Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук? 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Бербатов и той ,както при всички други футболисти ,мениджъра му мъти главата!

Коментар

Разглезено, самозабравило се л..но.
      Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
      Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Що не помислите малко в друга насока.В Юве кой му гарантира титулярно място,да не стане да смени само пейките от МЮ в Юве?На негово място щях да постъпя по същия начин,да се върне в Лондон където е свикнал, да работиш с менъжера,който те доведе в Англия-Йол,да играеш редовно и най важното е да можеш да покажеш на дъвката колко е изкукал като не те е пускал последната година да играеш.Нищо не се знае още,дано дъртия не се заинати накрая и да го остави и тази година в МЮ.

Коментар

Поздравявам го Митко за избора да остане в Англия. Пари повече не му трябват. Във Фулъм ще бъде генерал между редници, а в Юве се очаква да е редник между генерали. А и тъкмо ще му се отдаде възможност да покаже дали несправедливо е бил оставян на пейката или са му толкова възможностите.
          Фиат Панда 1.2 2006година
          Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

В Фулъм може да е неотменен титуляр и да падат в несвяст и това само за да може жена му да се фръцка трътката по Лондонското Сити. Не е само до парите но така или иначе кариерата му отдавна залязва, поне в Юве щеше да е добър завършек. Но пък там мързеливи примадони не виреят...
            Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Може и да си прав .Нека оставим времето да покаже кой е крив и кой е прав в приказките си . :D
              Фиат Панда 1.2 2006година
              Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Съгласен съм . Нека времето да покаже.

Коментар

Във Фулъм няма на кого и какво да покаже, просто защото това е много дребен отбор и на никого няма да направи впечатление, каквото и да направи - добро или лошо. Стана тя, колкото и да ми е несимпатичен, Съра да води на отчет такива отбори като Фулъм. С Ювентус поне имаше все още някакъв шанс да направи някой по-запомнящ се рейд из Европа, какъвто с Фулъм няма как да му се отвори. Откъдето и да се погледне, отиването в такъв отбор е най-ниско стъпало в кариерата му (като изключим началото й в ЦСКА), която все пак заслужаваше да завърши по по-друг начин...
                  Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Винаги съм му бил фен и съм го защитавал, но ако заради каприз на жена му е отказал на Ювентус, ще го призная за най-големия пу.ьо. Просто не мога да си представя колко трябва да си смотан, за да си милионер и жена ти да ти дава акъл.
                    Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

"Семейните" причини са просто форма на любезен отказ. Каква е истината за отказа, едва ли някога ще разберем. Но нека изчакаме все пак да излезе нещо официално. А иначе се радвам, че Бербо разиграва грандовете. Нека и един българин да предяви капризи, така както сме свикнали всякакви чуждоземски отрепки да си разгиграват коня на воля в България.
                      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Какво очаква от един пухльо, който един път вече предаде родината си? Да си държи на думата (Фиорентина) или да се бори за титулярно място в Ювентус ли? Болокс, мейт. Грам не съм изненадан от развоя на събитията.

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

batproho написа:
                          В Фулъм може да е неотменен титуляр и да падат в несвяст и това само за да може жена му да се фръцка трътката по Лондонското Сити. Не е само до парите но така или иначе кариерата му отдавна залязва, поне в Юве щеше да е добър завършек. Но пък там мързеливи примадони не виреят...
                          Че във Флоренция или Торино, какво и пречи да си фръцка трътката... Модни градове, особено Фирензе - то.Мое лично мнение: Фулъм е по-добрия избор за Бербо. Той ще има още годинка-две пълно футболно "снаряжение". Защо да не го оползотвори в първенство, където се играе футбол и не са му чужди атмосфера и стил на игра. В Италия Бербо ще "боледува" и докато се аклиматизира, привикне с условия и езикова бариера - трябва да къса със спорта. Погледнато чисто човешки и житейски - изборът му е прав. Много неща в този аспект не презумпираме, когато един футболист трябва да продължи кариерата си сменяйки държави и то в залеза на футболната си кариера. Бербо ВЕЧЕ има и други отговорности освен тези на терена.А и, колко от нас не биха се съобразили с желанието на половинките си питам аз и отговор не искам. :D
                          A17DTС/S
                          Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Вече си мисля, че няма нищо вярно в писанията по медиите и не трябва да си правим изводи преди той лично да каже какво става. Бербатов не е толкова глупав, че да откаже на гранд като Ювентус заради селски отбор като Фулъм. Не вярвам и жена му да предпочита грозната и дъждовна Англия пред красивата и слънчева Италия.
                            ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
                              Вече си мисля, че няма нищо вярно в писанията по медиите и не трябва да си правим изводи преди той лично да каже какво става. Бербатов не е толкова глупав, че да откаже на гранд като Ювентус заради селски отбор като Фулъм. Не вярвам и жена му да предпочита грозната и дъждовна Англия пред красивата и слънчева Италия.
                              Така е ама знае ли човек, иди ги разбери жените

Коментар

В Италия търсили Бербатов под дърво и камък .... а той се оказал под чехъл ... :D
                                ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Working...
                                X