличието на редовен съботно-неделен кръг. 3 години подред останах без отпуски заради ТВ2, ТВ7, bTV Action, Ring.bg и други телевизии, които разказваха играта на програмата... накрая дори ми се налагаше да ходя с лаптоп на стадиона, докато за пред шефа ми работех от нас
Коментар
-
BolgAryan написа:По въпроса с телевизията, аз лично съм за липсата на преки телевизионни излъчвания. Мястото на феновете е на стадиона, а не пред телевизора. Преките предавания едно на ръка, че отказваха не малка част от хората да отидат на стадиона, а и откровено си пречеха, заради безумните претенции на телевизиите, мачовете да се играят в понеделник от 2 часа, при наличието на редовен съботно-неделен кръг. 3 години подред останах без отпуски заради ТВ2, ТВ7, bTV Action, Ring.bg и други телевизии, които разказваха играта на програмата... накрая дори ми се налагаше да ходя с лаптоп на стадиона, докато за пред шефа ми работех от насA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Моите наблюдения са от мачовете на Славия, където има видимо (видимо, видимо... от 500 на 1500) повишаване на посещаемостта този сезон, но при нас е по-скоро комплексна причината защото освен липсата на телевизия имаме сто годишнината, привидна селекция (не казвам силна, защото ние преди селекция нямахме), няколко поредни победи и няколко добре замаскирани лъжи за цели в шампионата... все неща, които не са били на лице дори по отделно в последните... срам ме е да кажа колко години
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар