Много добре ... доволен съм от играта на момчетата!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук? 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
И аз съм приятно изненадан от борбата и раздаването до последната минута, друг път мача за нас свършваше доста преди края на редовното време и просто доигравахме. Вземам си думите назад, след играта второто полувреме наистина заслужавахме да бием Италия. Можело все пак нов бардак със стари .... p.s. И пак поредния съдия - бритиш хомосекшуъл :D
Коментар
-
Humppa
Коментар
-
Humppa
-
Humppa
-
Току що се прибрах от мача Литекс-Лудогорец.Да оставим победата настрана ,но видях че Лудогорец не си е взел поука от мача с Динамо Загреб. След подпирането от съдията и отбелязване на първия гол те започнаха онова познато тръшкане по терена и симулации.Та те заслужаваха да им бъде дадено и 10 минутно продължение тук , но пастата си знаеше за какво беше изпратен да свири и той се справи чудесно.Но пак ще дойде Динамо и пак ще се получи същия резултат.Да ,бяха по класни от Литекс ,но това не значи, че трябва да им се помага ; При първия им гол Гъргоров беше на метър зад защитата,топката беше пратена към него ,Ив Стоянов я пресече и му я подаде .През това време Гъргоров вече се бе изравнил със защитата и докато защитниците очакваха засада той опъна мрежата . Това изкара Стоичков от равновесие и им тегли една дълга на съдиите както той я може ,но те останаха безмълвни като попикани.Пак казвам, Лудогорец е с по класни футболисти но това не значи че трябва да им се помага.
Коментар
-
Пак грешно ме разбра. Това търкаляне по терена пак ще им изиграе лоша шега в международни мачове където съдия няма да е пастата.Казах че футболистите на Разград са със класа над младите момчета на Литекс , но Минев,Марселиньо оставиха горчив вкус във публиката . При всяко падане се лежеше повече от минута и после влизаха лекарите и носилката и щом ги изнесат от игрището скачат от носилката и вдигат ръка да влизат пак . Отвратителна работа за гледане . Съдията даде 3 минути продължение . На втората минута Петев прави смяна . Абе таранкооло ,водиш с 2:0 и остава една минута ,каква смяна правиш ??? Да те видим колко си велик треньор и умееш да водиш мач. Все малки неща които изпъкват много яко .
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар